Komentari na vest

Anđeo čuvar normalnih fudbalskih vrednosti - ni Arabija, ni Amerika, nego Benfika

H

Heavy metal

pre 11 meseci

Tako se to radi. Bravo!
P

Proficap

pre 11 meseci

U Realu je bio najjaci, motor tima, ali nije toliko hvaljen zbog CR i Benzeme. Kada je otisao u Man Utd, tek je tada Real video kakvog je igraca pustio. Da ne pominjem da je sam odveo Argentinu 2014. godine do skoro samog vrha. U Juventusu da ne pricam. Neverovatan igrac.
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre 11 meseci

Jedan od najpodcenjenijih igraca u 21.veku,osvojio sve sa argentinom igrao u najvecim klubovima,osvojio sve sto se moze osvojiti,uzeo dovoljno love za 3.zivota.VELIKI MAJSOR I VELIKI GOPODIN ANHEL DI MARIA!!!🎩🎩🎩🎩🎩
T

Trpke

pre 11 meseci

Pogledaj dom svoj ANDJELEEEEE
m

monteroo

pre 11 meseci

On je toliko dobar da je seriju A igrao peske i bio najbolji u najvaznijim utakmicama,jedino u fulu odigrao protiv francuza a tu ih je za 60 min.razmontirao....kad je izasao tek onda francuska pocinje da nesto igra.... Nestvarno mocan igrac,pametan,brz,namazan...i levandza za istoriju....za nekoga ko je poceo s caletom u rudniku...para ima i previse...pa lepse igrati LS s benfikom nego glumiti dvorsku ludu atrakciju...jahacima kamila...
a

asd

pre 11 meseci

ajde nemojte preterivati, nije otisao tamo za kikiriki sigurno
B

Bludni sin

pre 11 meseci

SUtra ce mu neko reci hvala, sumnjam. 99% vas koji komentarisete kako je ovo potez kojim zasluzuje divljenje bi u njegovoj kozi otisli za tim velikim parama. Koliko samo tih laznih moralista, ili ipak dece koja pricaju decije price.
R

Radomir Falkao

pre 11 meseci

Pa zasluzuje divljenje bas zato jer bi vecina na njegovom mestu otisla u Saudijsku Arabiju
m

magnus

pre 11 meseci

specifican lik ali neverovatan majstor. motor koji je terao Real napred, iako ga niko nije hvalio toliko koliko su benzemu i CR-a. doktor igrice. vukao Argentinu do finala 2014. nek uziva u Portugalu a ondq lagana penzija u Rosariju.
d

dostojevski

pre 11 meseci

Kako je on U realu pod ancelotijem igro je bilo fantasticno. On je ceo sistem ancelotija tada savrseno ispunio. U odbrani Bio U Centru U napadu na krilo. Sve osvojio. Legenda. Covek je milione zaradio, I U benfiki ce imati lepu platu. Mnogo pametan. Jos moze da pokaze klasu U LS. Bas Mi Drago.
2

2342342

pre 11 meseci

Veliki di Maria. fantastican igrac i covek u ovom moru promiskuiteta i cepanica u fudbalu.
Z

ZiP

pre 11 meseci

Bravo majstore!
K

Kostić.

pre 11 meseci

Ja sam ja Jeremija
B

Belgrano

pre 11 meseci

Covek je bukvalno obrnuo celu igricu i uradio ono o cemu mnogi mastaju u nekom idealnom scenariju karijere. Rosario, Benfika, Real Madrid, Mancester Junajted, PSZ, Juventus, sad ponovo Benfika i nadam se za kraj ponovo Rosario. Sa Argentinom sampion sveta, osvajac Kopa Amerike, olimpijski sampion. 132 nastupa za reprezentaciju, osvojio sve sto postoji. Jedan od najjacih fudbalera danasnjeg vremena, veliki, veliki igrac.
p

plavacc

pre 11 meseci

u madridu trebaju spomenik da mu dignu,da im nije bilo njega nikad desimu ne bi uzeli i ništa ovo posle ne bi bilo
J

JokaraKidara

pre 11 meseci

Lagano godinu dana benfika pa nazad Argentina. Doktor, jedan od najvecih majstora i underrated fudbalera ovog veka.