Komentari na vest

“Anonimus” Ranđelović oduševio Madrid: Brz, dobar dribling, jezik za tri nedelje naučio kao neki za četiri godine

T

Tupakamaru

pre preko 2 godine

Da li će mali da napravi uspeh, zavisi od millon stvari. Baš ga briga, bar lepo vreme. Ali za jednu stvar skidam kapu. Trudi se (ili je već) naučio jezik. To naši kad odu preko ne kapiraju. Ne treba strancu da znaš jezik zbog ponosa, već da ti ne objašnjava rukama i nogama. Joviću je najveći problem, po meni, što još uvek nije naučio španski. Koliko sam razumeo, iz nekog intervjua njegovog, nije ni nemački naučio posle 3 godine igranja
F

Fructuoso Martinez

pre preko 2 godine

Spanija prelepa zemlja, lep i lagan jezik, ljudi veseli i opusteni, lepo vreme, lepe zene, kvalitetan fudbal. Nije lud sto je zeleo Spaniju, pa eno Dejan Lekic je tamo 11 godina, igra covek trecu-cetvrtu ligu i boli ga uvo, naucio jezik, uziva tamo i ne pada mu na pamet da se vraca u Srbiju.
G

Gost241

pre preko 2 godine

Drzacu se nas, mada je stanje u Srpskom fudbalu kod svih isto, svi gledaju da se omaste a za klub ih boli ona stvar. Zvezda ispusti Birmančevića pa i Ranđelovića, momci u top formi. Dovedemo Dioni, Falko, Krsticic, Risario sva trojica u malo boljoj formi nego ja. Prodamo Gavrica, pardon, poklonimo. Majke mi, ja ne pamtim kad su Zvezda i Partizan doveli neko pojacanje da odmah pocne da pravi razliku na terenu. Da su fizicki spremani 100%, vjecito nespremni bez utakmica u nogama po godinu dana. Ali zato naslovi u novinama sve sama kapitalna pojacanja.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Pa evo ti ga rikardo oci istera?! Partizan ima dosta sobrih pikova sto se stranaca tice, a zvezda nikako
S

Strelac77

pre preko 2 godine

Koliko je samo on lud čovek pa to je neverovatno gledao sma njegovo predstavljanje u Španiji kaže ja sam oduvek želeo da igram u Španiji a novinar mu kaže ali ovo je druga liga a on će na to nema veze ovde se igra brz fudbal i ja odavno pratim Legans i bila mi je baš velika želja da dodjem ovde xaxaxx a on prvi put čuo za klub :))))
G

Gostjo

pre preko 2 godine

Nije to rekao nego kaze hteo sam da dodjem u Spanski fudbal i cim se pojavila opcija za Leganes,prihvatio sam ponudu jer je Spanija,a i cuo sam za taj klub,pratio sam ga dok je igrao u prvoj ligi.Tolko
N

Nislija gost

pre preko 2 godine

Svaka nova metla dobro mete prvih dana.Moj sugradjanin je dobro poceo i u Olimpijakosu svi u klubu su bili odusevljeni i vremenom ga je nestalo sa scene, zato se bojim da ce biti tako i u Spaniji.
N

Nek je Bog u pomoci

pre preko 2 godine

Koji crni sugradjanin a ti Nislija? Decko je ceo zivot u Leskovcu, celu juniorsku karijeru proveo u Leskovcu, i koji ti je on sugradjanin?
G

Gost978

pre preko 2 godine

Tp se zove profesionalac. Nevažno je da li igraš u I ili II ligi, za Leganes, Olympiacos ili Bayern - uvek moraš biti profesionalac, to ti je posao, os tvog ponašanja zavisi kakvu ćeš karijeru imati i koliko ćeš zaraditi.
1

145

pre preko 2 godine

Sve pohvale za momka. Karijera u usponu ali to što je brzo naučio jezik pokazuje koliko je ozbiljan kao čovek. Naš kralj ne može ni posle toliko godina da nauči da priča srpski tečno.
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

@145 Nije ne moze nego nece.