Komentari na vest

Andrija Pavlović: Ne bih dolazio da ne verujem u povratak Partizana na šampionski put

N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Andrija nek je tebi sretno. Volio bi da das 15 golova min. U ovoj sezoni. I da ti Partizan bude odskocna daska u karijeri. Sretno!
O

Ovi klubovi..

pre gotovo 2 godine

..do sada su mu, valjda, bili odskočna daska u karijeri!
M

Mile fuzbaler

pre gotovo 2 godine

Ne bi dolazio da ima gde drugde. Sreća dolaziš u klub koji je domaćinski i otvara vrata svima koji nemaju gde.
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Ostaje nejasno ko sada dovodi igrace ako je sportski direktor, g-din Iliev podneo ostavku. Cini se ili iz senke kao "operativac" ili sada Ilija Pepa Stolica vedri i oblaci, jer je vec doveo Šehovica i Svetozara popularnog Svetu Markovica. Za ovog momka iskreno nisam nikad cuo ili ga se secam kao kroz maglu. Ali jedno je skroz ocigledno, da je u nasem Partizanu opste rasulo. Predesnik kluba odgovara uredno na "napade" svog partijskog druga g-dina Ostoje ali se ne oglasava ili tihuje na ove nemile dogadjaje. Mozda stedi pero da posle eliminacije iz kvalifikacija za LE, ospe drvlje i kamenje na trenera Iliju, zvanog flašica/rolka pa da si napravi uvertiru za doveodjenje jos jednog poslušnika, trenera u pokusaju g-dina Nadja. Cetvrtak ce pokazati sta im je ciniti za dalji "iskorak". Sve sluti na leto na Adi i okretanje kupu. Ali realno Partizanu jeste mesto u LK, jer tu ipak nekog moze pobediti ili iscupati bod kao i bliznakinji u LE. Daleko smo mi od Evropskog fudbala.
T

Trola

pre gotovo 2 godine

Pa sta je cudno, Zdjelar je bio okorjeli cigan isto a kapiten pFka, Ivanic I Borjan teske grobarcine pa su mozda I najvazniji igraci zvezde.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Kako da ne! 😄😄😄
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Auuu šta reče? Kad si mogao da biras kad si davao golove tražili su te i Zvezda i Partizan nisu hteo da se vratiš. Sada kada te nema na fudbalskoj mapi i kad nemaš gde ti od jedanput veruješ u Partizan (kad niko drugi ne veruje) sad ćeš da se kuneš da si pertizanovac itd. Te fore kapiraju i deca
U

UrosevicZombi

pre gotovo 2 godine

Bez Adema Ljajica nije to to.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Adem Ljajic imao 3 miliona u Besiktasu... Vi 300k ne mozete da mu date... Osim ako drzava ne plati transfer...
f

fb

pre gotovo 2 godine

"U svakom slučaju mislim da smo opravdali epitet derbija. I zaista mislim da je ovo utakmica dve najbolje ekipe u ligi" - rekao je Pavlović (2016.god posle meča CZV-ČUK)
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Jel to kad je Čuka dobila i Partizan i Zvezdu u gostima u plejofu, a završila bod iza Partizana? Šta je problem sa izjavom? A grobari bolje da pogledaju njegov gol Zvezdi kad je ustao posle očiglednog faula u kaznenom, otresao štopera i dao gol. Svako drugi bi se valjao. Odličan timski igrač
F

Flashback

pre gotovo 2 godine

"Još jednom ponavljam da nemam ništa protiv Zvezde i što da ne, prešao bih. Međutim, ima tu mnogo ''nepoznatih'' da se sada o tome govori. Tu su sportski direktor Matijašević i vlasnik Dragan Obradović. Oni se sve pitaju" - Pavlović 2016. godine
O

OpetOsvajac

pre gotovo 2 godine

Znači stigao još jedan osvajač u NK Gromada:))))Na dobrom je putu i sledeće sezone možda i bude šampion u drugoj ligi:)))
D

