Anćeloti: Fjorentina na prvom mestu, pa onda Crvena zvezda!

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.09.18. | 16:24

"Moramo da pojačamo pristup na narednim mečevima", kaže trener Napolija

Napoli u subotu od 18 časova dočekuje Fjorentinu i to će biti donekle i uvertira za Ligu šampiona i prvi meč u grupi u kom Napolitanci gostuju Crvenoj zvezdi u utorak 18. septembra.

Ovo će biti prvi meč Napolija posle reprezentativne pauze, tako da će Karlo Anćeloti i o tome morati da vodi računa. 

Izabrane vesti

Odnosno o odmaranju igrača. I o rotaciji istih protiv Viole, posebno jer je meč protiv Zvezde već u utorak.
"Ekipa je na okupu. Neki su bili pomalo umorni, ali odmoriće se do sutra. To važi i za Milika i Mertensa koji su obojica igrali za Poljsku i Belgiju. Insinje je dobro, vratio se odmoran i motivisan, sutra se odmara sve do utakmice", rekao je Anćeloti.

Anćeloti će napraviti neke promene u ekipi, ali ne drastične. Kaže - Serija A mu je na prvom mestu, pa će tek onda razmišljati o Ligi šampiona.
"Pre svega mislim o Fjorentini, a kasnije ćemo da treniramo za Crvenu zvezdu. Sada je prioritet Serija A, a posle toga mislićemo o Ligi šampiona. Viola je do sada igrala dobro, imaju dobre i opasne igrače. Poštujemo ih i želimo da povratimo samopouzdanje koje je malo manje posle Đenove", rekao je trener Napolitanaca.

Sama činjenica da je Napoli u prošlom kolu poražen od Sampdorije s 3:0 dosta toga govori. Ne cvetaju ruže tom timu pred sudar s Violom, a kasnije i sa Zvezdom.

Anćeloti je govorio o tome...
"Ne mislim da nam je defanziva slabiji deo tima. Protiv veoma jakih timova nismo mnogo toga dozvoljavali, vratićemo sigurnost veoma brzo. Izgubiti meč nije kraj sveta. Naravno da ne možemo da kažemo da smo u brilijantnoj formi, čitao sam i oštre kritike... Ovde sam da bismo dostigli ciljeve koji su postavljeni, a oni su sada daleko".

Trener Napolija je dodao da pristup njegovih fudbalera mora da bude pravi u narednim utakmicama kao i da će njegovi igrači morati da obrate pažnju na detalje jer su ih detalji uvalili u probleme protiv Sampdorije.

Videćemo to najbolje na delu u utorak u Beogradu.


Foto: Action images


tagovi

Karlo Anćeloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara