Komentari na vest

APR: Zvezdin minus za prošlu godinu 14.320.000 evra, Partizanov 6.410.000

G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Neznaju vise kako da dekoncentrisu Zvezdu pred derbi, nego iznose neke cifre o poslovanju kluba. Jako ste prozirni i smesni. Ako ste zaboravili Zvezda igra ligu evrope, a vi da ne uvedose ovo takmicenje kompederacija, letovali bi na adi.
Z

Zaigrani

pre preko 2 godine

Meni deluje da su se svi malo zaigrali ovde. Da je samo pitanje vremena kad ce odgovarati... Kad "neko" proceni da je dokaza dovoljno, ima da se druze svi zajedno u zatvoru, kao primer za naredne generacije lopova.
L

Loznica

pre preko 2 godine

Madjija mafija sa severa mafija na celu Srbije da izadju i da objasne postenim gradjanima otkud toliki dug,ako toliko farbanje stadiona ili proslava na vodi Kosta 60 milki onda je oprosteno!?
t

tokm

pre preko 2 godine

gasi oba kluba i cao
Š

Ššššp

pre preko 2 godine

Stvarno bi bilo zanimljivo da neko objavi koliko i jedni i drugi imaju profesionalnih igrača pod ugovorom koji nisu ni videli stadion Partizana i Zvezde.U našoj super ligi imaš pozajmljenih igrača zvezde i partizana u skoro svakom klubu.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Svi kazu da se prodaju i Zvezda i Partizan. A ko ce to da kupi? Ko ce da drzi sve tetke, kumove i bracu u firmi? Sve bi to kod privatnika letelo napolje a posle bi bila prica kako gazda drzi zaposlene sa pelenama na radnom mestu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

sto se tice zvezde ne cudi me sobzirom ko im je na celu jedino sto mi to pokusavamo da im objasnim i evo sad dokaza. Sto se tice Partizana jasno je da kradu zato i jesu u klubu ali pazi 6 miliona duga u godini kad su prodati Pavlovic, Fica, Vitas i Sadik i za koje je uzeto negde preko 20 miliona !! znaci i budali jasno sta se radi samo je pitanje dal se drzava tali sa njima pa zatvara oci ili ove lopine vesto varaju drzavu ??
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Slaba je uteha to sto je Zvezdin dug duplo veci nego Partizanovu. Za saniranje i otpisivanje duga vec ce se pobrinuti vrhovni vodja a i osvojili su cetri vezane titule igrali kako tako LS a usput nisu uzeli nikakve pare od transfera.Mi zadnjih godina ne osvajamo nista a ipak prodjemo igrace za cenu o kojoj Zvezda moze da sanja. Bonus od Sadika veci je od cifre za koju oni prodaju perspektivnog igraca a opet smo duzni 30 miliona. Neko u Partizanu opasno mulja sto se tice finansija. O Zvezdinoj dubiozi od 60 miliona glupo je trositi reci.

Vixtra

pre preko 2 godine

Šta bi tek bilo da nije Gasproma i Marfin banke?
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Pre 4.meseca sam pisao da je Zvezda u minusu od 60.mil.evra i svi ste se navijaci Zvezde smejali,lupali minuse i niko nije podigao glas da pita stvarno o cemu se to radi u klubu.Naravno nisam znqo ja pa ni niko nije znao da je pored tog duga otpisan dug od dve banke u iznosu od 22.mil.evra sto znaci da je dug bio najmanje 82.mil.evra.Pazite...sve se to desava kada Zvezda igra uzastopne godine u Evropi i uzima ozbiljan nobac.Kada saberemo otpis duga banaka i stvarni nazovimo stvarni dug nesmemo da zaboravimo.....Zvezdi je pred pocetak ove sezone uplaceno 8.mil.evra od UEFA u ime bonusa koje su ostvarili prethodnih godina....gde su te pare.Dakle nije vise dug 82.mil.ecra vec 92.mil.evra.da neuzmemo u obzir ovo muljanje sa Fiorentinom i svesno pristajanje placanja kamate koja je dug dovela na cifru od 1.5.mil.evra i tuzba Italijanskog drugoligasa Leće za Falka kojima se sada duguje milion pus kamate.Cak i ni to nebi bilo strasno i Lece nebi podigao tuzbu da Zcezda nije nagovorila Falka da trazi od lecea da se nepotrazuje milion evra vec da bude besplatan igrac Zvezde.Šta da pricamo dalje kada se novac za transfere uplacuje na privatne racune u Nemackoj,Luksemburgu i slicnim destinacijama...sta da pricamo kada je drzava Srbija otpisala dug od 17.mil.evra za neplaceni porez i klub posle svega toga opet duguje nekoliko miliona za porez.Nemate para za Licemcu za igranne u Evropi u iznosu od 2.mil.evra placa vam FSS a hvalite se kako igrate LŠ i kako ste pobedili Liverpul..nikada nismo citali komentare o porazima sa teniskim rezultatima od Bejerna,Liverpula,PSG,Totenhema,niko nespominje poraze od omladinske skole Arsenala.Sve u svemu mi Partizanovci smo zdusno svi do jednog za ovu upravu Zvezde jer svi vidimo da ce te igrati derbi amaterske lige sa OFK Beograd koji je usput da spomenem tu bas i doveo vas sadasnji prvi covek kluba.
Z

Zvezdas@Sasa_PFC

pre preko 2 godine

Miševi često zbore o lavu. Miševi tuđe živote žive. Al‘ su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al‘ mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al‘ gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže… Al‘ čim se lavlja pojavi glava nastane tajac pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu… Neko je rođen samo da mrzi. A neko rođen da nosi krunu.

Vixtra

pre preko 2 godine

@Sasa_PFC Slazem se sa svim recenim. P.S. grobar sam, "vi navijaci Zvezde" ne stoji u toj recenici.
L

Lopovčine

pre preko 2 godine

4 uzastopne levropske godine. Roster jako sličan bez velikih imena i miliona obeštećenja. Pre 5 godina dug je bio 27 miliona. Šta treba da se desi da Zvezda može sama sebe da finansira. Pa ukolio posluješ 20 miliona u minusu godišnje kao prošle godine. Onda nemaš reprezentaciju u finansijskom izveštaju 20% od minusa. Ostali nekategorisani troškovi 11 miliona eura, kancelarijski materijal pazi sad 2 miliona eura???? Pa biste vi rođaci Energoprojekt!!!!
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 2 godine

Poštovani komentatori, Obaveštavam Vas, da se od danas pod nikom NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD od danas predstavlja izvesni lopov i falsifikator , (kao što je i njegov poslodavac), INAČE, VEOMA MI JE DRAGO DA SAM JEDAN OD UTICAJNIJIH KOMENTATORA NA OVOJ STRANICI,,,, ALI NIKAKO NISAM MOGAO DA PRED POSTAVIM DA ĆE SE SA TIM KRADLJIVCEM NIKA SOLIDARISATI REDAKCIJA CENJENOG MOZART-A. POŠTOVANA REDAKCIJO, NADAM SE DA SE OVO UBUDUĆE NEĆE DEŠAVATI.
K

Krastaman

pre preko 2 godine

Tačno sam znao da to nisi ti. Kao i onaj Dzaba ste krečili i još par tipova. Svima ukradeni nikovi
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Ma bas njih u mozzartu briga ko kome krade nik,ukrali su imeni pa nikom nista,mada mi ni neznaci nista ionako nisam registrovan.Tek sad vidim koliko je botova na komentarima,nema smisla vise nista ni komentarisati
U

UPPRD

pre preko 2 godine

Jedan od uticajnijih komentatora.....hahahahahaha
D

Džabe ste krečili.

pre preko 2 godine

@Krastavac. Smiri se...
D

Dragan82

pre preko 2 godine

"Jedan od uticajnijih komentatora".... hahaha e ..bem te zivote
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Pitaju Terzica pa otkud ovoliki dug? A on ce: Pa kupili smo tenk :)
G

Ganga

pre preko 2 godine

Jesi sam smislio ovu foru? Glupo do bola
M

Milko

pre preko 2 godine

Po zvanicnom izvestaju APR-a Zvezdin dug je 49.6 a Partuzanov 35,8 miliona. Zasto Mozzart prenosi proizvolje podatke Zurnala?
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Haha mislis po sajtu 'mojacrvenazvezda'com ,po zvanicnom sajtu APRa (zar stvarno mislis da smo toliko glupi) zvezdin dug je 60 a partizanov 29 miliona
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Sta drugo nego privatizacija, pa i vreme je vise..Sad su se bar stekli uslovi..
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

pa gde ces vecu privatizaciju od trenutne ?? pa ovi su uzeli pod svoje u oba kluba i ne nameravaju da sjasu
B

Bill Cosby

pre preko 2 godine

Katanac i zatvor/ smetilište za uprave i menadžere.
E

ET-1

pre preko 2 godine

Znači Zvijezdi se ne piše dobro, opet ode u propast.
o

opaaaaa

pre preko 2 godine

Grobari, Grobari ajmo svi u glas, Zvezdan Terzić jedan je od nas!
D

Dale22

pre preko 2 godine

Partizan pod hitno treba da se privatizuje jer nije državni klub. Kada bude imao državnog sponzora kao GASPROM i taj neko mu 10 godina uplaćuje godišnje 5 miliona e, onda se može reči da je to državni klub.
F

Fakerica

pre preko 2 godine

Lopov je pametan, sposoban, ukrade I nikom ne fali... Samo nama vode klubove Nesposobni lopovi... Nista gore... Njihova poslovna politika je:mozda ubodemo svake godine jednog "Sadika" I eto mi majstori... Zvezda vise duguje sad nego pre Madjionicara Terze... Nit para nit perspective...
p

petar1

pre preko 2 godine

Ma prodajte vise te klubove da vidite onda kako nece biti dugova... Ovako moze u nedogled, samo dodji novi ljudi i uzimaju pare dokle god ima. I najgore sto niko ne odgovara za lose poslovanje, niko jos nije potrefio u zatvor...
I

Info iz kluba

pre preko 2 godine

Ne znam da li ste culi i videli najnoviju vest,clan uprave prtizana zaduzen za finansije u klubu na tviteru javno objavio sliku i snimak dokumenta koji je vucelic izneo upravnom odboru kluba o finansiskom stanju u FKP gde se jasno vidi da je ukupan dug prtizana do avgusta 2021 cak 68 miliona evra! Eno imate na tviteru i snimak i sliku gde se iz dokumenta jasno vidi da je ukupan dug 78.mil evra,mozete pogledati i sami ako hocete!
P

Papagaji dolaze

pre preko 2 godine

Druze, tebi stvarno nije dobro.
U

UPPRD

pre preko 2 godine

Znaci 96 miliona?Ako sam dobro razumeo 128 miliona ,mada nije strasno jer 146 miliona ce lako da servisiraju
J

Ja Terzan, a ti Džejn

pre preko 2 godine

A ako ponovo pogledate snimak, videćete da je pravi dug 88 miliona.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Konacno se i mozzart setio, dva dana posle ostalih, da objavi ovaj tekst. Ajmo Terza magio izađi pred novinare da nam objasniš kako mi ne dugujemo 60 nego 30, uz pomoc magije i tvoje diplome ekonomskog fakulteta....doktore
L

Lazni dugovi

pre preko 2 godine

Kad pitas ove placene botove ovde sto sire propagandu i spunuju lazi protiv Terzica i uprave,dobro a koga bi ste vi umesto Terzica,Mrkele i ove uprave da vodi Zvezdu,ko ima u Srbiji sposobniji od njih, a oni ko papagaji odgovaraju "pa nacice se neko" haha, oce oce nacice se novi Den Tana kelner iz amerike sto nas je doveo do katanca,ili onaj spasojevic propali politicar,ili vesic sto su hteli da nas ugase i prodaju miskovicu stadion, e takvi ce se sigurno naci ako se otera ova uprava i dr.Terzic pa da ponovo ko proslu deceniju SANJAMO titulu 6 godina za redom a LS ili LE(koju sad redovno igramo) 20-30 godina za redom kao sto je to bio slucaj pre dolaska Terzica i ove uprave u klub,jel to hocete,da se ponovi ono Stradanje od 2006 pa do 2013 najgore godine u istoriji Zvezde gde smo bili skoro ugaseni zbog ubacenih jsd Trojanaca u upravu i FK i KK kluba!
B