Dejan galenika

pre gotovo 2 godine

I ovaj je potpisao za 180k jevreja....
S

Scout89

pre gotovo 2 godine

Mene je sramota kako si dospeo u Partizan,scouti i video analitičari kluba treba da podnesu ostavku!
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Izvanredan igrač i još veći grobar. Zna sve navijacke pesme napamet i u kolima mu tresti muzika grupe JNA. Partizan ce se vratiti na sampionski put samo da izdrži ove bocne udare koji za cilj imaju smenu Vucele i Vazure koji su stubovi mocnog Partizana. Sa ovim su se složili postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan i Sasa Kovačević a Zeks Pantic je rekao da je Zelimir drzavni projekat.
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si da napomenes da su se slozili i Tanja Boskovic i zagrebacki trudaburi
R

Repac smoru

pre gotovo 2 godine

Mozes ti i bolje ako se potrudis...
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Srecno Andro, i sve najbolje.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

''Ne bih dolazio da ne verujem u povratak Partizana na šampionski put''. Ovakvu izjavu bih mogao da razumem da je izrekao recimo Đorđe Jovanović nakon dolaska iz Makabija, a ne treći napadač Brondbija koji je prošle sezone dao 5 golova, od toga 3 amaterima u kupu. Došao si druže u Partizan da budeš drugi špic jer očigledno bolje od toga ne možeš, niti Partizan može bolje od tebe. To je realnost. Diži sebi cenu igrama i golovima, a ne ovakvim izjavama da neko ne bi pomislio da si zvezda kojoj je ispod časti i renomea da igra za prosečan tim.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi Partizan da dovede jeftine igrace ili slobodne iz Rusije,Ukrajine i Belorusije.Voleo bi da neko napravi listu slobodnih igraca od bar 30 imena koja bi mogla da se dovedu.
Z

Zeko

pre gotovo 2 godine

Sto pre dovesti Ljaica,Radina i desnog beka(stranac)da se pojaca konkurencija i uklopiti ih u ekipu time bi dosli i bolji rezultati
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Vec imate 4 stranca. Za domacicu bi bila guzva.
c

cvxx

pre gotovo 2 godine

@Drvo@ Pa sta ako imamo 4 stranca u cemu je problem, moze da se menja i za SL stranac za stranca. Na kraju i bonus nekom zauzima mesto, sto da ne kad imas 5 izmena mozes da napravis ozbiljnu promenu. Uz to sto da ne damo drzavljanstvo kao sto ciganija radi pa nikom nista. Ali tu je opet jedno ali... Ovi ubaceni elementi u upravi Partizana kazu ne treba na vise od 4 stranca jer postujemo pravila, ali u stvari time slabe tim upravo pod tim geslom. A to znamo iz X Y primera
S

Smesno...

pre gotovo 2 godine

Jos jedan "veliki" Zvezdas koji se niti jednog trenutka nije dvoumio kada mu je stigao poziv iz humske...
@

@smešno

pre gotovo 2 godine

Zato što nema gde drugde, karijera u totalnom padu i onda uzmi šta ti se nudi, to ti je to prijatelju.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

On je zvezdas koliko je Sale Ilic zvezdas. A sada razguli. Idi vidi jel vam stigao onaj gruzijski levi bek.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Sve je to ok, covek igra fudbal profesionalno, moze da navija za koga hoce, bitno je ko ga placa. A u ovom trenutku nije dovoljno dobar za Zvezdu, i izabrao je da ode u Partizan. Ali je time zatvorio Zvezdina vrata.
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

A šta si očekivao da kaže? Da prizna na samom predstavljanju da je Zvezdaš od rođenja i da je došao u Partizan jer je jedina opcija koju ima trenutno? Pa normalno da će da izjavi to što je izjavio. To je život, Zvezdaši igraju za Partizan, Partizanovci igraju za Zvezdu, naviknite se.
@

@bodibond

pre gotovo 2 godine

Sve je ok sine, samo nemoj da places...
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

I ti ces kume to da radis,samo sutra !