Komentari na vest

Aničićevi problemi sa formiranjem tima: Sezona rano počinje i mnogi prvo čekaju inostranstvo

Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Razvijajte omladinsku školu! Treba da budete regionalni centar za taj deo Srbije, blizu je i CG, BiH! Deca treba da ostaju u Pazaru, a ne da idu u Beograd! Uložite u edukaciju struke i pustite ljude da rade na duži rok, sa jasnim ciljevima i metodologijom rada! Uložite u infrastrukturu! Ne možete svako leto da "kupujete" po 20-30 igrača, to ne može niko da izdrži! Stalne smene uprava, trenera, igrača ne vode nikuda!
O

Ovaj jeo bunike

pre 11 meseci

ili sta? Kaze 40-50 hiljada i u fazonu je, kao, puno?! Pa to i jeste plata koju bi trebalo da ima prosjecan superligaski fudbaler. Ovi nadprosjecni donose evropska takmicenja i milione i oni su placeni preko 100 hiljada. Zaista ne razumijem ovaj sitnicarski, bijedni duh ljudi u ovoj ligi... Vjerovatno zato i ne mozemo do iskoraka u kvalitetu jer oni i dalje zive na pocetku vijeka prije svih inflacija i promjena vrijednosti i misle da za 1000 evra mjesecno mogu da dovedu superligaske igrace. Ja znam da klubovi nemaju ogromne budzete, ali i to je dio njihove krivice jer treba da se pravi brend od lige, podize cijena ulaznica dobrom infrastrukturom i boljim fudbalom, boljim marketingom, brendiranim i redovno odrzavanim appovima klubova, ali makar zajednice (otprilike ovo sto radi Mocartbet na svom sajtu). Dolaze nove generacije koje mnogo vise koriste aplikacije, mnogo vise mare za nekim imidzom. Ko ne ide u korak sa promjenama moze da se cudi jer jedan regularni igrac nase Superlige trazi 40 hiljada. Pobogu!
c

cfwsww

pre 11 meseci

Ma sta se ovde zalis, ej mi smo 11 liga Evrope i valjda treba da budu igraci placeni? Sto ne trazis da se poveca broj stranaca pa da imamo veci izbor? Ili da trazite da se povecaju premije od Tv prava, jeste da nikada nismo bili placeniji, ali bi sada trebalo da klub koji zavrsi na 16 mestu ima barem 2 miliona evra od Tv prava. Jel ovo je smesno ako je istina da dobijaju 8 mil evra svi klubovi od Tv prava ili je ceo ugovor toliko, pa to je smesno. Mi ne bi smeli da imamo TV prava od 50 do 100 miliona evra po sezoni. To je realno u danasnje vreme
j

joca informacija

pre 11 meseci

Auuuu sto si prehladio brate,od tv prava klubovi imaju 250.000€ godišnje i to je sve.
o

odakle ti to

pre 11 meseci

italija,nemacka,francuzi,englezi, spanci,talijani, rusi, portugal,skotska,norveska,danska,grcka, austrija, svajcarska, holandija ..po cemu smo mi 11 ??
g

gostovic14

pre 11 meseci

pa kolike su plate u super ligi? nece valjda da igraju za 2000e, vise imam ja u spediciji, mada jeste i teze i nema sminke al ono nema socijalno nema topli obrok