Voždovac (©Starsport)
Voždovac (©Starsport)

Poruka iz Voždovca: Do kraja čestito, regularno, sa istim uslovima za sve

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 15:21

„Zmajevi“ pozivaju na fer-plej u završnici prvenstva

Četiri kola su ostala do kraja sezone u Mozzart Bet Superligi i u borbi za opstanak su ostale tri od četiri nepoznanice.

Zna se da Radnik ide u niži rang, a ko će s njim i koja će dva kluba sreću potražiti u baražu, to su još otvorena pitanja. Jedan od ugroženih je Voždovac, koji je trenutno na 13. mestu, sa kojeg se ide u doigravanje za opstanak.

Izabrane vesti

Pred finalnih 360 minuta sezone iz Zaplanjske su objavili otvoreno pismo svim akterima šampionata, uz poziv na fer-plej igru do kraja.

„U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – fer-plej!

Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – čestito!

FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – regularno!

Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – da igrači i treneri na terenu odluče“, poruka je iz Voždovca.


tagovi

fk voždovacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara