Komentari na vest

Analiza Partizanovih rivala: Protiv Midtjilanda obratiti pažnju na prekide, vlaga i vrućina prednost Kiprana

M

Mucha88

pre gotovo 2 godine

Vlaga na Kipru....
G

Gost grobar KG

pre gotovo 2 godine

Koga kod da dobije ovakav Partizan je autsajder; sledi mu selidba u Ligu konferencije,a i tu se neće naigrati !
d

da bog da...

pre gotovo 2 godine

...dobili upravo Midtjiland! Od srca vam to zelim!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Razbili vas, pa se sad nadas da ce i nas. Stvarno ljudski od tebe. Bravo!
B

Bunkerizan

pre gotovo 2 godine

DOBIJA DANCE ZA PROTIVNIKA PROVERENO!👍
A

Ass Boys

pre gotovo 2 godine

Braco botovi crveni ala smo vredni od jutros!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hehe znamo sta ste i bez tvog nika druze)))
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Без бриге лопаташи,Данци ће избацити Кипране а од њих сте јачи само морате озбиљно да их схватите и без опуштања....
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Boze koliko botova ovde crvenih tuznih kao po obicaju bez trunke stida sa svojim glupostima a vi redakciju prevarite se pa objavite jedan Grobarski komentar,nije toliko tesko...Hvala unapred
F

Fejnord 8.komada

pre gotovo 2 godine

Cak 5 punih godina bez ijedne jedine titule i preko 20.godina bez ijedne jedine LS! Pa kud ces vece bruke od toga,to je za Ginisa!
P

Polonia 6 komada

pre gotovo 2 godine

Sreca pa te razumem jer si placen za ovakvo dan-noc botovanje a vi ni titule ni Lige Sampiona niste duze videli od tog naseg broja za koji si slagao mada laganje i bezobrazluk su vase drugo ime
G

Goost

pre gotovo 2 godine

A skoro četiri decenije posta u lš?

Дуле

pre gotovo 2 godine

Ako dobiju midtjiland razmontirace ih... Prebrza ekipa,taman da se vrati ono za ismevanje Zvezde.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

vazura i drustvo prednost kiprana i midjtlanda
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pravda za maloletne Zvezdaše jer im ne puštaju komentare na Mozzartu. Majko mila 🤦‍♂️🤦‍♂️
P

PorazJePobeda

pre gotovo 2 godine

Sta se cimate za Ligu UEFA i ako ispadnete u Ligu Konferencija, kako vi kazete, to je ista stvar, ista Jacobs takmicenja. Sta vas briga. Bez sekiracije. To ako ispadnete, znaci da prelazite u jace takmicenje. Vas poraz je u stvari pobeda. Vi ne mozete nikako da izgubite i da budete slabiji od nekog to je sve varka.
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Čika Mirko Marjanovic premijer drzave i predsednik Partizana u isto vreme.
T

ToleAlKapone

pre gotovo 2 godine

Izbaciti Partizan iz Evrope zbog dugova i ubaciti Vojvodinu, vec danas.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Boticu mali tuzni da je do dugova gledano vas je trebalo ugasiti davno tu negde i ko kosarkaski klub crvena zvezda
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Zamislite izbace Partizan zbog finansija koje drzava nije htela da plari iz Evrope i ubace Vojvodinu umesto njih? Realno kukali bi sledecih sto godina.

