Komentari na vest

Anjelkin savet Mbapeu: Moraš da napustiš PSŽ ako želiš da osvojiš Zlatnu loptu

sporettiganj

pre gotovo 3 godine

Da ide u Arsenal, raspalu Barsu i Real ? hahahahhahah ko je ovog papana platio da lupeta a niko ga pitao nije ? :D
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Da bi bio medju najboljima , a najbolji Mbappe ne moze biti jer Messi i Ronaldo su vanzemaljci za sve ostale , mora biti u jacoj ligi. Ali takodje mora biti izuzetno mentalno jak. Sto on nije,trenutno. Ne verujem da bi mogao da izdrzi pritisak koji su imali i imaju ova dva majstora. Videli smo sad na EP da je jako slab mentalno i velika stvar izuzetno je razmazen , kao neko deriste je. Ali sta i da ocekujes kad je u takvom okruzenju , u Parizu mu titraju na svakom koraku..
P

Pa nije PSŽ kriv

pre gotovo 3 godine

Što je liga slabija. Logično da će biti tek 5 u Evropi kad se iz francuske lige najviše igrača i talenata kupuje. Pa svi veći klubovi iz ostale 4 lige kupuju igrače mahom iz Francuske,koja je najveći rasadnik talenata u Evropi. Zato liga i nije toliko jaka.
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Znamo svi da Mbape u Real mora da predje da bi dokazao da li je najveci ili prosek.. Kad obuces beli dres i kad si ceo Bernabeu zvizdi kao Azaru ako lose odigras.. Pa Ronaldu bre secam se zvizdao Bernabeu kad bio jednom u jlagoj krizi a poale toga resetao.. Mislim da Mbape nema taj mentalitet i da bi poklekao.. U Parizu kako god daigra smatrace ga Bogom i nikada nece moci biti najveci..
I

IbrahimKonatee

pre gotovo 3 godine

Bravo, tacno, pritisak belog dresa i pariskog je nebo i zemlja Ako oce da bude rang Ronalda i Mesija morace u Realu 10 god da razvaljuje i da kida i u ligi i ligi sampuona, da donese nekoliko luta ligu sampiona i da u dosta meceva bude x faktor.. Pa tek onda u istu recenicu sa Mesijem i Ronaldom