Komentari na vest

Antonio Konte odjavio Napoli: Uživam sa porodicom

S

SS Lazio

pre 7 meseci

Ranije sam napisao kako Konte nece doci u Napoli sada. Mislim da nije do plate, posto Spursi ce mu platiti neku vrstu otpremine cak i ako ode u neki drugi klub. Slicno je sa Murinjom koji prethodne dve godine je neto platu imao vise od 12-13 miliona gde Spursi su platili (otprilike) polovinu tog iznosa. Ovog leta, Napoli je bio spreman platiti i do 45 miliona evra za igrace sredine terena medjutim i Selta Vigo (za onog mladog spanca) i Atalanta (za Kompmajnersa) su ih odbili. Ovo je dokaz da Napoli ima mogucnosti i volju platiti desetine miliona evra za pojacanja. Problem je u tome sto Napoliju, ukoliko ga preuzima Konte, treba period privikavanja. Ne samo zbog sistema 3-5-2, vec i zbog toga sto Konte insistira na mnogo trcanja, drugaciji mentalitet igre i slicno a to nije najbolje resenje. Cak mislim da bi to bila najbolja kombinacija za obe strane posto Napoli vec ima kostur tima i letnja pauza bila prilika da Konte dobija zeljena pojacanja i tim gradi po njegovom ukusu.
S

StoneCold_

pre 7 meseci

Taj Conte je sa Djakerinijem, Matrijem, Osvaldom prošetao kroz Seriju A sa Juveom, posle restartovao Inter i uzeo skudeto. Sad da uzme Napoli...sigurno. Sa druge strane, Garsija verovatno trener za mutne radnje. Dobije npr ugovor 2mil po sezoni i još par mil ako dobije otkaz. Isplate mu po 10% plate i nadoknade, vlasnici sebi prebace ostatak keša na neki račun i svi srećni. On za tri meseca uzme 500-600k evra, vlasnici "potroše" keš i onda manje daju za porez.. Nema drugog objašnjenja.
A

Anđus

pre 7 meseci

Antonio Konte..to vam je tipičan folirant svetskog fudbala. Kad nije u Juventusu onda je selektor Italije. Kad nije selektor onda je u Čelziju pa malo Totenhem pa malo Inter. Meni Konte ne bi vodio Hajduk sa Liona. Trener Naturščik!
M

Mr007

pre 7 meseci

Realno bi se pre dogodio smak sveta nego sto bi Laurentis i Konte bili u istom klubu u korektnim odnosima vise od 6 meseci. Veliku je gresku napravio Laurentis sto nije povecao platu Spaletiju i doveo mu par pojacanja.
M

Ma,idi begaj....

pre 7 meseci

Ala volim ovaj režim,plata ide a ja ležim.I sve to da napusti da bi se bakćao sa Napolijem i njegovim predsjednikom kao glavnom zvijezdom..
T

Top Gun

pre 7 meseci

Po komentarima ispade da Konte nema pojma. Bežte bre Konte je odličan.
J

Juve 1982

pre 7 meseci

Nije čovjek budala pa da sa ovakvim predsjednikom i poslodavcem veže zastave.
K

KonteovAlterEgo

pre 7 meseci

U prevodu - tražio sam 10 miliona, De Laurentis mi je ponudio 4 milke plus bonuse ako osvojim nešto, što to je stvarno jadno. Ja ipak volim da potpišem na veliku platu bez uslova i bonusa, pa da oderem vlasnike klubova (čitaj:budale) kada mi daju otkaz nakon 6-12 meseci jer igram očajan fudbal. Tako da sam odlučio da uživam sa porodicom dok Arapi (čitaj: još veće budale) ne ponude 20-30 milki po sezoni.
T

Transfer Boy

pre 7 meseci

Mudra odluka. Ne znam da li je on pravi izbor za Napoli s obzirom na njegov stil igre i formaciju. Pritom, saradjivao sa Danijelom Levijem, nema vise zivaca i za De Laurentisa hehe
C

Comi10001

pre 7 meseci

Napoli je tu taktiku igra i za vreme Maradone.Ta se formacija igra 3 4 1 2 ili 3 5 2 ceo zivot u Italiji..