Bravo

pre preko 2 godine

Sve si rekao, osim GDE SU PARE??? TAJNI RAČUN U NEMAČKOJ??? Šta je, pojela maca jezik.
U

UPPRD

pre preko 2 godine

Znaci ni Vucica da ne diramo jer ko je bolji od njega,Dacica,Vulina,Stefanovica i Malog?
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Da bi stvari bile jasnije i da se ne bi neosnovano pisalo kako Zvezda ima bog zna kako skuplji tim od Partizana zvanični podaci APR-a o iznosu bruto zarada izdvojenih za igrački kadar (bez premija) za 2020. godinu su: Crvena zvezda 15,7 miliona evra dok je Partizan za plate igrača potrošio 15,5 miliona evra. Famozno skuplji tim koji ima Zvezda je u realnosti skuplji za 200 hiljada evra. Uzimajući u obzir da Partizan tokom prošle sezone nije imao bog zna kakve rezultate sigurno je da nije bilo premija, tačnije, da su one u Zvezdi bile veće. Ukupni budžeti crveno i crno belih bili su: 27,77 Crvene zvezde miliona evra dok je budžet Partizana bio 22,46 miliona evra. Zvezdin budžet je bio veći 5,31 milion evra. Zvezda je igrala Ligu Uefa pa su i troškovi kluba bili veći nego što su bili u Partizanu. Dug Zvezde je 49,6 miliona evra dok je Partizanov 34,8 miliona evra. Nema opravdanja ni za jedan ni za drugi klub. Tačnije za njihova rukovodstva koja bi morala sa snose odgovornost za svaki protraćeni evro. Glavni problem Zvezde je što nema igrače čijom bi prodajom mogla da omogući priliv sredstava. Jer iz prvog tima niko ne može da se proda. Možda Ivanić za neku sitnu kintu i to ako produži ugovor. Kataija bi jedino uz pomoć nekakvih kosmičkih sila mogli da uvale u Kinu ili neki arapski klub. Pitanje je da li su oni toliko naivni i da li bi Magiko tamo išao. Rekreativce neće niko u Evropi. Ostatak Zvezdinog tima ima previše godina i premalo fudbalskog kvaliteta. Oni mlađi ili ne igraju ili ako su na terenu onda su obavezno na pozicijama na kojina nikad nisu igrali pa i ne mogu da pokažu da li nešto znaju. I šta očekivati od kluba koji potpiše Krstičića na tri godine? Koja je ideja takvog ugovora? Zvezda je u ozbiljnim problemima pre svega i zbog činjenice da je u proteklih šest godina ogromna lova ušla u klub. Pravdati rashodima igračkog kadra je nebulozno jer ti igrači ne vrede ništa. Da vrede onda bi Zvezda bila ozbiljan fenomen koji nakon četiri godine igranja u Evropi nigde ne može da proda igrača iz prvog tima. S druge strane bajke o tome kako Partizan funkcioniše bez kinte, jednostavno, nisu tačne. Ali, dobro zvuče. Utrošena sredstva skoro ista kao u Zvezdi samo bez rezultata.
G

GostBGD

pre preko 2 godine

Ahahaaaa, copy paste sa mojazvezda sajta. Da, mi smo svi ludi i ne znamo da citamo zvanicne podatke sa APR, u kome lepo pise da je dug 60 mill za Zvezdu, a 29 za Partizan. A podaci zvanicnih revizora ciji izvestaji stoje na APR potpadaju pod krivicnu odgovornost tih koji su ih pisali. Los pokusaj zamajavanja i umanjivanja zvanicnog katastrofalnog duga od raznoraznih botova...
K

Kon

pre preko 2 godine

Sere mi se od ovih što objašnjavaju kako je dug Partizana veći, podaci sa tvitera, podaci iz privatnog APR, smatrate više. Zar posle Fiorentine i Lećea vi branite dr. don Terzu i ekipu.
S

Sever4ever

pre preko 2 godine

Od svih komentara ovde koji napadaju i pljuju dr.Terzica i upravu 95% potice od navijaca amaterskog kluba koga Sarloa oducio od fudbala za sva vremena pa sad imaju tolike komplekse da na svakoj vesti o Terzicu ostavljaju na stotine komentara sa laznih "zvezdaskih" profila protiv njega,toliko su PROVIDNI da je to smesno! Ali dobro,treba ih razumeti,dr.Terza im ugasio bunker za sva vremena,titule videli nisu cak 5.godina a LS preko 15.godina,tako da znaju i oni sami da dok je Doktor fudbala Zvezdan u Zvezdi oni titule nikad vise videt nece,zato i pokusavaju na ovaj nacin lazno se predstavljajuci da ga teraju preko propagande po forumima i spinujuci poruke protiv njega i uprave! Dzaba vam sve,titula i ove godine u Terzinim i Zvezdinim rukama,vi je opet videti necete 6 godinu za redom!
K

Kon

pre preko 2 godine

Sever@misliš na Šerifa kauboju ili na veliku Omoniju.
P

Podrska za Upravu

pre preko 2 godine

Za sve one lazne navijace Zvezde takozvane 'simpatizere kluba' koji napadaju Terzica i Upravu i spinuju ovde non stop gde su pare od 2 LS evrope i slicno, evo vam odmah odgovor da vas ugasim jednom i za svakda, udjite na YT i kucajte ovo: Sta je uradjeno na Marakani od 2015 do 2020, pogledajte ceo klip i bice vam jasno gde su ulozene pare od LS i evrope,treba da vas je sramota da u opste pomenete ovu upravu koja je posle Dzajica najuspesnija uprava u istoriji Zvezde u zadnjih 30 i kusur godina,Tacka!
J

Je l ti to Kostadin izracunao

pre preko 2 godine

Sine, za tu lovu smo mogli novi stadion da napravimo, a ne da tapaciramo stolice i dovucemo tenk...
B

Bleso to vredi

pre preko 2 godine

Par mil.a gde su ostali mil.eura.
G

Gostii

pre preko 2 godine

Ti li si Mrki?
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

A jel pise tamo, kojim parama je sve uradjeno ili si ti, onako, sa svojom "visokom inteligencijom" zakljucio da su to pare koje ti ovde pominjes. Sta sve covek, moze ovde da procita.
А

Александар1

pre preko 2 godine

И ОФК је био за своје стандарде релативно успешан, па је одједном банкротирао. Лако је бити успешан ако се троши 30-40 милиона евра годишње, а не зарађује се тако. И моја баба би тако могла да води клуб.
G

Gost43

pre preko 2 godine

DRZAVA CE ZVEZDI OBRISATI KAO PO TRADICIJI ! JUDA COVIC ZNA METODE IZ KOSARKE . NIJE CIGANIMA PRVI PUT !
m

milittao

pre preko 2 godine

Da nije Milana Pavkova odavno bi katanac bio na Rajku Mitiću. Ne smem ni da pomislim koliki bi dug bio da Zvezda nije igrala Evropu i da nisu bile pune tribine. Uz sve to mnogi igrači su praštatžli dugovanja za čiste papire a ostali srećom igrali za kikiriki i plate do 100-200.000.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Pricam mesecima sta se desava I sta ce biti ,a likovi mi lupaju minuse . Ko bude poslednji ,neka ugasi svetlo !!!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

PUNA PODRSKA ZA TERZU I UPRAVU U INAT JSD SEKTI I NJIHOVOJ PROPAGANDI O IZMISLJENOM DUGU!
A

Alo Botino

pre preko 2 godine

Zašto kradeš čoveku Nik. Pored hiljade glasova koje ostavljate, počeli ste i Nikove da kradete.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ISTINSKI)

pre preko 2 godine

..... Naravno da ja ovo nisam napisao, A TI LOPOVSKI SMRADU I TEBI SLIČNI, ČEKALI STE 5 SATI PO OBJAVI OVE INFORMACIJE, I ONDA STE KRENULI KAO PACOVI IZ SVOJIH PACOVSKIH RUPA U ODBRANU LIKA I DELA OSVEDOČENIH LOPINA I HOHŠTAPLERA,,,, ALI VI STE NEBITNA MANJINA, I SA ZVEZDOM NEMATE NITI STE IKAD IMALI IKAKVE VEZE, VI STE NIKO I NIŠTA.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Nisam ja, za badava, vise puta napisao, dali si ti najveci zvezdas ili ne, ne znam, ali da si jedna od najvecih dalabu, zivotom garantujem.
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Koji si ti glupson, boze nas oprosti mu!
C

Comili

pre preko 2 godine

Ne verujte svojim ocima. Verujte terzinim botovima.
G

Gost1314

pre preko 2 godine

Nerealne plate pojedinaca koji ne mogu nigde da se prodaju zbog toga jer niko nece da nastavi sa tim visokim primanjima a oni nece da spuste zahteve. Kad im istekne ugovot (a mi bankotiramo) igrace po Nisu, Gornjem Milanovcu, Kragujevcu... za sicu
G

Goran779

pre preko 2 godine

Delija sam od rodjenja i volim C. ZVEZDU mnogo puta sam plako i od srece(SALZBURG) i od tuge(BORDO) zbog nje kao zbog nikog drugog u zivotu. Ali mislim da je za dobrot SRPSKOG DRUSTVA ne sporta najbolje da se ugase oba nasa kluba koja su nekad bila dika ONE drzave a danas je vode kojekakvi lopovi, politicari, koljaci... I da krenu od 3 lige sa mladim igracima. GARANTUJEM ZIVOTOM da bi tad i vise navijaca bilo na tribinama 5ta god u EVROPI i dug bar na ISTOM da je ostao on se jos i poveca, u klub uslo preko 100 miliona a mi dug pivecali 80 sporova se vodi protiv kluba SRAMOTA
5

5.titula i 2.LS

pre preko 2 godine

vucelicev clan uprave objavi pre par dana na svom tviter profilu sliku oficialnog dokumenta iz kluba na kome se jasno vidi da im je ukupan dug 68.mil evra a novinari cute ko zaliveni i ne smeju to da prenesu javno,ali zato kad vucela plati novinare zurnala da nalupaju ove gluposti o Zvezdinom laznom dugu to se odmah prenese po svim sajtovima,sta pare rade to je cudo!
C

Cokili

pre preko 2 godine

Gde ti je tableta?
G

Gost75

pre preko 2 godine

Slusaj ovo ti je zvaničan izveštaj revizorske kuce za oba kluba znači ti ljudi materijalno i krivično odgovaraju za te podatke i tu nema laganja a to mogu i ja da kažem da je dug Zvezde 150 miliona pa da svi ponavljaju ko papagaji
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Ako su zvanicni podaci iz APR lazni onda do mojega
U

Upravu si

pre preko 2 godine

5 titula i 2 LŠ, i desetine miliona evra pokradeno.
М

Маратонац

pre preko 2 godine

Мишеви често зборе о лаву. Мишеви туђе животе живе. Ал‘ су без даха од свога страха. Лава не воле. Ал‘ му се диве. И миш никада неће да призна како се лаву искрено диви. Миш сања често славу и престо. Ал‘ грицка, шушка и тако живи. Причају како познају лава и да су јачи, безбрижно леже… Ал‘ чим се лавља појави глава настане тајац па се разбеже. Спори, а мисле како су брзи, у својој злоби мишеви труну… Неко је рођен само да мрзи. А неко рођен да носи круну.
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Trulo je lavu a i ti imaš trulu glavu. Aaaaaaaahahahaha
v

vajdu

pre preko 2 godine

A lav onaj ofucani iz BG zoo vrta....
M

Mnogo si pametan

pre preko 2 godine

@Maratonac. Taj lav ( Tvorza ) bi bio miš, da ga vrh ne štiti. Isto kao i V. V. Svi su oni Lavovi kada Svemoćni stoji iza njih.
V