FS

pre gotovo 2 godine

Da je tako Zvezdu su trebali davno da sutnu i podele te pare Vosi i drugim klubovima sa onom generacijom igraca iz 2013. da su je zadrzali u Vojvodini davno bi mi imali 2 tima u ligi sampiona ako ne to onda bar mnogo zdraviju i jacu domacu ligu kakvu smo imali nekada ne samo u bivsoj SFRJ.
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Partizan iz Beograda i Partizane iz Tirane stalno mesaju u Evropi. Dokaz izvornog antisrpskog i prokomunistickog porekla kluba osnovanog u Zagrebu. I dan danas sire mrznju u Srbiji. Sada su deca komunista izmanipulisana. Jer otac i deda su im puni mrznje prema Zvezdi prosrpskom klubu u komunistickom zemlji. Pa ih naucili. Dvehiljaditih kada je Srbija bila slaba dosle su demokrate koje primaju sve izdajice. Tada nastupa ateista Svinjovujosevic sa Borisom Tadicem koji redovno iz hale navija za Partizan. A do dvehiljaditih odnosno devedesetih kada je Zvezda placala radnike u Zastavi, Partizan je postavio premijera drzave na mesto predsednika Partizana Mirka Marjanovica i napravio Zemunelo. Sada smeta jaka Zvezda i jaka srpska liga, znate zasto? Zato sto će Vojvodina da bude druga na kraju ima zdraviju atmosferu i bolju ekipu. Videcete u direktnom duelu. I onda krece pogrdno pevanje protiv Srba iz Novog Sada sa Karadjordja stadiona. Sada je neprijatelj broj jedan srpski Radnicki Nis, sutra Ce biti Vojvodina, a po svoj prilici i Čukarički. U svakom slučaju svako ko pobedi Partizan i usudi se da napravi okej ekipu je neprijatelj broj jedan dva tri cetiri. I onda krece pljuvanje po tim ekipama. Zalosti vade. Zalosti ste. Ponovo cete da izgubite i u kosarci i u fudbalu. Mrznja vam se vracam kao bumerang. I sve druge lose osobine koje su vam uskratili komunisti.
V

V1ad

pre gotovo 2 godine

Kao navijač Zvezde ti kažem, aj ne gnjavi sa tim pričama koji je Jugoslovenski, a koji Srpski klub. Komunisti osnovali i jedan i drugi, država stoji iza i jednog i drugog. Gledaj to i navijaj zbog fudbala lepše je, veruj mi.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Koliko tebi čoveče nije lako. Idi leči se dok još nije kasno, mada mislim da si ti beznadežan slučaj. Oprosti mu Bože, ako možeš da svariš ove bljuvotine i nebuloze.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Hmmm… ko ovde stvarno siri mrznju i dijeli narod? Pa, druze, procitaj samo svoj komentar. Vijest o fudbalu, a o cemu ti pises?
S

SanjarZvezdin

pre gotovo 2 godine

Da li će uprava i navijaci Partizana da predstave ponovni plasman u Ligu Konferencija kao dogadjaj iste vaznosti kao i plasman Crvene Zvezde u Ligu sampiona? Zasigurno će kvalifikaciji put Partizana biti lakši od Zvezdinog. Naravno. Sledece sezone ćemo se plasirati direktno. Naravno. Zbog vaseg unistavanje srpskog fudbala i uporedjivanja lopte iz lige sampiona sa trofejima lige sampiona smo pocinjali u prvim kolima. Ali tu je Zvezda da vas nauci sta je uspeh. Razumes?

OGS

pre gotovo 2 godine

Za sada su sigurno lakse kvalifikacije bas je neki Luksemburski ili Jemenski tim jaci od Kiparskog ili Danskog koji je prosle sezone nadigrao i Zvezdu a za ligu konferencija da sacekamo prvo da ispadne Partizan pa onda analize.
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Ko god da padne,Partizan je autsajder. Ali i autsajderi znaju da iznenade kao sto je to ucinio Pjunik,Zalgiris,Linfild,Skupi...
D

Dieselas

pre gotovo 2 godine

Zalgiris iz Litvanije pobedi Malme, Pjunik iz Jermenije izbaci Kluz, Linfild pobedi Bodo Glimt, Dinamo Zagreb odigra nereseno kod kuce sa Skupiem. Jedino Partizan od tih manjih timova nije napredovao
A

Analiziranje sudije

pre gotovo 2 godine

SIMOVIC NAVIJAO ZA AEK DA BI PARTIZAN IMAO TEZEK PROTIVNIKA - DANSKI MITJELAND.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Ima da ispadnu kao iz voza nemoj da se zezate protiv Kiprana je malo veća šansa a sa Mitilandom nemaju šta da traže
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

После одгледане утакмице у Нишу, Партизану је заиста свеједно ко ће им пасти. Спремајте полако следећу сезону, од ове нема вајде.
I

