Komentari na vest

APOEL dominirao, Zukić ostavio nadu Vojvodini: Kiprani minimalnu prednost donose na Karađorđe

P

Pobeda je resenje

pre 9 meseci

Kingsli Sarfo bi bio bas dobro pojacanje za Partizan ili Tsc.
R

Realnoo

pre 9 meseci

Fudbal u Srbiji ne postoji osim Crvene zvezde i uništenog Partizana, koji i takav skuplja bodove u Evropi. Vojvodina je poslednji put bila u nekom evropskom takmičenju 1998. god. stigavši do finala Intertoto kupa, koji je smejurija od takmičenja bio, pa vi vidite. To je bilo pre 25 godina. Čukarički nikada nije bio u grupnoj fazi bilo kog takmičenja i TSC takođe. Dakle ni najmanje iznenađenje što će Vojvodina da ispadne a Čukarički i TSC imati 0 bodova u grupnoj fazi. Kakava 11 liga u Evropi, dajte ljudi...Tu ligu čine 2 kluba i ostali polu-amaterski klubovi.
Ž

Živke86

pre 9 meseci

I Škotsku ligu čine dva kluba i ostali polu-amaterski klubovi.
M

MM003

pre 9 meseci

Misliš da je za nas čudo što smo 11? Evo Hibernian iz Škotske izgubio 2-1 od Inter Escaldesa iz Andore a Škotska liga je 9. na UEFA listi. Nju isto samo čine Seltik i Rendžers od kvalitetnijih i niko drugi. Sve lige ispod 7. ili 8. metsa su uglavnom takve imaju samo 1 eventualno 2 kluba koji nešto prave po Evropi.
P

Poi

pre 9 meseci

Zato što je fudbal u Srbiji, kao i sve ostalo, politika, a s'obzirom da 95% ljudi navija za dva kluba eto i odgovora zašto su samo za 2 kluba uvek sa najjačim igračima, najvećim budžetom, itd. Kad bi kojim slučajem Srbi navijali za klubove iz svojih gradova/opština/regija odnosno svoje klubove, ne bi ni država sve kontrolisala preko Topčideraca, već bi deo kolača i razne "pomoći" išao i ka Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Kruševcu, itd. Kad je reč o privatizaciji to je ovde nemoguće, pogotovo za bilo koji veći klub. Čuka i slični to nisu i nikad neće biti zato i imaju dozvolu da budu privatizovani.
G

Gosthdhdgxf

pre 9 meseci

OK za sad jos uvek krompir bodova za Srbiju.

Sakur

pre 9 meseci

Ako bog da neka tako i ostane,zelim nasim klubovima sto gore rezultate u evropi
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Upravo tako, neka jedan klub sam sakuplja bodove ako hoce direktno u LS i ocekujem da vec ove sezone padnemo po klupskom koeficijentu za nekih 6, 7 mesta, sto ce biti dovoljno da 'ovi' ponovo igraju kvalifikacije.
B

Butragenjo

pre 9 meseci

A onaj crni Neozbiljic kaze napadamo titulu, preti Zvezdi, pobedicemo ih na Marakani.... koje sve budale vode nam klubove nije ni cudo sto nam je fudbal tu gde jeste...
s

sns kadar

pre 9 meseci

Pa on i jeste njihovo zamorce.
T

Tocilo

pre 9 meseci

Na žalost,osim Čumića ne vidim nekog igrača koji pravi razliku,prodali su najbolje igrače,kako li su mislili da će da orodju u Evropu.Loše,mnogo loše.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Veljko Simic i Jovan Milosevic da su ostali ovo bi bio tim, plus bi Milosevica mogli prodati za veliku lovu kad decko jos uvek ima tek 17god..
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Realno ekipe su izjednačenog kvaliteta i mentaliteta. Vojvodina je igrala da izvuče što bolji rezultat bez ideje da pokušaju da ih nadigraju i pobede. Maksimalni cilj je bila nerešen rezultat. Ako u NS povede Voša, može da ih izbaci na kontre. APOEL dosta slaba ekipa, veoma limitirana. Kod Voše onaj Traore se svađa s' loptom. Vukićević prvo poluvreme igrao očaj živi. Sve se svodi u igri na Čumića. Kabić verujem da nije imao mesto u prvih 20 jer je ovo ziheraški fudbal koji forsira trener Batak. Ni on sam ne veruje u mogućnosti svojih igrača, zato se ovako i igra. Razočarao me Andrija Radulović, treba da igra do kraja i ćuti, a kada mu sviraju prekršaj tada može tek da stane. Jadno je ovo traženje faula i fokusiranje na sudiju. Mogao je da svira još koji prekršaj ali nije uticao na igru. Srećno vam bilo u revanšu za 7 dana.
X

Xd

pre 9 meseci

Za Vošu sam znao, kanta od ekipe. Ali sam realno mislio da će partizan nakupiti bodove po cipiripi kupu. Sad, gledam u kvalifikacijama za to takmičenje Bodo raskantao Bohemians koji je rutinirao partizana. Izgleda da ni od njih neće biti ništa.