VELJA ILIĆ

pre preko 2 godine

Je lepo rekao, ljudi MNOGO KRADETE, da kraduckate pa da vas tolerišemo 😂😂😂😂😂
S

Simpatizer

pre preko 2 godine

Doktor Terzić je pre tri godine rekao da je Zvezda na nuli i da ne duguje nikome ni dinar? Ko to pušta niz vodu najboljeg direktora u istoriji kluba i podmeće mu ovakve bestidne laži? Terziću, izdrži! Izvuci zeca iz šešira, keca iz rukava. Slaži nas, ako treba i reci nam da ovo nije istina. Zar posle 5 godina igranja grupne faze evropskih takmičenja da izgubimo ovakvog čoveka i stručnjaka?
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Није ово ништа необично ни страшно у данашњем фудбалу... Дуговања клубова су отприлике у висини вредности тима. А велики клубови дугују и више од тога, што смо видели кад су испливале цифре за време фарсе зване "суперлига".... Манчестери, Барса, Реал... Свима се дуговања броје у милијардама
G

GostGOST

pre preko 2 godine

Da ali to su privatni klubovi... Ovde dugove Zvezde i Partizana placamo mi...
N

Nex

pre preko 2 godine

Da li se neko seca 2018 i rekordnog prihoda od 61 miliona evra? Da li se secate da smo te godine imali i rekordne rashode od 58 a budzet je tada bio 22 prema Terzinim recima. Dugovi prema Marfin i Agrobanci su otpusani ( 17 m) pa me zanima gde su pare. Dug kluba je veci nego ikad a u zadnje 4 godine a u klub je uslo oko 160 miliona evra. Bajke za malu decu da je budzet kluba 30 i vise mliona evra pricajte nekom drugom. Na plate igraca se trosi najvise od 12-15 miliona. Sa svim ostalim troskovima i investicijama nikada nas stvarni budzet nije bio veci od 20 i kusur. Ostatak je ispumpan i pokraden na ko zna kakve nacine zato smo sada na rubu bankrota. Sto je najgore od svega, nema tog prihoda koji lopovi koji vode klub nece opljackati. Sto veci prihodi, veca i pljacka i veci dugovi.
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 2 godine

Наравно да сви велики клубови имају дуговања, али ни ФКЦЗ ни ПФК одавно нису велики клубови. Од маркетинга, ТВ права, улазница, трансфера играча, спонзора итд. приходи су занемарљиви, и управо је ту разлика између њих и великих клубова. И ФКЦЗ и ПФК финансира држава, у УО седе неспособни партијски кадрови, у омладинским школама приучени тренери и мамини и татини синови. Нема система. Прочитајте баш на овом порталу најаву меча Митјиланд - Нордзиеланд, и како се развијају играчи и праве трансфери.
d

dr.mr.terza

pre preko 2 godine

Dodajte zvezdi sns po 17 + 5 milki od agro i marfin banke, neka zaokruze dug na 82.A steta sto niko nece ceslja racune po nemackoj i td.Kako su pokidali 2 sezone u ligi sampiona i 2 le, puni para kao top :D

Norwegianviking

pre preko 2 godine

pravi covek bi odma izaso u medije i reko toliko koliko ovako je bla bla bla, ali ovi samo piju konjak armani rolex dubai i smeju se.. mafija mafija sve je to mafija. Kako me srce boli od ovakve situacije kad svi znamo da ce kostati dobri ljudi bake i dede..
P

Psycho

pre preko 2 godine

Dok se vi ovde raspravljate ciji je veci dug i da li su brojke lazne ili nisu u sustini nije ni bitno zato sto je to idealno za njih da mogu jos vise da kradu ne samo Zvezdu ili Partizan i naravno nece niko da odgovara ni Terzic ni Vazura ni ne znam ni ja ko sve a klubovima rastu dugovi kad tad propasce i Zvezda i Partizan ako se ovako nastavi mislim da kad bi neki nas klub osvojio LS povecao bi mu se dug zato sto sve postene ljude imamo na nekim pozicijama a vi se i dalje svadjate ciji je veci dug ko vise igraca prodaje i slicno i samim tim podrzavate kriminalce u svojim klubovima na neki nacin svi smo u istim govnima poz
S

Sharloa

pre preko 2 godine

A STA CE MO SA ZVANICNIM DOKUMENTOM KOJI JE OBJAVIO CLAN UPRAVE PFCa NA SVOM PROFILU GDE SE JASNO VIDI DA IM JE PRAVI DUG 68.MIL U ZADNJIH 5.GOD,TO CUTIMO..?
O

Ojk

pre preko 2 godine

Napisi ime tog coveka koji je izdao dokument
b

brrrrmm

pre preko 2 godine

Ahahaaaa, ovoga pacenika...
K

Kon

pre preko 2 godine

Šarloa-Šerif@zvaničan dokument člana uprave objavljen na svom profilu ahahaha, baš si smešan. Valjda je izveštaj iz APR-a merodavan? Ti bi bio srećniji da je ovo prvo tačno a da APR laže. Prema nekim izvorima Zvezda je dužna 134m.evra.
S

Sarloa salala

pre preko 2 godine

Lose lagis...vezbaj jos.
A

A...

pre preko 2 godine

sta CE TE, sa pismenoscu? HOCE TE li se opismeniti vec jednom?
Ž

Živorad žika živac

pre preko 2 godine

A be koj gi to dira Terzetu i Mitketa. Pa ša ako imaje Zvezda dug. Sviju naj veći klubovi su dužni dvajes put više od Zvezdu. Će igramo na ligi od Evrope, paće prodamo neke igrači, pa će vrnemo dug. Svi u Subote na Marakanu. Će bidne spektakle, će bidne korografija i laserski zracovi. Poslej svi na protiv Bragu. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
A

Auuuu jbt

pre preko 2 godine

@Žika živac. INFORMACIJA. Za sve koji još nisu provalili, Žile je navijač Zvezde koji se sprda sa ovom drp upravom. Žile samo nastavi da polivaš.
"

"Usati"

pre preko 2 godine

Zvezdin dug je 49,6 a partizanov 35,8 miliona eura. To su zvanicni podaci APRa. Zasto Mozzart ne navede zvanicne podatke APRa nego prenosi izmisljene podatke Zurnala?
D

Da da daaaa

pre preko 2 godine

Toliko puta DVA.
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Hahahahahhahha.....svi smo mi lud samo ste ti i tvoj dr terza pametni....ti verovatno pricas o nekom imaginarnim izvestajima, lepo u APR -u pise.....a da ti ne umes da citas. Mora da je taj izvestaj sklapao dr terza.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

E ljudi ajde da se ne lazemo vise klubovi koji hoce konstantno igranje u Evropi i moraju da budu u dugovima. Price ovih koji stalno potenciraju price o dugogvima nisu realne jer ako bi se klubovi pruzali onoliko koliko su dugacki ne bi mogli da prodju nikog jaceg od Flore Talin to da klub igra sa omladincima a da konstantno bude u Evropi nije realno i ne treba da se lazemo.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Jedini realan komentar! To je baš tako i nikako drugačije!
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Baš tako, sve je tačno, ali neznalica koliko hoćeš
Š

Šogunski

pre preko 2 godine

Razmisljanje klasicnog navijaca (bilo zvezdinog ili partizanovog) - moji kradu ali vi kradere više! I dok se oni tako prepiru, neko puni dzepove.
B

Bravo

pre preko 2 godine

Svako ko je ukrao jedan evro, treba da odgovara. Ali da se ne lazemo 80 posto ovih što kukaju ovde kako se krade u njihovom klubovima, i oni bi isto to radili da su na njihovom mestu, čas izuzeCima. Samo dobra Privatizacija nam je spas od ovih lešinara.
@

@bravo

pre preko 2 godine

Никад приватизација! Боље ми је да гледам ове (ипак смењиве) лопове на челу Звезде, него да ми сутра неки Арапин или Кинез одлучује о судбини клуба који ми је у срцу, па макар били и шампиони Европе поново.
K

Kosta Todorovic

pre preko 2 godine

Sta 80%, to ide do 99%. Pretacu med a da ne olizu prste. Takvih skoro da nema.
Š

Šogunski

pre preko 2 godine

@kosta ima druze, samo nema u drzavnim firmama gde sede po partijskoj osnovi. Ima dosta postenih i nekorumpiranih ljudi, samo takvi ne idu u stranku da kaljaju svoj obraz.
T

Trlaja

pre preko 2 godine

Ljudi se prepiru, ubedjuju a ovi lapaju li lapaju…
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Ne postoji ni jedan fudbalski klub na svetu koji nije u dugovima osim mozda Bajerna
m

milutin 15

pre preko 2 godine

desetine komentara mi niste objavili samo kad spomem 'blizance titine" a adgovorno tvrdim za sunovrat srpskog fudbala 95% su krivi oni,takvo bahaćenje izigravanje lažnih veličina (u evropi nigde ih ne doživljavaju kao ozbiljne klubove),poslovanje u sivim zonama,kakva su oni korist za državu nikome nije jasno,zašto se nameće stav da moraš da navijaš za jedno od nih preko medija,zašto se nisu privatizovali a kompletna država rasprodata,zašto se tolerišu navijači huligani već 30 godina kako je moguće destine promašenih transfera i bačenih desetine miliona evra niko ne odgovara,zadnji 30 godina njihovi čelnici milioneri niko ništa ne preduzima,ovo je zadnja šansa za državu da nešto preduzme jer neće ovo na dobro izaći ne samo za fudbal i sport nego komplet društvo
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ovo nam je problem? A nije nam problem 600m naših para za prenos premijer lige? To nam nije problem?
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Dok je SK I UM drzali sve tad ti nista nije smetalo korisnike varaju i jedni i drugi jer da bi smo gledali sve od najkvalitetnijeg sporta svi moramo da placamo dve kablovske tv
L

Laviki

pre preko 2 godine

Gile, naravno uz sendvič.
H

Hanter

pre preko 2 godine

I po ovome je Zvezda veci klub!!!!
D

DFGFH

pre preko 2 godine

Sve sto je Vidic pricao se polako obistinjava. OFK.
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Da, ali u Partizanu. I to i fudbal i košarka.
B

Benarrivo Antonio

pre preko 2 godine

Resenje je fuzija .Novi klub bi se zvao C.Zvezda Partizan Beograd, boje crveno / crno bele, prestala bi mrznja navijaca ....Vucela predsednik, Terza direktor generalni, Ilijev sportski, Vazura gen.sekretar.Dug zajednicki, oko 150 miliona....I sigurno bi bili sampioni.
I

IQ

pre preko 2 godine

😂😂😂😂
K

Kemp

pre preko 2 godine

Ovo se krilo svo vrijeme, bacao nam Terza maglu u oci... Ja nisam cak ljut na njega, covjek zaposljava sina lagano i sve prodje bez buke. Miloje sta bi sad bilo sa nama da ti nisi uradio to sto si uradio. Hvala ti
V

Vosa 1914

pre preko 2 godine

Oba komunsticka kluba osnovana 1945 ugasiti.
T

Tiću

pre preko 2 godine

Kažem ja paraziti društva još su im onda Tadić(DS) i Škundrić(SPS) namestili Gasprom kao sponzor a za uzvrat smanjena rudna renta i NIS.Znači dve stranke koje oni nama prebacuju su njima dovele najjačeg sponzora ikada u ovom delu Evrope.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ovakve bajke nema ni kod braće Grim .
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Najveći sponzor ikad je SNSeus u KK Sledeća sezona Partizan, brt. Hehehe
D

