Eden Azar (©Reuters)
Eden Azar (©Reuters)

Anćeloti stavio tačku na spekulacije: Azar ostaje u Realu i naredne sezone

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 14:22

"Dani Sebaljos će dobiti veću šansu"

Tužni izraz na licu Edena Azara tokom dodele pehara za osvajača Superkupa Španije i činjenica da jedini nije nosio medalju od svih igrača Reala pokrenulo je lavinu spekulacija da se približava rastanak.

Odmah se krenulo sa nagađanjima gde bi Belgijanac mogao da nastavi karijeru, da li će da se vrati na Ostrvo i hoće li biti Njukaslov kapitalac ove zime. Ništa od toga neće biti, to je na današnjoj konferenciji za novinare pred utakmicu sa Elčeom (nedelja, 16.15) obelodanio Karlo Anćeloti.

Izabrane vesti

“Eden Azar je u planovima Reala za narednu sezonu, to mogu odmah da potvrdim“, rekao je Karleto i dodao:

“Verujem da će nedelja biti dobar dan za Azara, igraće od starta. Verujem da hoće“.

I ne samo da je potvrdio Azarov ostanak, već je Anćeloti stavio tačku i na šuškanja da će Dani Sebaljos otići.

“On je dobro, dobro se oseća, svakim danom popravlja svoje fizičko stanje. On je jak karakter, ne oseća nikakav strah i želi da igra. Mogu da kažem da će imati ozbiljniju ulogu u drugom delu sezone“.

Sebaljos je proteklih meseci odigrao samo 54 minuta, razlog tome je teška povreda skočnog zgloba zbog čega nije igrao od jula i propustio je 23 utakmice. Spekulisalo se da bi Real mogao da ga pošalje na novo kaljenje, ali ipak ostaje da proba da se izbori za minute u Madridu.

Govorio je Anćeloti i o stanju Gereta Bejla koji je poslednji meč odigrao pre pet meseci i od tada ima problema sa povredom kolena, pa koronom...

“Bejl se oseća bolje, u sve je boljoj fizičkoj spremi. Napreduje, trenira i svakog dana je sve bliži timu“.

Nedelja, 16.15: (1,20) Real Madrid (7,75) Elče (16,0)

Imao je svoj komentar italijanski stručnjak i na temu krize u Atletiku i Barseloni, zbog čega se šampionska trka svela na Real i Sevilju.

“Dva velika tima, dva ozbiljna rivala, iznenađuje me što imaju ovakve poteškoće. Ali mi ih i dalje gledamo kao veliku konkurenciju, imaju mnogo kvaliteta uprkos komplikovanoj situaciji“.



tagovi

Karlo AnćelotiEden AzarZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara