Komentari na vest

Anri najavljuje borbu protiv Reala i kreira drim-tim: Embape, Žiru, Grizman...

И

И

pre oko 1 mesec

"Nije se Tjeri Anri proslavio kao trener Monaka i MLS ligaša Montreala". Za Monako stoji, a pitam se da li je pisac teksta uopšte pogledao Anrijeve rezultate u Montraelu? Naravno, napominjem da ne mislim na to da su rezultati u MLS neko merilo trenerskog znanja, već da ukazujem na neozbiljnost i da jako dobro pamtim da to nije bio neuspešan period za Anrija, već naprotiv, poslednji tim lige doveo je do plejofa. Bili su itekako zadovoljni njime, on je raskinuo ugovor i vratio se iz ličnih razloga, a ne dobio otkaz. Jako neozbiljno. Mislim da ima prilično fudbalsko znanje i ljudsku inteligenciju, elokventan je, priča puno jezika, ali nije ličnost spremna da se posveti ulozi trenera sa 100%, to pokazuje time što menja zanimanja svako malo, čas je trener, čas je analitičar, čas je selektor. Zato je možda uloga selektora najbolja za njega, jer poslu u klupskom fudbalu treba se posvetiti 24/7.
S

Saguenay

pre oko 1 mesec

MLS je i te kako dobro merilo, jer je sada jedna od 15 najjacih liga na svetu. U Montrealu se nije apsolutno pokazao, igrao je previse defanzivno i dok je bio tu, nije se video nikakav napredak. Sve se wsvodilo na neki individualni bljesak. Pa cak i sa petoricom nazad u odbrani, primali smo golove kroz usi.
M

Mitros

pre oko 1 mesec

Ova Francuska kao fudbalska velesila koja u svojoj istoriji nije imala bitnijeg igrača a da je "francuz" više od jedne generacije. Počevši od Platinija koji je italijan pa do silnih afrikanca sada. Nisam neki ksenofob ili ne daj bože mrzitelj ali što je mnogo mnogo je. Njima često igrači nisu ni rođeni u Francuskoj a igraju za njih, sa tim niko ne može da se takmiči jer za njih nastupa reprezentacija Afrike treuntno.
F

Fußballspieler

pre oko 1 mesec

Pojačava napad jednim Afrikancem, jednim Portugalcem i jednim Italijanom sa francuskim pasošima. I sam bodi poreklo iz Afrike tako da to i ne čudi jer Francuska reprezentacija odavno nije sastavljena od Francuza!
Č

Čika Dača

pre oko 1 mesec

Grizman nije Portugalac. Otac mu je Nemac poreklom, doseljenik iz Minstera, a majka Portugalka. Na letnjem raspustu, kod majčinih, počeo sa fudbalom i ostao u Portugaliji. Uostalom prezime govori sve. Po zanimanjima, tipično za Nemce.
F

Francuzi ce biti nezaustavljivi godinama

pre oko 1 mesec

Saliba, Kamavingva, Olise, Fofana, Badiashile, Chavalier, Tel, Cherki, Wahi, Zaire Emeri, Boei, Barcola, Lukeba, Tiram, Bard, Kone, Trufer, Kalimenudo, Joro, Dakite, Adli, Locko, Gusto, Dina Embide, Ekitike, Milot, Loiodice, Chotard, Ruter, Nianzo, Ugocukvu....
E

Enzo

pre oko 1 mesec

Sve sami francuzi
G

G

pre oko 1 mesec

SAD- sjedinjene africke drzave..
Г

Гос'

pre oko 1 mesec

Интересантно да би сву тројицу "бонуса" метно у напад. Мислим да би било корисније у свакој линији тима по једног искуснијег..Вако ће имати клинце у одбрани и везном реду и три аса напред
U

Upljoskani

pre oko 1 mesec

Već vidim kako Žiru daje u 100. minutu Olimpijskog finala i pokazuje da je najkorisniji evropski špic 21. veka.
D

Dablin Dion

pre oko 1 mesec

Anri je pokazao licemerstvo kad je pokrao Irce
R

Reallll

pre oko 1 mesec

Je zato gospodin od kluba koji je dobio finale ls 1998. iz ofsajda od pola metra i finale ls 2016. Iz metarskog ofsajda... Gosppdstina od kluba sto je dala bajernu 3 gola iz ofsajda u jednom mecu ls...
L

Lilijan

pre oko 1 mesec

Anri je pokazao tad kakav je čovek
o

ora

pre oko 1 mesec

Nije ,,on''pokrao Irce,već sudija,a ti to nisi ni gledao.
B

Baleari

pre oko 1 mesec

Na kraju će Embape da ih odjavi samo tako, videćet. Gda da on svoje nožice izlaže takvom riziku.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

On ako sa ovom ekipom ne bude prvi neka izvrsi harakiri :)
I

Ilka Štuhec

pre oko 1 mesec

Ne deluje mi da je Anri trenerski potencijal
P

Perkan22

pre oko 1 mesec

Imaće brutalan tim Francuzi
V

Vunguidika

pre oko 1 mesec

Još ako bude igrao potcenjen od Nagelsmana Matis Tel
J

Junker

pre oko 1 mesec

Moraju da dovedu zvezde zbog prestiza. Ne smeju da dozvole da im se u sred Pariza baskare Lebron i druzina, uz Novaka i Nadala, a da nemaju Francuza koji moze da im isparira.
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Anri je legenda, ali nejasno je što taj posao nije dobio osvajač 3 LŠ Zidan, kapiten te generacije
I

Il' re di Roma

pre oko 1 mesec

Ne bi ga zidan ni prihvatio. Svi znaju da mu je tajni fetiš voditi prvu momčad francuske, otkad je otišao iz reala samo čeka kada će desamp otići kako bi napokon preuzeo ekipu
Л

Лазар

pre oko 1 mesec

Зиданов фетиш је Јувентус, којег чека да преузме након што оде ова дилеја од тренера