Djuradj

pre preko 2 godine

U prosloj kalendarskoj godini prodati Pavlovic (10+3), Stevanovic (8,5 + 10%), Sadik (5 direktno, 1m bonusa postignut jos 2 visi). Samo ta tri igraca 24,5 + 5 i vise miliona bonusa koje mozemo dobiti. Uz njih su prodati i Nikolic za 1,3m, Miletic i Vitas po 550k, Ivanovic 300k. To je jos 2,7m. Dakle skoro 30 miliona evra smo prosle sezone inkasirali na transfere (bez sponzora, ulaznica, TV prava, marketinga), a budzet duplo manji. Kako minus od 6 miliona? Ovo je kriminal. Zvezdu ne bih komentarisao, to je kriminal za udzbenike.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Ti prilivi koje su naveo su za ovu 2021 godinu. U tekstu je reč o 2020. Ne javljaj se kad ne hnaš
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Odavno se oba krila SNS družine koja je Vučić postavio s obe strane brda,ni ne kriju koliko kradu i otimaju...Zvezdin minus je još i dramatičniji ako se uzmu u obzir par sezona non stop igre u grupnoj fazi LS i LE...Paralela su ovi transferi od oko 30 miliona € koje je Partizan,inkasirao...Ne daju Tvorzan,Vučela i kompanija Bogu tamjana
G

Gile 88

pre preko 2 godine

A Vidic ti je neka referenca xD
G

Gostza

pre preko 2 godine

Kako kako? Pa imamo i instaliranig menadzera prodaje igraca Partizana. Ne umemo sami da prodamo.
D

Džabe ste krečili.

pre preko 2 godine

Gde ste sada paceri. A sprdali ste se sa Vidićem, omalovažavali ste ga. Sve je bio upravu, skupo plaćeni transferi sa naduvanim platama, a nemaju neku tržišnu vrednost. Polako se sve otkriva, Nemačka Banka, pa dug za prošlu godinu, ko zna koliki je ukupan dug. Ko zna koliko ima još tajnih računa. Djavo UVEK dodje po svoje, a izgleda da polako kreće.
D

Džabe ste krečili.

pre preko 2 godine

Botovi rade punom parom. OBRAZ DJON.
g

gunners

pre preko 2 godine

Mafija na celu i jednih i drugih. Da su navijaci zaista pravi i da vole klub oni bi proterali mafiju i zalagali se za privatizaciju. Ovako navijaci zive na racun kluba i nije u interesu privatizacija. Rupa bez dna iz koje svi kradu sakom i kapom, pa tako ne sumnjam i svevisnji.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jesi ti to pisao iz obdaništa ??? Navijači se pitaju onako i onoliko odnosno samo koliko su pušteni. Od menjanja mogu da promene majicu i eventualno gumu na točku a sve i da to uspeju može da dodje čovek koji radi posao. Svaka služba bezbednosti ima umešane prste, crni fondovi se popunjavaju i ti bi da menjaš nekoga, bože budale. Ako umeš i možeš navijaj ako ne predji na nešto manje stresno. Ne zaboravi da Zvezda sedi na bezmalo 20 hektara gradjevinskog zemljišta, ostatak matematike uradi sam. Svet je otputovao a ti si negde zapeo u vremenu i prostoru.
P

Prdn8

pre preko 2 godine

Koliko procenata od ovog iznosa je otislo Terzicu i Vucelicu a verujem da su se i vodje ogrebale bar 5%
O

OK so that

pre preko 2 godine

Mnogo je to, i još ovde se spominju Real Barsa PSG, a gde smo mi a gde oni? U državi gde za 100£ duga seku struju, ti dugujes 100 miliina£.
h

humska....

pre preko 2 godine

Zvezda duguje sa ovih 14 m, 75 m. a do kraja god taj iznos ima da se uvece za minimum jos 10 do 15 m. da bi pokrili budzet.. Ako im je drzava oprostila 22m. Agro banka 17 i Mafri 5 oni bi sad dugovali preko 100m.. Pored 2LS.. Bravo Terza madjijoo.. Ziveo presednik.. Kao sto sam pisao klub je na SNS aparatima i jos fukcionise, a kad ode ova vlast sledi potop, ono je mala maca kad su gajili pecurke na pecurkani

gemathegreat

pre preko 2 godine

Kad Pantiću izvade bubreg e tad i Zvezde neće biti.
С

Спарта

pre preko 2 godine

За моју Звезду на 2344. Има ли 'доктор' образа?
a

aca9

pre preko 2 godine

Drugari, msm navijam za Partizan ali nesto drugo mi bode oci. Mi ovde vodimo vekovnu raspravu Partizan-Zvezda a ovo su drzavni klubovi, finansirani nasim novcem, novcem iz naseg budzeta se pokrivaju minusi. Zasto? Privatizacija i kraj. Pa kako ko zasluzi.
K

KME

pre preko 2 godine

Zvezdin dug je 49,6 a Partizanov 35,8 miliona.
I

IQ

pre preko 2 godine

MALAONA
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ma zvezdu da nije poterala sreca za one lige sampiona oni bi se ugasili. Imaju igrace na platnom spisku koji su neverovatno mnogo placeni, duplo vise nego partizanovi. Pitate li se nekad zasto ne prodaju nikog? Nije problem otkup ali nijedan klub ne zeli te plate da placa a onda ni igraci nece da idu za manje kad vec imaju dugorocne ugovore u zvezdi. U prevodu napravice im terza njihov madjija isto sto i ofk, katanac a sebi ce pride napuniti dzepove lagano. Ali neka, nek je on madjija i zlatan dok ne dodje sve na svoje, pa ce se cesati koliko su slepi i glupi bili svi. Partizan nista bolji ali ih vadi prodaja igraca koja je manje vise konatantna, svake godine izbace neko klince za po par miliona ili blizu deset i to je ogromna cifra koja ih pokriva, dokle - videcemo.
k

kme

pre preko 2 godine

ajde ti nama reci koliku Platu ima Ricardo,Suma,Holender i ostale strance? Koliko je imo Asano? odakle vama pare kad neigrate Evropu?
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Meni je zanimljivo kako se grobari ne plaše minusa za svoj klub. Samo za Zvezdin minus. Valjda znaju da će im država pomoći kao uvek. Vaterpolo, košarka, fudbal, rukomet.
V

Varela

pre preko 2 godine

Rikardo,Suma,Natko i ostali imaju dobre plate ali imas bruku igraca i klinaca koji su jako jeftino placeni.Zvezda ima brdo igraca ciji ugovori prelaze 250-300K godišnje.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

A zamisli da im nije Agrobanka kriminalno otpisala 17 miliona evra pred svoj bankrot (gde je bilo sukoba interesa), a sto ce istrazni organi sigurno ispitati kad se promeni serva, i da im nije rezim Tadica navukao Gasprom kao sponzora u zamenu za nikakvu rudnu rentu. Pa dugovali bi 200 miliona. Mala je ovo drzava kolika je Zvezda, odnosno koliki su apetiti lopova oko nje.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Zamisli da Marfin banka nije opisala dug Igokea Partizanu, brt, ne bio Žoc sada, nego beton liga. Hehehe
A

Antonije F

pre preko 2 godine

Ako ti kažeš, sigurno će biti tako.
(

(Ne)tacni podaci

pre preko 2 godine

Zvanicni izvestaj APR kaze da je Zvezdin dug 49,6 a Partizanov 35,8 miliona. Neznam zasto se ovde prenose proizvoljni podaci Zurnala kad vec postoje zvanicni od APR.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ovde se pre svega citira izveštaj revizorske kuće. A vi se obmanjujte tešite da tu nešto nije tačno.
G

Gza

pre preko 2 godine

Jeste jeste. I ovi iz Lecea lazu, i iz Fiorentine lazu samo ste vi cuvari istine. Hoce to u u vasem cudesnom svetu. Pre bih rekao da je obrnuto, ali ko moze tebi I pojedinima objasniti. Normalnom coveku je jasno da su i u nasoj i u vasoj upravi u najmanju ruku diskutabilne persone, da ne upotrebim tezu rec. Samo sto mi nismo slepi kod ociju pa to i priznajemo, kao uostalom i kod normalni navijaci. Vi ih ovde svakakvim imenima nazivate. Najcesce prikriveni Grobari.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Gza…. A jel i Asano laze?
G

Gza

pre preko 2 godine

Ja i napisao da nam je uprava uzasna i pisem uvek. I nas Asano nije tuzio. Vas tuzbe nesto krenule poslednjih dana, a vama Partizan kriv za sve vase gluposti vezane za finansije. Svaki igrac od milion+ evra obestecenja vam je bio tezak promasaj. Sem Ivanica.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Malo si pomesao, vi ste ti kojima su svakodnevno usta pune Zvezde, ne brkaj babe i zabe
G

Gost za gza

pre preko 2 godine

Ne lupaj,46 tuzbi imate a Zvezda 50.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Zvezdan Terzić-Dragiša Giša Svilarević
А

АрЦЗ

pre preko 2 godine

Дупло сте слабији у свему, па и у дуговима, хахаха
G

Gost978

pre preko 2 godine

Očekujemo saopštenje već poslepodne doktora Terze gse će objasniti kako to što piše i završnim računima nije tačno, kako je dug upola manji, kako sponzorstvo nije knjiženo, i slično... Jbt, duguje Zvezda DVA GODIŠNJA BUŽETA, ej ljudi moji.
S

Samo komentarišem

pre preko 2 godine

Posle neki ismevaju Partizanovo učešće u Ligi konferencija, kao to je ispod časti igrati. Ljudi ne shvataju da se naši klubovi najviše finansiraju od Evrope i od transfera. Ako igraš Evropu, možeš i bolje transfere da ostvariš. Partizan samim plasmanom u LK zaradio 5.000.000, a kroz takmičenje može da zaradi još dodatna 2-3 miliona evra... Malo li je? A kako Zvezda nije bar na pozitivnoj nuli nakon dve LŠ i tri LE u pet godina, to je za izučavanje. Za to vreme je od Evrope ostvareno minimalno 70 miliona evra prihoda. Samo što se Zvezdina uprava pokazala kao nesposobna u transfer politici. Klub nije stvorio ni jednog mladog igrača, koji je kroz igre Evropi zaintrigirao bogate klubove. Partizan je npr. kod poslednjeg učešća u LŠ lansirao Savića, prodao ga Sitiju za 12 miliona, Raća Petrović je otišao za 3 miliona u Blekburn. Kleo za 4 miliona u Gvangžu... Kamara otišao za 2-3 miliona u Bolton... Dakle četiri igrača 20miliona. A nagrade za LŠ su tada bile gotovo duplo manje nego sad ... Zvezda od Radonjića nije napravila veći transfer. A i tu je pola para otišlo Romi.
K

Koma

pre preko 2 godine

I od Savića je pola para trebalo da ode bivšem klubu, ali se ugasio zbog Partizana.
V

V1ad

pre preko 2 godine

Sad naravno ide krucijalno pitanje. Gde su pare od UEFA? Samo to je bilo dovoljno da makar prepolovi dug Zvezde konkretno. Čak i ako uzmemo u obzir uvecanje plata i poneki veci transfer. Te pare su znaci otišle u neciji džep.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Pare od UEFA su onolike koliko UEFA uplati na račun ne koliko vam poturi uprava kluba kroz medije.
@

@Futbalista

pre preko 2 godine

Pricamo o lako proverljivoj informaciji. Dovoljno je izguglati tako nesto, ne moze sad Terzic ili ko vec da izadje i kaze "dobili smo 100 dinara od UEFE za X" ako se zna da UEFA daje 1000 dinara za X. Uproscavam stvari, naravno, govorimo o milionima evra.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Velika je razlika u tome sto Grobari upravu Partizana razapinju gde i kako stignu a musavci svoju podrzavaju-jer su se valjda pomirili sa tim da su lopovski klub bili i ostali-od osnivanja. Nikad ni od jednog Grobara necete cuti da je vucelic magija,da je vazura sposoban,da je ilijev mangup pravi i slicne gluposti koje vi pisete za terzica i mrkelu-razlikujemo se kao navijaci mnoogooo...Vama su ljudine i moralne gromade i covic,vesic,vlahovic...i da ne nabrajam mnogobrojnu bagru koja vas je vodila i vodi-VAZNO je samo biti prvi. Od nas nikada necete cuti da je Djuric bio "sposobni predsednik" iako je doneo ko zna koliko titula za vreme svog lopovskog predsednikovanja. E da ne duzim-svi ovi bitovi koji lupetaju ovuda,sutra ce reci kako vecih izdajnika nije bilo od terzica,mrkele,covica a pogotovo vucica-to ste vi tzv navijaci zvezde.
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Ma poštenjačine ste vi. Nego šta radi čika Tole ovih dana?
G

