Komentari na vest

Antoni ne igra protiv Sparte, Ajaks čeka ponudu od 100.000.000 evra sa Old Traforda

G

Gost090

pre preko 1 godinu

Bolje Sara da su drpili pre Ville.smesne pare.mada bi njima 20x vise trazili.
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Da ga uzima neki drugi klub onda bi bio super sve a kad je United u pitanju odmah nepase ove je sezone Antony 100 mil slijedece ce bit 120 mil pozz
P

Papi Chulo

pre preko 1 godinu

Levat sa IQ -20 Odbije da trenira i igra utakmicu jer hoce u Junajted i posle da izjavu kako je srecan u Ajaksu i kako nema nameru bilo gde da ide.
C

Cupakabra

pre preko 1 godinu

Odlican tehnicar, ima dribling i dobar sut, ali jako diskutabilnh fizickih predispozicija. Slab je u duelu a i sklon povredama. Pritom nije nesto posebno dominirao u Holandiji, nije to neki broj golova s obzirom na tezinu lige i nacin na koji Ajaks igra. Po meni dosta rizicna investicija Mancestera.
O

Ovi zaista...

pre preko 1 godinu

... nisu normalni. Pa videli smo da mnogi igrači koji dolaze iz Holandije ili čak i iz Nemačke ne mogu da se odmah prilagode engleskoj ligi. Mnogo bolje su se pokazali južnoamerikanci ili portugalci koji dolaze iz portugalske lige. Čak imamo primere iz Juventusa, De Liht, ili Pulišić recimo, Van de Bek, šta tek reći za Sanča, svi oni su kidali u svojim klubovima do dolaska u Englesku...
x

xoxooxxooxeee

pre preko 1 godinu

Solidan igrac ali kakvih crnih 100 mil...budimo realni... ovaj tesko da vredi vise od 30-40.
V

V V

pre preko 1 godinu

Ajax najbolje radi jeftino prozvodi skupo prodaje a osvaja Titule 4 za redom a tako već 50 g. Napraviće oni i boljeg od Antonis. Duća im je bajbitnoni u ovom projektu koji traje od 2018 dok Duća za 2 g ne završi karijeru a posle toga preuzme il mesto trenera il sportskog direktora. Mada mislim da je poseban dar za trenera a kroz 10 g i za selektora
L

Leao

pre preko 1 godinu

Brutalan, al zamalo. Ko sanco sto je brutalan. Suvi prosek, ko i nerez sto je bio, a pumpali ga do neba. Junajted sa ovim trenerom nema perspektivu. Za njega postoje samo igraci iz holandske lige. 60 miliona Alvarez, pa neki malasija, sad ovaj. Zato ima -200 gol razliku posle dva kola. Jadan je fudbal sa ovim novim strucnjacima. Videlo se na primerima Milana, Atalante, Lila, Salzburga, lajpciga, Dortmunda sta je skauting i kako klub u dobrim rukama raste. A vidi se po junajtedu, juventusu, do skora barseloni i arsenalu kako se klub urusava uprkos velikim ulaganjima

Bojan Lordinho

pre preko 1 godinu

Znate koliko jednom Manchester United-u znaci da da 100 miliona za igraca,pa u mesec dana vratice 40 od dresova,o cemu vi? Plus,to nije TRAS sto miliona odjednom,to se bre razvlaci na po 5 god,jeste cifra woo,ali iole ako ste pratili ranije fudbal,imao sam CAST da gledam Nedveda,Pirla,Davidsa,Bergkampa,Thiery-a,Kembela,Stama,pa nadalje....Oni bi danas vredeli verovatno kao klub,i glavni grad zajedno....Otislo sve u ....Ja gledam svoj tim kako ne zna gde ce protiv Brentforda,pa j...m te zivote...
i

ivann21

pre preko 1 godinu

Da li cete jednom da zapamtite klubovi imaju veoma mali procenat zarade od dresova. U engleskoj ligi u proseku 7.5% ide klubu, ostatak proizvodjacu. Tako da je to smesna cifra.
D

Docent

pre preko 1 godinu

Ubedljivo najodvratniji klub na svetu. PSŽ je mala maca za ove. Ulupamo milijardu evra na pojačanja, loši rezultati, kako da rešimo krizu? Pa ajde da ulupamo još 250 miliona, valjda će rezultati biti bolji.
B