Ilija Stolica

pre gotovo 2 godine

Samo da ne bude visoka trava, da nas sudije vise zastite,da se postavi tv u svlacionici da bi moglo da se vidi u koliko smo situacija osteceni,ako moze i jedno 2,3,4 penala(mada strane su sudije pa ce to biti malcice teze) i nema problema . Ulazimo u ligu Evrope ! Ziveo Partizan a sa njim i najbolja uprava na svetu (Vazura,Vucelic,Iliev)
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Potpuno realno, navijajte za Mitjeland, da bi vam zapao Aek...
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Midtland je Zvezdu dobio u Beogradu jer je Degenek dobio crveni karton u 5-om minutu.Znaci gotovo celu utakmicu Zvezda je igrala sa igracem manje pa je zato i nadigrana a ne na nacin na koji vi razmisljate.Inace nista posebno nisu bili tada a ni sada.Nisu mogli u dva meca da dobiju Ludogorec koji je Zvezda nadigrala u oba meca.Ali vi maheri cete nama objasniti da je veci uspeh drugo mesto u grupi lige konferencije nego prvo mesto u grupi lige Evrope, da je veci uspeh osam bodova u grupi lige konferencije nego 11 u grupi lige Evrope,da je teza grupa sa Florom,Gentom i Anortozisom nego grupa sa Midtjlandom,Bragom i Ludogorecom,da je veca bruka poraz od Mitdlanda sa igracem manje nego poraz od Santa Klare,Flore,Genta,drhtanje protiv Anortozisa i ogromna blamaza protiv Fejenorda koji je mogao osam da vam da u Beogradu. Vi sami sebe lazete i verujete u to sto lazete.Tesko vam je da priznate da je Zvezda bolja,kvalitetnija,organizovanija. Sami sebi ste smesni.
9

951357

pre gotovo 2 godine

Ti uvek napišeš tepih od komentara i uvek isto, bez poente, bez smisla, samo kompleksi i frustracije. Daj nekad napiši makar jednu rečenicu da ima poentu i da ne kulja kompleks iz tebe.
J

Jagnjilo

pre gotovo 2 godine

@951357 Covek je odgovorio na komentar decku koji se potpisao "Bratina" . I ceo komentar od "Gostanko" ima smisla jer je izneo cinjenice
b

blanblan

pre gotovo 2 godine

Ne kaze se majstore organizovanija,nego privilegovanija,znas?Dovedete igraca,ne svidja vam se,posle 6 meseci dovedete drugog,milionski placena pojacanja vam sede na klupi lagano...i nemoj da mi pricas price o parama iz LS.Igrao je i Partizan LS,a u skorije vreme je i prodavao igrace za dobre pare,samo sto Partizanu nije dozvoljeno da trosi,ograniceni smo,i kad dovedemo nekog to nam je sto nam je,za razliku od vas.Bolji ste,to je cinjenica,ali ne zato sto ste bogom dani,nego zato sto ste podrzani.
M

Micko 986

pre gotovo 2 godine

Danci 5 imw da im daju, toliko su trebali u nisu da prime
О

Опет се дешава

pre gotovo 2 godine

флора! па унапред припремају изговоре
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Али ово није тај Мидтјиланд који је играо против Звезде нате, онај Мидтјиланд је могао да добије Реал Мадрид, пројектовани су за финале Лиге шампиона и само пуким чудом нису освојили ЛШ. Без конкуренције најбољи тим на планети у том моменту. Е сада ако говоримо о овом тиму који би могао на Партизан, они су никад слабији, гори од најгорих аматера и људи се баве рекреативно фудбалом. Зона је њихово мерило. До неке следеће године када се буду опет састали са Звездом и тада ће опет бити дански галактикоси пројектовани за НБА прстен.
D

DR. T.

pre gotovo 2 godine

Kriza identiteta brale
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Najbolje je da izbace Zvezdu iz kvalifikacija iz Lige Šampiona pa da ubace Partizan kao za vreme Toleta pa da vas izbace Ael sa kipra i Tunjevina.

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Jos ispada da navijaci Zvezde tako govore, cak mislim da je obrnuto al ajde
p

partoart

pre gotovo 2 godine

Dajte ljudi nije u redu sa ovim izjavama, klasično spremanje alibija. Pa jel Mitjiland nije mogao kući da dobije Kiprane? Kako je vlaga prednost kada su na strani napravili aktivan rezultat, da ne kažem povoljan? Nemojte te priče, njima je sve idealno a nama kiša, sneg, sunce vlaga… Izađi na teren daj tri komada i idemo dalje.