Gost011

pre preko 2 godine

Pa vi ste imali barjak sa likom Toleta, sa vama nema potrebe ulaziti u argumentovano raspravu..
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

Pošto se komentar odnosi samo na pljuvanje navijaca Crvene Zvezde a ne na onaj deo placenika, niti upravu kluba, onda da ti odgovorim... O cemu ti pricas kada ste dozvolili da vam poturice sa severne tribine udju na jug i preuzmu tribinu, da vas razbucaju uz pomoc UDBE i kontrolisu navijanje? Kako te nije sramota da bilo sta kazes nakon toga?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Grobari su kako vetar duva, brt. Ostoja je juče bio trojanski konj,a danas narodni heroj, brt.Hehehe
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Cekaj, jel Iliev ima funkciju ili ne? Kako da teras nekoga ko je sam otisao… ili nije otisao…
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Evo Vučić sve trči da obriše dugovanja,neće on vladati večno.Sutra da mu se nešto desi dug ostaje,mislite malo o tome...
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

Sta ce mu se desiti? Sta znas o tome? Gukni golube, xaxaxa
h

hambi

pre preko 2 godine

e gospodo sa severa i juga i dalje se klanjate i podrzavajte gospodu iz uprave, za godinu dana su duplirali minuse i sad im izgovor pandemija lopina do lopine a i gospodu iz vlade sa VUCICEM NA CELU da je sramota koju stoku su ugurali u nase klubove toncevici, bajatovis, tvorzic, kokezici,oni krimosi sa jna.....sve krem srpskog fudbala i sporta a i mi smo stoka koja cuti i to odobrava UMESTO DA SVI BOJKOTUJEMO KLUBOVE (ne znaci da manje volimo klub i da nam je manje stalo) dok god lopine ne pokupe pintle i ne zavrse gde im mesto a klubove vratimo navijacima veteranima a ne profiterima ,30god sam proveo na tribini i nagledao se svega OVO JEDINO MI MOZEMO DA SPRECIMO BOJKOT pa nek se vucko i ekipa igraju na novim stadionima
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Da ga je sramota koje su lopove nagurali u upravama? Brate mili po nasim vladama i ministarstva sede takvi nesposobnjakovici i nestrucni ljudi da je to za pretrnuti od straha! Zar nije gore kada ti recimo na ministarsku funkciju za poljoprivredu ili vojsku sede nesposobni ili u jednom fudbalskom klubu?!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ISTINSKI)

pre preko 2 godine

Tako je brate !!!!!!! Uz Tebe sam, nema stajanja dok ne NAJURIMO DŽUKELE.
Z

Zonjonjo

pre preko 2 godine

2 LS, 3 LE i dug 60 miliona, pa toliko bi trebalo da smo u plusu bagro lopovska a ne u minusu..za lekove vam trebao svaki ukradeni cent !!!
G

Gostiii

pre preko 2 godine

Gasi fudbal na amaterki nivo. Kraj. Ukupno 100 miliona eura, dal ovi klinci ložači znaju koliko je to novca i šta bi sve moglo da se uradi za taj novac?
G

Gost...

pre preko 2 godine

Sad će brat Si da da još jedan kredit od pola milijarde, treći od početka godine pa će ovo da se ispegla. Samo će vaša deca da vraćaju to...
D

Dojke

pre preko 2 godine

Ma šta me se tiče ko će i kad da vraća dug!? O čemu ti razmišljaš, aloo? Nego šta nego da vraćaju, a zašta ih gajim? Da idu u inostranstvo kad odraxtu jel? Aaa nee sinovi - prvo moje dugove vratite pa onda klaj,klaj.. Sad samo sipaj državo i utači, ajde
I

Ivan333

pre preko 2 godine

Stavljati u isti kos nekog ko ima 60 miliona duga i 30 miliona duga je cisti bezobrazluk,pa mi njih ne mozemo stici jos 10 godina.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Posle mene smaraju sto nisam obnovio clansku od kad je Madjija u klubu. Pazite, nemam ja nista protiv njega, al znam tu struju koju on predstavlja. Mutna je to voda. A od drzavnog vrha krece najprljavija. Ukspirao sam na partizanovom primeru, osvojili 6 titula, cimali se po Evropi, dobro prodavali igrace i gde su sad? U jos vecem dugu. Tako je i sa Zvezdom isto. Nemojte misliti da ce nas taj provereni recept mimoici.
A

AgentZagreb

pre preko 2 godine

U pitanju je Stojković,dogovorena je odsteta od 300000 eura plus 20% od slijedece prodaje. Objavljeno u Srpskim i Austrijskim portalima. Mozete pronaci. Po nasem dolasku u Beograd nalazimo se sa Terzicem u restoranu Franš. On kaze da dogovor ne vrijedi . Mi smo u čudu. Kako sad to? On nam govori da je Maši obecao novi Mercedes ako Zveza ude u ligu prvaka ,a kako se kvalificirala trazio je od nas 60000 eura u kešu . Nakon naseg pristanka zove tajnicu koja nas ceka u klubu i dobivamo ispisnicu ,a u novinama izjavljuje da zbog zalaganja pusta Stojkovica bez odstete. E sad zvezdasi koliko je toga bilo samo zamislite . U ovome sam sudjelovao i znam sve iz prve ruke . Mogu i na poligraf (to je sad kod vas popularno) Bude Terza to sredio
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

Pa samo budala i moze da pomisli da su igraci pod ugovorom odlazili dzabe, ili kao poslednji slucaj kada je Gavrić KAO prodat za 600+600 000e. Pa razni računi po Evropi preko kojih su izvrsavane uplate umesto na racun kluba... Pa ja zaista verujem da njima igraci daju 20% plate, zato im ovi i nabijaju tolike plate. E, a da u Srbiji postoji istrazivacko novinarstvo sada bi uveliko izlazili tekstovi o svim tim mahinacijama, a i drzava bi odavno reagovala, tj tuzilastvo. Ali... Ma verujem da ni kod vas nije bolje. Nesto uredjenija liga, ali koliko je ona uredjenija toliko vise novca curi van nje :)
G

Gosty

pre preko 2 godine

Ovo su dugovi samo za proslu godinu, a ne ukupni! Svejedno, gasiti gubitase koji nam otkidaju od budzeta i pune dzepove mafijasko politickoj sprezi, a sve zarad rivalskog prepucavanja sirotinje!
D

Dzi

pre preko 2 godine

90 miliona rupe bez dna... samo Zvanicno...
M

MozzartJVucicevicc

pre preko 2 godine

Dok se vi svadjate ko je vise duzan i ko ce pre da vrati, za par godina bicemo amaterski klubovi. Apsolutno je isto i u jednom i u drugom klubu.
А

Александар1

pre preko 2 godine

Ништа друго се не може ни очекивати од Терзића. ОФК је банкротирао након више-милионске зараде од продаје Гајића, Антонова, Дражића, Здјелара, а и Голубовића у Рому пре тога. За ове трансфере ОФК је зарадио око 5 милиона евра, али је ипак банкротирао. ОФК нема велике расходе, плате играча су биле врло мале, а опет 5 милиона евра није било довољно да ме банкротира. Терза мађија.
W

Www

pre preko 2 godine

Pre toga ivanovic, kolarov, stepanov, babovic I ima u toj generaciji dosta njih mozda I Pavlovski..
I

Ivannn

pre preko 2 godine

Pa ako jos zive sa 60 miliona duga, prezivece Partizan i sa 30 miliona. Najveci problem od svega su ona oprastanja banki od 20 miliona, ako UEFA odluci da istrazi to Zvezda ce biti u veoma gadnom problemu
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda neće biti ni u kakvom problemu, osim u emisiji Tegija ili Pantica.
G

Gost1989

pre preko 2 godine

Oba kluba pod hitno izbaciti u zonu Beograd oduzeti im svu infrastrukturu, prodati da se pokriju dugovi i fudbal u Srbiji već jednom svesti na nivo amaterskog sporta. Novac ulagati u odbojku, košarku i vaterpolo u sportove koji ovoj zemlji donose medalje.
H

Hittade

pre preko 2 godine

E niste mi jasni vi što lupate minuse. Vi u džepu nemate 100 evra sigurno
G

GostHilti

pre preko 2 godine

E što bi voleo da se ugasimo. Pa sve iz početka samo da pokažemo da smo veći klub od vas grobara. Verujte više bi nas bilo navijača u 4 rangu takmičenja od vašeg partizana u 1 ligi. A valjda bi tad bili srećni svi pacijenti partizana. Ali teško će to da se desi jer već smo jednom pokazali da neće moći tako lako. Zato brinite vi za sebe i svoje gašenje mada vam to i ne želim je gubise draž fudbal. Nije zvezda bez partizana isto i obrnuto
I

Ivan333

pre preko 2 godine

Vas bi bilo u 4. rangu hahahahah.Poceli bi da navijate za Cukaricki isto ko sto u kosarku navijate za FMP.
s

stari znalac

pre preko 2 godine

razlika u tome jeste sto niste prijavijili koliko je duzan teleoptik. jer partizan nije vlasnik zemunela, tako da ispada da nema troskove oko odruavanja pomocnog trrena i trening kampa, dok je zvezda vlasnik celog kompleksa.
S

SRBIPFC.

pre preko 2 godine

Setimo se samo madjijine govore koje je pricao stadu koje je likovako. Partizan bet pomoci drzave ali sa izdajnickom upravom koja je dala Sadika i Ficu za sicu mogao biti na nuli.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Jel se ti zaista toliko ne razumes u fudbal pa zaista mislis da Sadik iz nase lige vredi 20 miliona?? Almerija moze da ga proda za tu lovu mozda, ali Partizan ne moze! Nije isto davati golove u Srbiji i u Spaniji
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Ма кога брига за ово, нек плати народ дугове. Мене интересује што је поскупео лимун?
N

Nije tacno.

pre preko 2 godine

Po APR zvanicni dug Zvezde je 49,6 a Partizana 35,8 eura.
G

Gostiii

pre preko 2 godine

Ako računaš kurs dinara 150 onda jeste
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Platiće onaj ko je platio Pantera i Rumenka, brt. Hehehe
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Kaze neka stara tinejdzerska pesma " bolje biti pijan nego star". Isto tako je bolje biti duzan 60 miliona nego " klečati" pred utakmicu kao slavni nasi reprezentativci. Ako i moja Zvezda klekne i tako pruzi podrsku narastujucem neoliberalnom zlu koji svojom " politickom korektnoscu" preti da unisti sve normalno sto smo kao civilizacija stvorili, dizem ruke i prestajem da pratim fudbal. Nadam se da Sever zna sta im je ciniti a i Dule Savic je vec napisao par edukativnih recenica.....
D

Da objasnim

pre preko 2 godine

Zvezdin dug ce na kraju ove godine iznositi preko 80m dok partizanov ce biti ispod 30. U podacima za ovu godinu treba da udju trasferi u vrednosti od 8m(stevanovic 6,5) i plus dohodak od lige konferencija. Dok komsinivi koja je pred gasenjem dohodak pokriva polovinu budzeta igraca koji je preko 30m. Terzini botovi jedva cekam da vam udare katanac kad zvala padne. Nasi su smradovi i ološ ali ih vadi prodaja vi idete u zaborav. Cao
I

Ivke88

pre preko 2 godine

Ako već ostavljaš komentare, onda bar budi realan. Jer oba kluba su u go***ma.. Nikada država neće dati da se neko od njih ugasi. A treba pohapsiti obe uprave.
V

Varela

pre preko 2 godine

Ofk beograd je imao vrhunsku priču.Proizvodio igrače iz sopstvenog pogona,troškovi prvog tima tj plate su bile male a prodali su brdo igrača za milionske sume.Znači klub za poželeti i lopurda je uspela jedan takav klub da upropasti pa vi gledajte.
P