Sakur

pre 9 meseci

A trebaju vam bodovi da kroz nasu namestenu ligu idete diretkno u ls je kada idete u kvalifikacije cekaju vas ale poput omonije serifa haife i slicnih
K

Kos

pre 9 meseci

Vi ste sami sebi dovoljni, pa sami i sakupljajte bodove. Nije vam valjalo kada je Partizan sakupljao bodove, omalovažavali ste ga, a vremenom ga je vaša vlast uništila. Likujete što propadamo. Sada se snalazite, samo ne znam kako ćete već sledeće godine kada budete opet u kvalifikacijama. Bilo vam je najvažnije da Čuka i TSC budu ispred Partizana. Možda vam oni koji bod donesu.
X

XD

pre 9 meseci

Kos, druže. Nama da je bilo najvažnije da oni budu ispred nas mi bi ih pustili da nas dobiju pred kraj prvenstva i ne bi ih onako ubili u pojam. Razmisli malo.
M

Miksea

pre 9 meseci

Mršava Vojvodina, mada takav je i prelazni rok. O ambicijama dovoljno govori prodaja Kabića i puštanje Simića. Jedino dolazak Radulovića i ostanak Čumića pozitivna stvar, ali opet sve je to slabo.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Kilavo! I može i ne mora! Ekipa za naše blato! Šteta!
О

Одгледао прво

pre 9 meseci

Полувреме и стекао утисак да се јачи фудбал игра у зонској лиги
b

bgcz

pre 9 meseci

Koliko losa utakmica, obe ekipe tanke, sudija bez osecaja totalno. Atmosfera lepa, cak su i skandirali Kosovo je Srbija. Stoper crnac u Voši ima smisla za fudbal, odigrava na prvu, ali nije tesko odskakati u ovoj ekipi. Cumic takođe korektan, bar fizicki i tehnicki spremniji. Golman linijaš klasican, 6-7 puta je lose procenio let plus kod prvog gola stajao na liniji. Ostatak ekipe takođe skandalozan. Snage za 20 defanzivnih minuta. Potpuno fizicki nespremni, bez ikakvog smisla za igru ili odigravanje. Klasicni alibi igraci, dodavanja u stranu, nazad i uz minimalan rizik. Dosta su ispod nivoa TSC-a i Čukaričkog. Znas jos u junu da ce ti igraci biti nespremni. Pitas ih lepo jel hocete da napredujete u karijeri ili ne, ako hocete, pocinjemo dve nedelje ranije. Ovako bzvz skroz, kao nesto odradili pripreme, ispali odmah i to je to za ovu sezonu.
T

Tutifruti

pre 9 meseci

Vojvodina kao da došla na Bernabeu protiv Reala, zasluzen poraz
e

eh

pre 9 meseci

Voša da pojuri Ojevusija iz Žalgirisa, brz mlad, odlična završnica. Ako oćete rezultat u Evropi onda ili napadate sa sidrašem ili se branite i čekate kontre i tranziciju sa nekim brzim. I još nekog veznog koji zna sa loptom, Vulić npr.
M

Mrmm

pre 9 meseci

Ovusu iz Zalgirisa? Pratis li ti fudbal taj Zalgiris igra klalifikacije za ligu sampiona i koliko.ja pratim imaju top tim.A pratim fudbal sire od srbije.Sad su igrali sa Galatasaraj 2:2 Ovusu je gol igrac slazem se.Ali custo sumljam da bi dosao u Vojvodinu jer sigurno ce ici na visi nivo.Kad smo kod Ovusua mo smo imali u vojvodini kalibar Ovusa u zadnjoj liniji iz iste te ekipe koja zaredom igra K.LS i dugo.ostaje u igri evrope Ljubisavljevica sa kojim je taj isti Zalgiris pisao istoriju u fudbalu pa ste decka skrajnuli.Verovatno ga tamo u Zalgirisu dozivljavaju kao"Boga" sto im je neki rodjak? Ima nadih igraca u Zalgirisu nekoliko pa ispratite sta se pise i o cemu se radi.To sto mi ovde nismo strucni da iskoristimo nesto neko to iskoristi.
g

godtgg

pre 9 meseci

nije mi jasna reakcija igraca sa brojem 5 kod prvog gola, gleda loptu ona putuje po petercu i covek pored njih 3. uspe da da gol

niko da reaguje

pre 9 meseci

Prolazi lopta pored zukica Crnomarkovica oni reflekse ko mrtav konj
T

Terminator 2

pre 9 meseci

Nema nista od Vojvodine! Gube i u NS! Apoel je dobijao mnogo jace i zvucnije ekipe nego sto je to Vojvodina!Nazalost...
d

danas

pre 9 meseci

nekad je i apoel bio jaci danas je vise ime nego sto je stvarno jak
У

Урке

pre 9 meseci

Гледао сам утакмицу, Војводина блага катастрофа. Ваљда су им тешке ноге од припрема, шта ли? Мислим да испадају ово ладно, на жалост
S

