Komentari na vest

APOEL nije bauk, ali moraš da mu pokažeš zube

A

Apoel ispada

pre 9 meseci

Vosa uopste nije losa gledao sam Apoel i Vojvodinu odlican napad i sredina uzasan centarhalf Carevic jos bar u 2 navrata spasio gol fantasticnom reakcijom vrhovima prstiju netreba ga kriviti za 2 gol za prvi krivi centarhalf i igrac sa brojem 11. kod 2 gola losa reakcija opet centarhalfa mnogo velika rupa je centarhalf pod hitno ga menjati i dovesti brzeg i spretnijeg na najvaznioj poziciji
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 9 meseci

Ne treba nama analiza imali smo sami da vidimo sta je bilo i ko ima sanse. Apoel nije nista specijalno i to je vidljivo, ali je problem sto je Vojvodina jos losija i ispada na zalost, ali ne mozemo zatvarati oci i siriti neki lazni optimizam. A losa je jer nema igrace, ovaj tim je losiji barem duplo od proslogodisnjeg, uz to trener kao i vecina ako ne i svi domaci treneri nasi nije dorasla da vodi klubove iz SL, a kamoli Evro utakmice. Ali opet mi ne znamo dal je on toliko los trener ili ne kada ima ovakve igrace, i uprava je ovde najkrivlja i onaj ko stoji i postavlja takvu upravu. Vojvodina mora da bude medju najboljima sto se tice pojacanja, da to budu igraci koji ce podizati kvalitet timu. A ovi ne da nisu doveli nego su oslabili klub. Na sve to imas neke novce, od prodaje, i ne trebaju ti u sustini jer ovakvoj Vojvodini i igraci bez ugovora su pojacanja. Klubovi iz Super lige oni manji imaju na mnogim mestima bolje igrace od Vojvodine, i ona ne moze da dovede takve igrace u klub kao pojacanja, koliko je nisko klub pao. Ovde pominju strance da treba dovesti, ali domace igrace da dovedes samo bice pojacanja za Vojvodinu a kamoli stranci. Evo na levom beku treba igrac jer ovaj Antonijevic nije neki igrac, Bukinac je mlad jos, Djordjevic ne igra mada je i on u padu forme zadnje vreme. I umesto da dovedu Roganovica iz Torpeda gde nece igrati drugu ligu oni nece nista uraditi. Od Vukanovica do Despotovica imas nase igrace koji bi bili pojacanja i treba da budu da se ne brukamo protiv Kiprana, da konacno udje klub u grupu LK i Novi Sad dobije Euro utakmice, da ne pircamo o bodovima i koeficijentu. A ako smo 12 liga i imamo slabije protivnike valjda bi to trbali da iskoristimo. Na kraju Vojvodina ne zna da napadne Apoel zato sto je uradila ono sto je znala, ne zna niti moze drugacije BATAK od onoga sto smo videli, moze samo gore i da bude laksa utakmica za Kiprane.
I

Iskreno

pre 9 meseci

@Makks Da umalo bili su prvi nakon regilarnog dela ali su ispustili titulu, imali na kraju tri boda manje od Arisa i Miloje dobio otkaz. To su činjenice, pozdrav.
T

Treba

pre 9 meseci

Znanje da se pokaže. Ima dosta igrača u Vojvodini koji znaju a bili su na klupi. Mladi al izuzetni Bukinac Ivanović Jovanović kao i obavezno od starta da igra Miletić koji je ubedljivo sa 20 g najbolji vezista u Vojvodini
T

Tito

pre 9 meseci

APOEL prolazi sigurno, nereseno, produzeci svejedno, Vosa ispada.Bolji i iskusniji su tim u ovom trenutku.Jedina sansa Vose je da neko od njihovih dobije crveni u prvom poluvremenu.Dakle sanse su 97 : 3 % u korist APOELA.
D

De jàn

pre 9 meseci

Apoel nije toliko jak, koliko je Vojvodina slaba.
a

a kako

pre 9 meseci

Dosta stegnuto i nekako uplaseno su odigrali prvi mec...e sad nemoraju u revansu da odigraju najbolju utakmicu...ali moraju pokazati vise drskosti,zelje,odlucnosti-i prvi i drugi gol su dobili zbog svojih gresaka i losih procena,nadam se da ce odigrati odlucnije u revansu
P

Priva

pre 9 meseci

Vojvodina ništa nije pokazala na Kipru,da nije bilo golmana,pet komada najmanje,ako ne dovedu bar još 4-5 igrača,samo će da upropaste koeficijent Srbije.Tako se ne igra u Evropi !
B

BokiUSA

pre 9 meseci

Mislim da Vojvodina gubi sa vecom razlikom u NS nego na Kipru... nema tu kvaliteta plus se kasni sa pojacanjima.
m

ma da

pre 9 meseci

Onaj Zbiljic se nalupetao za sve pare, svaka cast igracima ali nece titula u Novi Sad jos dugo.
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

U APOEL-u nemas nijednog domaceg igraca, sve stranci. I to je ono za cim treba da tezi i SLS. Ako Zbiljic misli da samo sa 2 stranca od 30 igraca u rosteru moze do titule ili da udje u LK, onda nek se vrati odbojci i rukometu, jel za fudbal nije. Partizan ne bi bio u top 8, niti bi ovojio ABA ligu da nije imao strane igrace u redovima,dzaba Obradovic.
c

cv

pre 9 meseci

dobro se pokazala shodno tome da je apoel kvalitetniji i iskusniji tim .
I

Iskreno

pre 9 meseci

Mozda Vojvodina i prodje kiprane za razliku od Zvezde i Partizana koji su ispadali od Omonie i Aek-a koji uz svo postovanje nisu ni blizu velicine i snage jednog Apoela ma u kakavom stanju Apoel bio. Ovaj Apoel je umalo osvojio Kiparski prvenstvo prosle sezone.
M

Makks

pre 9 meseci

Umalo osvojise prvenostvo prosle godine? Kao i vi Superligu, malo vam je falilo. Samo 35 bodova.

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Apoel I Vojvodina da ne igraju medjusobno nebi imali sanse da prodje dalje od ovo 2 kolo ni jedni ni drugi ovaj Apoel je prosek ali Vojvodina je odigrala katastrofalnu utakmicu.