PoPO

pre preko 2 godine

Korona je kriva za sve.
T

Tiću

pre preko 2 godine

U košarci im je gumicom obrisano 15 miliona a da ne pričamo o preko 20 miliona koje su im oprostili Agrobanka i Marfin banka.Ko zna koliko je još pronevera ovaj parazitski klub uradio.Šta bi bilo da nema ovih silnih brisanja i gašenja banaka bili bi dužni kao Barselona
9

951357

pre preko 2 godine

A neciji kosarkaski klub podigne kredit, ne vrati ga, onda ga banka tuzi i na kraju sud donese presudu da banka tom kosarkaskom klubu treba da plati to sto joj klub nije isplatio. A isto tako neciji vaterpolo klub pre manje od godinu dana ima 6 miliona evra duga, a onda odjednom nema duga i dovode pola reprezentacije. Samo vi nemojte o finansijskim malverzacijama i brisanju dugova.
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizanu 7 miliona a dobio Arenu i najveći budžet u istoriji ovdašnje košarke.
T

Tiću

pre preko 2 godine

Brojčanik nabrojao si dva sporta u kom su se klubovi za koje si navijao ugasili tako da zadrži se na fudbalu.
D

Dr Čović

pre preko 2 godine

@95146457 28.08. "Ja nemam, jednostavno, šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila bivša Zvezda".
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

@951357 - po starom dobrom običaju, kad nemaš argumente da braniš, ti počneš da mešaš babe i žabe, skrećeš temu i napadaš, što biste rekli vi mladi "spinuješ". Inače sam baš pomislio da se i u ekonomiju razumeš jednako koliko u fudbal pa ćeš argumentima braniti klub koji voliš. Ipak, mržnja je mnogo jača pa si, kao i uvek, napao. Ne brini, neće vas ugasiti, iako ste to odavno zaslužili, baš kao ni nas. Treba im da postojimo da bismo se mrzeli. Opusti se malo i počni da braniš svoje bez da napadaš tuđe, videćeš koliko je lepši osećaj.
9

951357

pre preko 2 godine

@Fudbalista - ja sam izneo argumente - imali ste dug u VK, sad ga nema, imali ste kredit u banci, sad banka vama plaća penale. To su dva veoma jaka argumenta. Ali ti majstore nisi naveo ni jedan. A ja vas ne mrzim, vi mene mrzite jer vi nemate argumenata.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

@951357 - jebeš jak argument o banci, kad ga sam pobiješ sam time što kažeš " na kraju sud donese presudu...". Podsetiću te i na onaj slučaj sa drugom bankom koja više ne postoji. Da li je sud doneo odluku da je ugasi? Ne brini, izaći će danas saopštenje u kome će vas i nas ubediti da ono što je zvanično u stvari nije zvanično a da mi to, u stvari, ne razumemo. E, upravo u shvatanju tog i takvog saoštenja je razlika između vas što ne mrzite i nas koji priznajemo da mrzimo. Klub! Ne ljude, i ama baš nikako tebe. Iako ti raste ego, dok misliš o tome kako komentarima privlačiš veliku pažnju. Živ bio, i uvek argumentima napadao naš klub, pošto argumente za branjenje svog kluba - nemaš.
G

Goat

pre preko 2 godine

Sve ce to gospodar ishendlati :)
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Sad ce terza madjija da izadje pred javnost sa svojim izvestajem (samo da preknjizi one racune iz nemacke), pa krene ono njegovo ma znate mi potrazujemo ovoliko dug za porez reprogramiran mi smo dugovanja sva izmirili, u izvestaj nije uneta transa od transfera marina, uplatice nam sponzor, mi ne dugujemo nego smo novac ulozili u rekonstrukciju infrastrukture (obozavam ovu rec) zbog korone uefa nam nije isplatila 40 miliona evra od evrope,tako da Zvezda nije u minusu 60 miliona nego smo u plusu 32 467 392 evra!
w

widzew

pre preko 2 godine

Sta je bre ovo? Preko sto sporova imaju dva kluba! Znaci nikom nista ne plaćaju, a ovamo se busaju kako posluju pošteno! I onda posle da bi igrač dobio čiste papire uslovljava ga da oprosti dug! Kako ih nije sramota da se hvale ovom sramotom! Terzić će odmah reći kako to nije realan dug, da kad legnu pare od uefe, sve će se ispeglati! Ne mogu nikog da prodaju za više od milion dva! Sramota!
G

Gostttt

pre preko 2 godine

nesto mi ovde nije jasno, ne branim terzu ni bilo koga... prosle godine prema pisanjima svih i dokumentima koje je izneo javno, dug zvezde je bio malo vise od 30 miliona, dok sam negde procitao da je partizan bio na 31 milon... jeste da dans moze sve da se lazira, ali da li bi smeo terza za 30 miliona da lazira sve??
N

Naravno

pre preko 2 godine

Da bi smeo kao sto mu i predmet sedi u fioku. Zbog slike u kancelariji. Partizan je od tada prihodovao oko 15m od trasfera. A doveo 5 besplatna igraca
b

batabane

pre preko 2 godine

Svuda je pisalo Zvezda 60,a Partizan 30.E sad kakvu drzavu imamo,mozda je bilo nekog ribanja ovih u APRu,pa su i cifre drugačije.Ne znam ne idem na njihov sajt,samo pisem o onom sto sam procitao.
C

Carevic

pre preko 2 godine

U ukupan dug kluba se na primer ne obracunavaju: - pasivna vremenska razgranicenja - odlozene poreske obaveze (one se placaju samo u slucaju prodaje stadiona) - itd Dakle imamo: 1. ukupne knjigovodstvene obaveze (sadrze i ovo iznad navedeno) i ne predstavljaju dug kluba! 2. Dug kluba prema izvestajima APR-a (knjigovodstveni dug) 3. Dug koji uprava vodi operativno 2020. godina: - knjigovodstveni dug: 49.600.000 evra - dug koji evidentira uprava: 33.000.000 evra ( i to na dan 30.06.2021.)
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Haha jel se to po terzinim racunovodstvenim standardima,porezi ne obracunavaju u dug,a da te ja laik pitam sta sa dugom po osnovu sudskih sporova jel se i on ne obracunava. Pazi molim te ,proveri ti to bolje sa knjgovodjom madjijom
G

GostBGD

pre preko 2 godine

Druže, ti blage veze sa knjigovodstvom nemas, ili si negde na državnim jaslama zaposlen, pa je onda i razumljivo zašto nemas veze...
.

....

pre preko 2 godine

Kad su mogli da se ukinu BSK i FK Jugoslavija nekad mogu i ovi komunisticki blizanci.
V

Vecito

pre preko 2 godine

I ja sam duzan za struju i koga zabole 😋
М

Мрк

pre preko 2 godine

Замислите да једне године будемо без Европе. Правац бетон лига. Ова Европа колико је добра толико нам и маже очи. Лопови напоље!!!

Golubar

pre preko 2 godine

Ama gasite vise ove klubove, ovo samo ide u sve dublju dubiozu i sve veca dugovanja, dok su nekim ljudima sve veci bankovni racuni.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

A sto sad kukate na dug? Mi koji godinama govorimo da se krade, ne posluje domacinski, da cemo zavrsiti kao OFK, nas nazivaste grobarima. Zato sto volimo svoj klub i imamo bar gram mozga za razliku od placenika sa severa i decurlije koja ih prati, mi stariji navijaci koji smo se povukli na zapad nazivani smo grobarima??? Jadan je taj klub za koji "navija" danasnji sever.
V

Vlax

pre preko 2 godine

Bravo! Isto važi i za ove sa juga.
H

Hittade

pre preko 2 godine

Ala brinete o dugovima i njihovim zaduženjima ne verovatni ste. Podjite od sebe kolko ste vi duzni i vratite pare odmah. Pa ja sam suzan 25000 evra i da vratim od jednom nemam. E tako funkcionišu i klubovi u minusu uvek i vraćaju ratu koju treba da vrate. Sad kako ja napravim ili vi napravite pare sa strane oćemo da vratimo više para,ili smo kolko je rata? Zato mogu da su dužni i sto ja navijam za njih i kad su dužni i kad su u plusu i u pobedi i porazu. A neće oni propasti ne brinite
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Da je klub samo vraćao dugove sigurno ne bi igrao petu godinu za redom evropu i bio veoma konkurentan,to ne ide jedno sa drugim uspeh traži stalno investiranje i dovođenje sve skupljih igrača,u fudbalu logika nije kao u vašim domaćinstvima,ne platiš struju oni ti isključe,mada južna Srbija ne plaća ,a njima ne isključuju.. U fudbalu se daju dugoročni krediti koji klubovi koriste,to jeste dug ali planski i ako se servisira nije problem,zato uživajte da gledate Dragovoća,Katajija,Ivanića godinama u Zvezdi,da igramo sa Milanom,Napolijem.. pustite ekonomiju fudbala to je za većinu vas nepojmljivo i nedodirljivo.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost1976-Sve to tvoje pada u vodu jer i ptice na grani znaju da je u klub ušlo 100 do 150 miliona možda i više za 4 do 5 godina,nikada nije tačno objavljeno koliko je ušlo.Za naše uslove to je milijarda.Za te pare nije dovedeno nijedno ozbiljno pojačanje,ne govorimo o igračima koji su došli za 0 kao što su Dragović i Katai itd takvih ima 15-20 u klubu.Od 2019 godine dug je narastao za skoro 30 miliona,što je mnogo,mnogo je....
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

Cudi me da covek od 45 godina razmislja kao balavac od 16. Kazes planski se radi? Pa u tome i jeste problem, jer da se radilo planski ne bi bacali pare na razne promasaje, ne bi imali najstariji tim u Evropi(prosek prvog tima 31, 7 godina), ne bi ovi krali i prali novac kroz klub, a u krajnjem slucaju ne bi ovde mi ni pricali o ovome niti bi placali botove da se glupiraju i jos vise ponizavaju. Narodu je do grla, nece jos dugo ni Terzic ni... Ali necu o politici. Problem je sto niko od ovih nece odgovarati, kao ni jedan pre njih.
P

Pantic Jehova USA Zagorac

pre preko 2 godine

Zvezdin dug 49,6 a Partizanov 34,8 miliona.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

CZV +16.000.000 TEKUĆI GUBITAK IZ 2020 KOJI ĆE SE TEK PRIDODATI NA OVIH 49,6 U SLEDEĆEM FINANSIJSKOM IZVEŠTAJU ZA 2021 KOJI ĆE BITI OBJAVLJEN 2022
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Haah ma.pazi molim te mukice,ma.da se dug zvezde prepise na partizan ,ili nekako otpise kao sa agro bankom to bi bilo super
J

Jeste

pre preko 2 godine

Sa plus troskovima godisnjim od oko 30m i bez podaje igraca. Dok partizan inkasirao vise od 15m od prodaje igraca
R

Robilad

pre preko 2 godine

Nije dobro jedino za nas. Njima ni u džep na iz džepa.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Pitam ja kao navijač Zvezde, kad neće tužilaštvo da pokrene istragu protiv Terzića i kompanije za manipulacije kod uplate obestecenja za malog Terzića od Fiorentine mogu li ja kao građanin to učiniti.
i

i mene zanima

pre preko 2 godine

isto sam mislio i ja....u vezi Agrobanke
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Smanjiti ligu na 12 klubova. I sve te klubove privatizovati. Zasto drzava da pomaze zvezdu i partizana?! Da bi mafija vozila nove dzipove. Ja volim Zvezdu, volim da smo prvi na tabeli i da igramo svake godine LS. I zato privatizacija za sve klubove!!!
V

Veciti derbi

pre preko 2 godine

Zbog dugovanja nece biti niko ugasen. Vecina klubova sirom sveta, vecina firmi i vecina privatnih lica je u dugovima. Dok god i dalje poslujes i odvajas jedan deo svojih prihoda na otplatu dugova, ne treba da brines. A jao drugo, zvanicni izvestaj APR kaze da je Partizan duzan 35 miliona a Zvezda 50. Ove brojke ovde nisu tacne!
A