Sale555

pre 9 meseci

Nista bez trenera. Batak batadjorista.
j

jaaaaaaa

pre 9 meseci

koja krs ekipa nabili se svi u svoj sesnaesterac i celu utakmicu se brane
v

v1ad

pre 9 meseci

"Velike zasluge za pogodak idu na račun kapitena Čumića, do kojeg se lopta odbila na stranu" Nije se lopta odbila do Cumica nego mu je Baraj dodao regularno kroz dvojicu.
S

Sascha 2010S

pre 9 meseci

Ko je sledeci ?
c

cer

pre 9 meseci

i dalje tipican mentalitet nasih klubova, pocnes da igras tek kad primis gol. steta
r

realnooo

pre 9 meseci

Ni jedan Srpski klub nije nikad dobio na kipru, tako da je ovo dobar rezultat...
G

Gost234525

pre 9 meseci

Pobedio Partizan Anortozis pre par sezona 2:0 na Kipru, ali da nam ne leze, ne leze nam nikako...
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Sarfo je bio odlican, takav igrac fali Vosi. Nije jos gotovo ali bice jako tesko protiv iskusne ekipe juriti rezultat.
r

realnooo

pre 9 meseci

Ni jedan Srpski klub nije nikad dobio na kipru, tako da je ovo dobar rezultat...
X

Xlxl

pre 9 meseci

Trener treba da ode odmah, žalosno je ovo što igra Vojvodina, ovakav kilav pristup, bojažljivost, bežanje od igre, jedno veliko ništa.
C

Crni Grom

pre 9 meseci

Proci ce Vojvodina ovo, ovi su propustili priliku da daju bar 4-5 golova, obice im se o glavu
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Tisina tamo, kakav crni prenos utakmice Vose, budite srecni sto vam AS nije reprizirala utakmicu od juce po 15-i put i to na svim kanalima od ASP1 do AS10.
g

gadge

pre 9 meseci

Da li je moguće da osim zvezde i partizana niti jedan nas klub protiv ovakvih ekipa ne moze da izvuče makar remi zarad nacionalnog koeficijenta.Liga nam je katastrofa po kvalitetu.
a

asd

pre 9 meseci

kako da izvuku remi? upalio sam tv da pogledam sta rade, imali su posed 23% u tom trenutku, sramota
И

И

pre 9 meseci

Има Војводина шансе. Само мало храбрије. Физичка припрема забрињавајућа, без обзира што је прва утакмица. Апоел је књишки пример како не треба пословати и како се клуб може упропастити за час. Доводе Бена са 34 године, Томанеа, Петровића, нико не игра, плате велике. И још таквих доста, нама мање познатих. Немају брзину, енергију, цео тим скоро 30+. Уз бољу припремљеност Воше, ово није готово. Поздрав са топлог Кипра, савршено место за одмор.
T

The Firm Ns

pre 9 meseci

Ne moze se sa golmanom linijasem u Evropu.
N

NN3

pre 9 meseci

Čumić i eventualno Baraj, jedini koji vrede nešto i mogu potezom da donesu prevagu.. Treba da slave što imaju aktivan rezultat još uvek, ovo je bilo baš baš tanko.
G

GOST 510

pre 9 meseci

Onaj Radulović ume najbolje da odigra ali mora da poradi na ponašanju i treba neko da ga usmeri.
G

Grajkula

pre 9 meseci

Amateri... poludivlji igraci..
A

Avenger

pre 9 meseci

Klasičan primer srpske trenerske škole.
k

kdsb

pre 9 meseci

Dobijem nervni napad svaki put kada vidim da neku UEFA utakmicu ovakvog tipa sudi neki britanski smokljan. Nije bez razloga...
D

Darko55

pre 9 meseci

Gde si Zbiljo majstore? Da osvajate titulu u Srbiji, to mi je jasno. Nego, je l' prolazite Apoel? Lagano, a? Svaka cast majstori.
E

Erik Djemba Djemba

pre 9 meseci

krkan krkanovic nije fizicko radio nasao da prica o fudbalu hahahaha