Komentari na vest

Andrijin vaskrs na solunskom frontu

L

Likling

pre oko 3 godine

Svaka cast Andriji, vrlo atraktivan igrac za gledanje, zbog takvih se voli fudbal. Vama velika primedba, ipak treba malo postovati svoju istoriju i be koristiti Solunski front za ovakvo nesto. Vama jeste kul ili bezazleno, meni se zeludac prevrnuo.
a

aad10

pre oko 3 godine

E ovo vam je ono kao za biciklu.Kad znas ti znas i mozes kako hoces.Decko je majstor fudbala,jos uvek je mlad relativno i moze da bira klub.Pola godine jos ili godina u Grckoj pa onda Nemacka ili Sevilja Spanija.To si ti brate moj majstore,strpljen spasen onaj gore vidi sve i nagradi te,kako radis tako ti se i vraca.Idemo Nis Bubanj preko puta Car Konstantina haha
G

Gostić

pre oko 3 godine

Tako rade pametni ljudi,kada im Bog da talenat a i pamet.Obezbedili su tri kolena (tata Jovica i Zile).20 miliona je uzeo od Benfike ukljucujuci bonus za potpis ugovora.Sto da nije trebao da pokloni Partizanu ili Zvezdi i lopovima koji su ih vodili,opljackali i unistili.Da su ti lopovi radili kako treba,Partizan bi bio zasticen valjanim ugovorom.Takodje takva mesetarenja se rade i u Zvezdi i u svakoj sferi drustva gde nije privatna svojina.Zasto se to ne desi Ajaxu,Bajernu,Benfici,pa i Cukarickom,sto da ne...Ljudi ne shvataju sta je biznis.Tu nema sentimentalnosti i ljubavi. Svako dobro zelim Žiletu i da iz PAOK-a predje u top klub i da bude u top formi i da tu formu prenese i u reprezentaciju.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Sad ce Tata Jovica pa starom dobrom obicaju da unovci sina...
V

Varadero

pre oko 3 godine

Zašto ga ne bi unovčio kada je dobar fudbaler? Da nije možda trebao da dozvoli Đuri da se poigrava sa njegovim ugovorom kroz prodaje nekim investicionim fondovima. Tako je i Mitar otišao iz Partizana jer se Đura sažalio na molbe njegovog oca da ga puste da ide. Šarene laže.
F

Footballfactory

pre oko 3 godine

Terza reaguj!
D

Djule Van Gong

pre oko 3 godine

Odlican igrac drago mi je sto se vratio u zivot