APRrr

pre preko 2 godine

Anonimna donacija sve rešava, cifra brzinu podešava.
G

Gost927

pre preko 2 godine

Ima li jos onih koji ce da udaraju minuse na poruke "madjiji" da je bolje da kupi prnje?
D

DR TERZINJO

pre preko 2 godine

PODRŠKA ZA NAŠEG NAJBOLJEG PREDSEDNIKA TERZIĆA I ZA NAJBOLJEG SRPSKOG DIREKTORA MRKELU. VODITE NAS U POBEDE, U BOLJE SUTRA, ZA BOLJU BUDUĆNOST. NAVIJAČI VAS VOLE, ZNAM DA I VI VOLITE NAS. U INAT DUŠMANIMA. ŽIVEO DRUG ZVEZDAN I DRUG MITRA.
K

Kolokolo

pre preko 2 godine

Ja procitah ziveo dug zvezdin izini brate :,D
G

GostHilti

pre preko 2 godine

Ne znam šta samo čemu briga kolko su duzni i zvezda i partizan. A duzni su i svi ostali fudbalski klubovi u Srbiji sigurno. Kad je Barsa duzna šat tek možete da očekujete od naših klubova da budu u plusu. 😆E sad drugo je što se krade u našim klubovima ali taka nam je i država zar ne? A naše je da bodrimo klubove makar i oni otišli u 4 ligu. Ako već oćete da klubovi budu u plusu onda svi na stadion kupi kartu. Pa eto možda i budemo u manjem minusu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Bilo bi lepo, I NASUŠNO POTREBNO I SPASONOSNO (ako već nije prekasno) da na derbiju, IZ SVEG GLASA I IZ SVE SNAGE NAVIJAČI I ZVEZDE I ZAGRME I BEZ PRESTANKA UZVIKUJU: UPRAVA NAPOLJE !!!!!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!!! DA JASNO POKAŽU I KAŽU LOPINAMA I BAGRI, TERZIĆU, VUČELIĆU, MRKELI , VAZURI, MIJAJILOVIĆU,,,,,, MARŠ NAPOLJE IZ NAŠE KUĆE BANDO POKVARENA,,, MMMMMMMRŠŠ!!!!!! VERUJEM DA BI TO BIO POČETAK OBNOVE NAŠIH KLUBOVA I PRAVI PUT ZA VRAĆANJE SLAVE I SJAJA I DERBIJA , NIJE VAŽNO NEK ISPADNEMO I 4 RANGA NIŽE , ISPADALI SU I JUVENTUS I M. UTD I MILAN I RENDŽERS,,, TO SU SVE VEĆI KLUBOVI OD NAŠIH, PA SU SE OPET VRATILI I POSTAJALI ŠAMPIONI. VAŽNO JE DA BAGRA BUDE NAJURENA I DA ĐUBRE U SRBIJI POČNE DA SE ČISTI. POZDRAV ZVEZDAŠKOM BRATSTVU, POZDRAV KOMŠIJAMA PARTIZANOVCIMA.
E

Etapa

pre preko 2 godine

Važno je spasiti zvezdu a za partizan mi je svejedno
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Sada je UEFA na potezu, kao Rendzers na dno... Risario ima godišnju platu od oko 700 k eura a reciti trener blizu milion, a gde su ostali, to ne može pokriti ni prodaja kompletnog tima ma ni pola duga koji je oko 70miliona...
n

nebo

pre preko 2 godine

Nema on ni pola o toga, druga polovina je u necijim dzepovima
V

Vuc

pre preko 2 godine

Prvo dug Zvezde je 49 a partizanov 34 a drugo Rendzers je privatan klub i zato u 5 ligu a ovo su drzavni klubovi za koje drzava garantuje.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Da su FBI i DEA na potezu slobini i veljini klubovi bi bili davno zakatanceni
s

skunipen

pre preko 2 godine

"Zvezda i Partizan su naravno naveli da su optimisti da će se izvući iz finansijske krize, prvenstveno dobrim rezultatima u Evropi, pa i prodajama igrača." Pa vec cetiri godine uzastopno Zvezda igra u Evropi (cak dve sezone u LS), a dug samo raste. Pre ce biti da je Evropa camac za spasavanje, dokle god imamo taj camac plivacemo iznad vode, kad njega ne bude, ode u klub do djavola.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Ne treba nama APR. Samo treba uključiti zdrav razum. Koliko je igrača dovedeno pod ovom upravom, koliko njih se pokazalo i izborilo mesto u timu. Neki su došli na pozajmicu, neki kupljeni, neki kao slobodni igrači i svi su primali platu. Sa druge strane, Zvezda je u zadnjih pet godina igrala Evropu i pored toga ne može da dovede top pojačanje. Dragović došao na emociju, on je izuzetak a ne pravilo. I Zvezda i dalje svoje igrače ne može da proda za više od 1-2 miliona. Jel vama to liči na dobro poslovanje?
j

juve.cf

pre preko 2 godine

Duguje mancester milijardu
Z

Zvezda plava

pre preko 2 godine

Mančester je privatan klub, ima svoj stadion, svoj trening centar, od sponzora za dresove dobije godišnje 40 mil eura da proda 3 igrača uzeo bi 300 miliona a Zvezda može da dobije za sve 10mil i nista od gore navedenog nema..
G

Gost11111

pre preko 2 godine

A koliki je knjigovodstveni dug?
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Hahaha cekamo izvestaj doktora madjije da nama glupima objasni ono njegovo ma znate mi potrazujemo ovoliko,dug za porez je reprogramiran,mi smo dugovanja sva izmirili,u izvestaj nije uneta transa.od transfera marina,uplatice nam sponzor,zbog korone uefa nam nije isplatila 40 miliona evra za evropske.uspehe,mi ne dugujemo nego smo novac ulozili u rekonstrukciju infrastrukture(obozavam ovu rec),Sto ce reci po njegovom izvestaju na kojem su knjizene i uplate na nemackim racunima.zvezda nije u minusu 60 miliona nego je Zvezda u plusu za 32 456 892 394 evra!
B

Bez brige

pre preko 2 godine

Nas predsednik ce resiti to u par poteza.. Pomaze svim gradjanima.. Do pobede na izborima! Bez brige braco, ja verujem da ce se to resiti kao sto se uvek resi! Pomogao je da resi dug od 20 mil u kosarci pomoce i od 60 mil u fudbalu!
N

Naravno

pre preko 2 godine

Nas predsednik je cak ove godine KK Partixanu izbrisao dug od 20m i na to im dao budzet 30m sta je za njega 50m..

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Terzo robijo,od toliko bacanje madjije,zvezdanka ce morati da se fuzionise sa ofk bgd🤣🤣🤣🤣
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Ah ta korona,nanu joj naninu... A sto se smanjuju cifre?
L

Ljudi aman

pre preko 2 godine

Pa da je i Zvezdin i Partizanov dug po 100 miliona ne bi se ugasili ni jedan ni drugi klub. Previse su to veliki klubovi koji imaju mnogo zaludjenih pratilaca da bi se tek tako ugasili u ovakvoj odvratnoj drzavi. Dok je hleba i igara.......
P

Pitanje...

pre preko 2 godine

...za ;ozzart: Zasto ste preneli naslov Zurnala a niste objavili zvanican izvestaj APR po kome je Zvezda duzna 50 a Partizan 35 miliona Evio i LINK: http://www.mojacrvenazvezda.net/239370/2021/09/09/izvestaj-apr-a-koliko-trose-i-koliko-duguju-crvena-zvezda-i-partizan/
c

commando121

pre preko 2 godine

Da prenesu zvanicni izvestaj najvijacke grupe ciganja, koji akumulirani dug zvezde smanjuju za 20 miliona a akumulirani dug Partizana povecavaju za 5 miliona.To je za vas ciganje, vas lažu o tom realnom, knjigovodstvenom dugu.
V

Voša NS

pre preko 2 godine

Zato što je to dug bez 2020 u kojoj je dug povećan za 14 milona i jos ova u kojoj će biti preko 20, pa je Mozzart bio i blag dug do kraja godine će biti preko 90 miliona i sve to sa uplatom uefe, sponzora, ulaznica, države. Za plate igrača i trenera 1.tima ide oko 12 miliona
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Haha zvezdi smanjih dug a partizanu povecas pazi molim te,jel to po terzicevom izvestaju
G

GostBGD

pre preko 2 godine

Ali pazi izvor, moja crvena zvezda sajt.. I pazi tumacenja troskova.. Ahahahaaa....Krenula je kampanja saniranja efekata ovoga APR izvestaja, tj. pokusaj zavaravanja i mazanja ociju navijacima... Jer, u stilu, jebo APR, oni ne znaju sracunati, mi cemo vam reci..ahahaaa..
Z

ZoranR

pre preko 2 godine

Terza madjija, Mrkela, DZaja(malo mu je bilo ono ranije), Navijači(VODJE).........Sram vas bilo. Idemo u 3 ligu.
n

nebo

pre preko 2 godine

Ako su Zvezda i Partizan olicenje drzave, koliko li je tek drzava duzna?? Al ce unuci da nam se ponose dedovinom!!!
S

Strašno više bre

pre preko 2 godine

Prestanite da nas davite glupostima, kao da ceo svet nema dugove srazmerno svom standardu, barsa milijarde, naši milion... KO JOŠ POSLUJE BEZ TIH UPISANIH APR DUGOVA PA I OSVJAČI TRIPLETE I TITULA I LIGA ŠAMPIONA SVAKOOOOOOOOOO LJUDI MOJI, AJDE KO IMA DUG 0M AJDE NAVEDITE?
n

nebo

pre preko 2 godine

Porediti Barsu i nasa dva drzavna bunara za ispumpavanje para, bilo bi u najmanju ruku zlonamerno!!!
I

I

pre preko 2 godine

Bajern
S

Str

pre preko 2 godine

Katanac na oba kluba, odlazak u istoriju, lep muzej za obilazak dobar kustos na obe lokacije, a za to vreme da klupski fudbal procveta u ovoj drzavi, ovo kazem kao navijac jednog od navedena dva kluba, sportski pozdrav
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

A šta to ima u humskoj da se vidi? Lopta iz LŠ?
R

Rakija11

pre preko 2 godine

И на Зведин дуг додајмо да је Агро банка опростила дуг од 17м. А за мој Партизан,ово је очекивано само се плашим да није и већи. Управа напоље!!!
V

Vuc

pre preko 2 godine

Agrobanka je bankrotirala i svim duznicima je oprosteno jer su nemci otkupili digovanja i traze 10% od svakog duznika. A zna se kome je direktor Agrobanke nosio 200 miliona evra i zbog kojih su bankrotirali. U pitanju je jedna politicka stranka a nije SNS,DS,DSS itd.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Po grobarskoj logici oko Gasproma ispada da Srbija sponzoriše i Zenit i Šalke i ligu šampiona... Neko to treba da vam pogleda bez zezanja.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Posle podrške gobelji kome je sledeća podrška? terzi i mrkeli???
M

MUNE CUPRIJA

pre preko 2 godine

Koliko god voleo Zvezdu prosto ne znam sta da kazem na ovaj podatak..Pa ova dva kluba duzna ko pola privrede,i opet se guraju pare zarad hleba i igara,mnogo nas kosta ova zajebancija,jer ovo vise je izgubilo svakog smisla..Busamo se nesto a ne vidimo koliko smo suplji i smesni..Ovome mora da se stane na put,jer ne znam da li znate podatakj da kada je Dzajic otisao imali smo minus od 2 miliona evra i cekali uplatu od Spartaka za Vidica,sto ce reci bili smo koliko toliko u plusu,mozda nismo imali neke rezultate u Evropi,ali izmedju ovolikog duga i upitne buducnosti,pre bih izabrao da se kroz Evropu provalicimo kako god..Ako su ovo tacni podaci,bezite od hapsenja i vi i oni iz Partizana sto pre..Bruka i sramota stvarno..
A

Alo bre

pre preko 2 godine

Zvezda nije u minusu, Madjija čuva Zvezdine pare u NEMAČKOJ BANCI. 😂😂😂
Г

Гост

pre preko 2 godine

Још једном, поздрав свим Терзиним љубитељима. Написао бих свашта али неће објавити а нема ни потрбе, ко има имало мозга све му је јасно.
M

Mikic

pre preko 2 godine

Haos, netransparentno i nestrucno. Ovi kad budu otisli, kupice iste klubove za po 1e jer ce sami nagomilati dugove prema partnerima.
G

Gostimie

pre preko 2 godine

da je barem ostao isti dug nego jos i narastao
A

Aca.BG

pre preko 2 godine

Ne razumem zasto se ovde neki pale umesto da procitaju zvanican izvestaj APR, po kome je Zvezda duzna oko 50 miliona a Partizan oko 35 miliona. Dakle ove cifre ovde su plod necije maste.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Ja bih tebe samo pitao sta to menja? Zar klub koji petu godinu za redom igra evro takmicenja i zaradio je samo od tih takmicenja preko 100 miliona nije uspeo da smanji dug ni malo?! Ti to opavdavas time sto je na apr zvezdin dug manji a partizanov veci za 5 miliona od onoga sto su revizorske kuce napisale.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ooooooooo STA SE OVO DESAVA?!PROSLO JE SAMO 15 DANA OD KAD JE ZEX OVO OBJAVIO!STA KAZU TERZA MADJIJA I VUCELA?!

