Karlo Ančeloti (Foto: Reuters)
Karlo Ančeloti (Foto: Reuters)

Ančeloti: Poraz je teško objasniti, nismo ga zaslužili; četvrti sudija pokazao nepoštovanje kao nijedan ranije

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.09.21. | 00:34

"Detalji su nas koštali utakmice i to bi mogla da bude dobra lekcija za budućnost", gleda Italijan s pozitivne strane

Šerif više nije za potcenjivanje. Oni koji to nisu shvatali do sada, šampion Moldavije im je pojasnio večeras u Madridu. Dželat Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona je u grupnoj fazi istog takmičenja posle Šahtjora uzeo meru i Realu. I to na njegovom terenu, napravivši jednu od najvećih senzacija u novijoj istoriji evropskog fudbala.

Poraz od potpunog autsajdera nije izazvao nemir kod Karla Ančelotija. Štaviše, trener Kraljevskog kluba bio je potpuno miran kada je govorio o samoj utakmici, međutim, iz nezadovoljan je iskusni Italijan bio pojedinim sudijskim odlukama, zbog čega je početkom drugog poluvremena ušao u raspravu sa pomoćnikom Bramom Van Drišeom, nakon čega je dobio i žuti karton.

Izabrane vesti

"Bila je to lična stvar između mene i četvrtog sudije. Rekao sam mu da mi je ovo bila 130. utakmica u Ligi šampiona i da me je po prvi put tako mlada osoba tretirala sa toliko nepoštovanja. Kako bilo, ne želim da ulazim u detalje suđenja", naglasio je Ančeloti na konferenciji.

Za razliku od suđenja i ophođenjem sudijske četvorke prema njemu, igrom svojih izabranika bio je zadovoljan. Toliko da je istakao kako je njegov tim nezasluženo poražen večeras.

"Detalji su nas koštali utakmice i to bi mogla da bude dobra lekcija za budućnost. Bio je ovo poraz koji nismo zaslužili. Zabrinuti smo jer sa načinom na koji smo igrali mogli smo da osvojimo tri boda. Ali mnogo više smo tužni zato što mislim da je tim odigrao dobro. Igrali smo sa dosta intenziteta i požrtvovanja", zaključio je Don Karleto.


tagovi

Real MadridKarlo Anćeloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara