Komentari na vest

Ančeloti: Poraz je teško objasniti, nismo ga zaslužili; četvrti sudija pokazao nepoštovanje kao nijedan ranije

Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Momci imaju muda i to je to. Oni ne kreću iz Moldavija da izgube nego da pobede pa bio to Real, Dinamo, Sjahtor ili Zvezda. Samo u ovoj zemlji se ide od toga da bogatiji moraju da pobede. Samo se Srbi vode tom deviznom. Oni su davno shvatili da u fudbalu igraju 11 protiv 11 I svi su ljudi od krvi i mesa. Oni su naučili ondje gde si hedikepiran da to moraš nadoknadit borbom i više trčanja. Ja sam neko ko je igrao fudbal na amaterskom nivou i koji pratim fudbal dobar broj godina, i uvijek i moji saigrači i treneri a i sada sagovornici polaze i prolazili su od toga da će pobediti onaj koji je bolji na papiru i ko ima više para. Nikad to nisam mogao shvatiti i nikad neću ni moći. Da je to tako onda nebi postojala takmičenja nego bi se uzeo papir i odredjivala tabela. Kada bi igrali Zvezda I Partizan onako kao Serif sinoć protiv jednog favorizovanog Reala, NIKAD. Oboji bi se kod nerešenog rezultata svi povukli pred gol i napucavali loptu što dalje te se valjali po terenu kod svakog kontakta da prodje vreme. Šerif je igrao pokušavao napadati kad ima loptu, iznosili su loptu smišljeno bez napucavanja i napadali protivnika već na njihovoj polovini i to im se vratilo na kraju. Momci svaka čast i želim vam prolaz u nokaut fazu.
G

Gos

pre preko 2 godine

Pa igrala je Zvezda tako i tukla Liverpul 2:0 o čemu pričaš? Najjače pljunuti po našim klubovima jer je to izgleda u modi pa ćeš pokupiti lakše pozitivne reakcije ...
Р

Роко

pre preko 2 godine

Треба да га је срамота, има плату као колико вреди цео Шериф
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Ovaj se zali na sudije kao trener partizana i njihova uprava..... A ove godine nema saopštenja i protesta,prosto Srbija nije navikla da se grobari ne žale!!!!!
D

Djdhs

pre preko 2 godine

Jednom u zivotu ne budi ljiga, budi covek i reci: igrali su dobro svaka cast. Zar je to toliko tesko.
H

Hahahahahah

pre preko 2 godine

Pokri se ušima, deda.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Neverovatno, Sheriff 3 šuta na gol i 2 gola, protiv Zvezde i Dinama isto nije bilo drugačije, ne stvaraju mnogo prilika ali realizacija je vrhunska, odbrana granitna. Svaka čast
Č

Čestitam!

pre preko 2 godine

Dok drugi igraju,oni prolaze i skupljaju bodove!Ni Interu realizacija nije jača strana,mogli bi Moldavci vrlo lako obezbjediti prolaz dalje.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Nista zali te se Fifi, Uefi, Bajdenu, Infantinu, Perezu, Haskom Tribunal...Sram vas bilo ubise vas ko volove u Kupus aaaaaa LEGIJA Stranca, iz Rusije na podruzju Rumunije
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Ajde ajde lopovi iz Madrida, ni na kradju vise ne mogu da pobede. Najgori klub u Evropi pored Juventusa...dva državna projekta koja da nije kradje prevare nameštanje i države pitanje dal bi postojali maapi !!!
C

Coda 17

pre preko 2 godine

Apsolutno tačno. Fudbal bi bio jos ljepša igra da nema ta dva odvratna kluba. Veliki su zato što su nepošteni
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Karlo, Večeras si kod gazde zabeležio minus od metar. Blizu si, sasvim blizu otkaza. U Realu od uvek žive stara zlopamtila, i ovakve stvari ne opraštaju nikom.
A

Ajde

pre preko 2 godine

Sram te bilo zbog ove izjave, da se stidis. Inace veliki si trener, mozda i najveci!
T

Tirra la

pre preko 2 godine

Dajte ljudi,ovaj Šerif igra specifičan fudbal i tako će i ostati.Skoro sve utakmice su bili u podređenom položaju ali su na kraju oni bili ti koji su slavili Svaka im čast na tome.
V

Vasojevic

pre preko 2 godine

Jako tužno. Azar više ne vredi 10 miliona.
3

3x3

pre preko 2 godine

Koliko onda vredi naš Jović?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ko o čemu, italijani o sudijama. Njima je uvijek sudija problem. Naviknuti. U Serie A samo simuliraju, a sudjenje katastrofalno.
M

Mare98

pre preko 2 godine

Karleto,uvek si bio gospodin i tako nastavi da se ponasas, ovo ti ne treba, što kaže naš narod, ćuti i pokrij se usima
s

shulz

pre preko 2 godine

pusti tu pricu Karlo, ne prilici ti
s

shulz

pre preko 2 godine

pusti tu pricu Karlo, ne prilici ti
O

Objektivan Realan

pre preko 2 godine

Realno za otkaz i bicevanje igraca Reala. Izgubis na svom terenu od kluba koji ceo kosta koliko neka rezerva Reala.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Najgora je*ena grupa prokletinja, Real jedino kad treba da igra protiv Intera shvata ozbiljno meceve u grupi, tako je bilo i prosle sezone, ali da su se provukli odbranama na Meaci to definitivno jesu u prvom kolu LS ove grupe, a Inter opet kad igra protiv njih nabrijan je da napadne, a kad treba da napadne Sahtjor onda se srekuju, jedino Serif igra i shvata ozbiljno sve u ovoj grupi, sad su zakomolikovali stvari i to bas dobro zakomplikovali, sad i Inter treba da se plasi kuci od njih, dok u gostima podgotovo
J

Jova1245

pre preko 2 godine

šmrc šmrc :)