Baggio

pre preko 1 godinu

Haha kako Englezi sprdaju sve sa ovim fudbalom. Mogu da daju i 200 miliona, baš ih briga. Novac koji zarade od tv prava i prenosa, marketinga, reklama, prodaje dresova, karata, članova klubova i udruženja navijača širom planete je nadrealan. To su enormne cifre. Šta dalje reći kad ova naša siromašna država izdvoji 600 miliona 💶 za 6 sezona samo zarad prenosa utakmica. Zato nema potrebe da se ljudi bilo šta čude. Jedan prosečan engleski igrač, na tržištu fudbalskom, dostigne cenu i po 50, 60 miliona funti, dok bi u jednoj Seriji A ili Primeri, isti takav, vredeo 5 ili 10 miliona evra. O ostalim ligama da ne pričam. Jednostavno može im se. Siguran sam da i namerno preplaćuju takve igrače, toliko enormno, ne bi li pokazali ostalima gde im je mesto, a kad se pogleda koliko svi ostali to svesno finansiraju, bolje i ne zaslužuju. To je njihov izum, njihova igra, a s'obzirom da je fudbal nešto više od sporta, to nije pitanje FA (ako je uopšte) već njihove države, nacionalne politike i strategije, pa i ponosa. Setite se reakcije javnosti i države prilikom onog pokušaja osnovanja Super Lige. Srušili su je u roku od pola dana. Da se vlasnici klubovi nisu povukli, pojeo bi ih mrak, doslovno! Zato gospodo i zanoktica na levom palcu nekog Džona Džonsona iz nekog tamo Brajtona vredi 30 miliona, odmah u startu, a vredeće i više kad ih masa idiota širom planete finansira, a tako i treba. Do tad, koga zaista interesuje fudbal kao sport, moj savet da gleda južnoamerički. Argentinci su maestralni ili neka gleda amaterski, lokalni klubovi, timovi iz kraja, treće poluvreme😄 Sportski pozdrav.

Bojan Lordinho

pre preko 1 godinu

Ko ovom coveku stavi minus,da Bog da mu Glejzeri u klub dosli !!! Inace,kod "mene" su trenutno..Nastranu sala,bravo za komentar,kao iz udzbenika,pozdrav!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Bravo!!!
Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Па шта знам и добро и лоше у исто време.Добра ствар је да је заиста бруталан играч и да би јунајтед први пут добио право десно крило које ко зна колико година није имао.А опет у другу руку много је тих сто милиона није баш реална цифра,али као што је човек рекао знају из Ајакса да је овима хитно и да ће они те паре на крају сигурно,е сад видећемо дал ће се исплатити.
.

..

pre preko 1 godinu

Radujem mu se ali ipak sa najvise nestrpljenja cekam novosti o eventualnom transferu megvajera u celzi.Pojavile su se orice da ga tuhel zeli.Nek od za trecinu ulozenog,nek bude nakon toga najbolji stoper sveta samo da ga ne gledam vise u junajtedu.To bi bio najveci transfer za junajted ove sezone jer je ocigledno da englez mora da igra uprkos visestruko boljeg varana pa cak i baija.
S

Sebbb

pre preko 1 godinu

Brutalan igrač. Ovo kažem kao neko ko simpatiše Liverpul. Kazemiro i Entoni i jedan pouzdan štoper i Junajted lagano može u top 4.

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pa moze samo da bude od top 4, cetvrti🤣 panicna kupovina i toliko natrpan kadar egoistima ne ide na dobro😀
G

Gostk

pre preko 1 godinu

lik vredi 30 max
D

DarkoKi007

pre preko 1 godinu

Jest mnogo al fali nam takav igrac vec godinama po toj desnoj strani,mlad je i msm da ce se visestruko isplatiti u buducnosti..ako su za megvajera dali 80 m onda je ovo sitnica,,🤣🤣🤣
@

@Darko....

pre preko 1 godinu

Kažeš fali nam, ti si neki navijač Mančestera, kao da si rodjen u Mančesteru. Vidi svašta bi ti napisao, ali mi neće pustiti komentar, svi vi koji se palite na strane klubove ste i...... i.
I

If you not a Manc you a wank !

pre preko 1 godinu

A sta si ti sad nesto iznad nas sto simpatises domaci klub? Kakve veze ima to sa bilo cim ako nisam iz Engleske ne mogu navijati za Junajted? Boze kakav mentalni sklop.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Naravno da navijamo i simpatišemo i strane klubove, kad su naši na nivou amatera. Nismo Španci ili Italijani pa da imamo klubove koji se kidaju za ligu šampiona.
P

Petar88

pre preko 1 godinu

Jeste mnogo 100 mil, ali Ajaks zna da Junajtedu gori pod nogama da je ostalo jos malo do kraja prelaznog roka. Na kraju ce Junajted i dati tih trazenih 100 mil.

Mali peca

pre preko 1 godinu

mnogo je to
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Sve dok je ovaca nece falit vune