Norwegianviking

pre preko 2 godine

vladan milojevic 1 LE 2 LS dejan stankovic 2 LE i jos 60 miliona evra u minusu hehe. i mi zvezdasi smo ovci mi nemamo onu stvar da se sura na stadion stavi neki transparent za ovo . da se ova uprava srusi vise. sta vredi da igras evropu kad to kosta baba i deda pare da bi se neki tamo pavali i pili dok ostali nemaju za struju.. ajmo pravi zvezdasi svi zajedno da se ovo vise nikada ne ponovi pozdrav od pravog norvezanina.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Šta kad ovi odu ovi što dođu biće bolji i neće se isto raditi? Može dug da bude i milijardu dok su državni klubovi i u službi vlasti niko im ništa neće. Tako da ono prestanite da sanjate da se smenom uprava stvari menjaju. U kojem diznilendu u glavama žive ljudi ja ne mogu da veruje.
G

Gost77

pre preko 2 godine

Milojeviću svaka čast, Stanković te dve le bi Kratko Ostanić izborio, Stanković je čovek koji je intelektualno nevin i on je daleko od trenera...

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Zvezdanka samo za prolaz u grupnoj fazi LS dobijala oko 12.mil evra plus za pobedu u grupnoj fazi 600.000.evra.A dug ode na 15.mil evra za proslu godinu.Terzo robijo,nemoj vise da bacas te madjije.Idi ako Boga znas.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Poštovani komentatori svih boja, ŠTA JE NAJJAČI UTISAK POSLEDNJIH GODINA ČITAJUĆI KOMENTARE NAVIJAČA: Za mene lično, tužna i poražavajuća je činjenica to što je na sceni generacije navijača (a među njima NOVA KATEGORIJA i ogroman broj plaćenih navijača) koji su potpuno slepi za očigledan lopovluk, i koji tu pojavu prihvataju i opravdavaju kao sasvim normalnu delatnost i neizbežni tekovinu jednog novog i modernog vremena u kome žive..... I ne samo to, već i najbestidnije vređaju, etiketiraju, omalovažavaju,,,,, sve ljude koji osuđuju tako nešto i kojima se gadi krađa i prevara kao praiskonsko zlo. ,,,, NAJŽALOSNIJE JE ŠTO SMO MI ISKRENI, STARI NAVIJAČI A PONAROČITO ZVEZDAŠI OVDE ISMEJAVANI, NAPSOVANI, NAJPOGANIJE VREĐANI..... SAMO ZATO ŠTO ŽELMO DA VRATIMO I SLAVU I SJAJ SVOM VOLJENOM KLUBU, NARAVNO NA NAČIN SPORTSKI, VITEŠKI, LJUDSKI,,,, NA NAČIN KAKAV JE KRASIO I KAKAV SU UPRAŽNJAVALI NAJVEĆI IGRAI I LEGENDE ZVEZDE.
n

nebo

pre preko 2 godine

Nisu oni druze ni slepi ni glupi, nego bas svesno za tu namenu i sluze po sistemu " drz`te lopova" ili ako ti je lakse, " sto puta izgovorena laz, postaje istina"!!! A svi znamo da je sa neukom masom najlakse manipulisati.
G

Gssjbzh

pre preko 2 godine

Koliko je ovaj narod lako izmanipulisat. Rsb lazovi izadju i napisu gubitak zvezde za proslu godinu 5 miliona i zvezdasi to progutaju. Izvjestaj na apru je izasao prije mjesec dana. Svako ko ima malo mozga mogao je otici na apr i procitati da je zvezdi gubitak za proslu godinu 14 miki9na, da je ukupan gubitak zvezde 60 miliona. Godinama zvezda ne smanjuje svoj gubitak jer je on dugo bio 47 miliona,a sada je porastao na 60. Terzic je lazov i lopovcina. Partizan necu ni da komentarisem jer sam ciganin pa me oni i ne zanimaju.
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Ne vredi brate pricati terzini placenici sa severa usijali tastature
A

Aebre

pre preko 2 godine

botovi su u pripravnosti koliko vidim
K

Kraljević

pre preko 2 godine

Terzić uništava FK po scenariju OFK Beograda na čijem se propadanju obogatio.Čović drži Zvezdu(FMP) u šaci preko FMP(Radničkog) zbog silnih prebačenih novaca i igrača koje po papirima sve vodi kao pozajmice i transfere plus ih ponižava non stop izjavama o staroj zvezdi i kako ona više ne postoji.Zvezdaši ili panteri molite se da stanje u državi ostane ovakvo jer ako se nešto sredi ne piše vam se dobro.
S

Sani Boj

pre preko 2 godine

Izvestaji Mozarta su tacni jer su preuzeti sa APR a, tako da lupetanja onih koji ni ne znaju da udju na njihov sajt ne treba komentarisati. Poređenje sa Barselonim i Realom je stupidno, zato jer njihovi godisnji prihodi gotovo pokrivaju dugove bez obzira koliki su. Postoje izvestaji i za kosarkaske klubove, ibjavite ih. Dosta sa politikom jednom klubu das sve, a drugom mrvice da ga malo ucutkas i onda pokrijes dugove i jednima i drugima, ali normalno da onaj koji najvise dobije ce uvek biti prvi. Nikad tako nije bilo, ovoliko drasticno favirizovanje jednog kluba i non stop otpis dugova, kredita, poreza itd. Pa sto niko nije pomogao OFK Beogradu gde je dug bio sica. Sramotno i bezobrazno.
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Ma rade terzini botovi,misle da smo mi glupi i da neznamo da citamo.Cuj jos zvezdi smanji dug a partizanu poveca haha
@

@sani boj

pre preko 2 godine

nisu tacno. Apr kaze Zvezda 50m a Partizan 36
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Zvezda i kad bi prodala CEO tim jedva bi spustila dug za 10 miliona! Al bi zato ustedela na plate i popravila dug do narednog izvestaja
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Koga bre da proda? Kome? Nit mozes da ih prodas, nit raskines ugovore... Jedino sto ti momci posteno igraju i vec 5 vezanih godina su u evropi.
B

Beogradjanin

pre preko 2 godine

Navijac sam Zvezde ali misljenja sam da i jedne i druge treba kazniti ,onako kako dolikuje i u najmanju ruku vratiti ih tamo gde je mesto , a to je Opstinska ili poslednja liga.
n

nebo

pre preko 2 godine

A druze ko da ih kazni???? Oni koji su ih i postavili tu da upravo to rade????
A

Aebre

pre preko 2 godine

sve ovo je još čudnije s obzirom da se zvezdi abnormalno više novca daje od strane države...znači i u fudbalu i u košarci daleko veće pare idu njima pa jedan fmp(radnični) je zvanično dobio više novca od kk partizan i odmah prebacio na račun zvezde...katastrofa koliko privilegovan klub
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Jer ti je lakše kad veruješ u sopstvene laži?
K

Kula

pre preko 2 godine

Ovi pametnjakovici sto kazu da Mozart nije objavio tacne cifre, neka udju na sajt APR ,ako znaju, u dinar su tacni podaci, sve lepo piše. Vazura i Vucelic su nasledili dug od 14 mil evra, a realan je bio 7 mil evra, i eto sto su gadovi napravili, uprava kojoj je istekao mandat i nikom nista. Katastrofalan transfer Sadika i Stevanovica, Asano ode bez dinara , tu su izgubili 15 mil evra, to je za sud odmah. Sta reci za Zvezdu, svake godine vec 10 godina 4,5 mil evra od Gasproma, jos toliko od sponzora pa jos toliko od nezvanicnih sponzora , ucesce u Evropi, a para nema. Eto vam sad Terze madjije. Lako je biti prvi sa kreditima koji se ne vracaju, dotacijom od drzave tolikih para. Pa kad he spisoban sto unisti OFK Beograd. Svi ostali klubovi lige ukljucujuci i Partizan nemaju koliko Zvezda. Ja imam ferari, a ti jugo, i ti se hvalis kako si brzi od mene, e to je Zvezdina politika i ponos navijaca. Bruka i sramota i jednih i drugih, ali Zvezdina mnooooogo veca.
V

Varela

pre preko 2 godine

OFK Beograd je proizvodio igrače i prodavao za milione evra tada još.I on je uspeo jedan takav klub da uništi.
T

Terza Madjija

pre preko 2 godine

Nema brige,biće jedna velika uplata na račun od Velikog Vodje kao i 2012
n

nebo

pre preko 2 godine

Za ovo se manje vise sve znalo vec duze vreme, osim za neuke i masu botova koji su ponavjali kao papagaji, medjutim mene zanima jedna druga stvar!! Zasto se ovo tek sad zvanicno objavljuje, koja je poenta svih ovih tekstova i sta se to iza brda valja????
s

soko

pre preko 2 godine

svi komentari izjednjacavaju oba kluba sto je ne uporedivo.Zvezda of drzave ima 5 miliona a Partizan 1 miliona.Trideset I sesdeset nije mi slicno. U ovoj godini Zvezda ce imati Jos 15 milona a Partizan maksimalno 3. Nikako nije isto.
G

GostPa

pre preko 2 godine

Ne razumem zasto bi se klubovi i izjednacavali. Mi smo za Srbiju ono sto je za Englesku Liverpul, a vi ste ono sto je za Englesku Everton. Shvatite to vec jednom. To ne znaci da je Everton los, daleko od toga, ali smo mnogo znacajniji kao ime u svetskom fudbalu.
l

lupetas samo tako

pre preko 2 godine

A koga je to partizan prodao ove sezone?????
Д

Драган

pre preko 2 godine

Гост па - Није ваљда и Ливерпул најзадуженији клуб у Енглеској?!
R

Rakija11

pre preko 2 godine

у Енглеској и Ливерпул и Евертон су исто и Линколн и Флитвуд. То би знао да си некад био у Енглеској. Земљаче гледај у своје двориште, не пише се добро ни вама ни нама. Спортски поздрав
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Od države oba kluba dobijaju isto. U ta vaša lupetanja o nekim državnim milionima više od vas ni sami neverujete. I da Gasprom je strana firma koja sponzoriše klubove po Evropi.
G

Gosti koji su bili

pre preko 2 godine

A niko da objavi ugovor Zvezde za malog Terzića gde obeštećenje ide formi u Nemačku, a ne Zvezdi!
D

Dzi

pre preko 2 godine

Na stadione katanac Pa rusenje... Igrace na Na livadu. Rukovodioce jugoslovenskih blizanaca u kamenolom. I onda je ovo Srbija i pravna Drzava.
i

i tako

pre preko 2 godine

Grobari Brobari, ajmo svi u glas Zvezdan Terzić jedan je od nas!
Z

Zasto?

pre preko 2 godine

Zasto se ovde citira netacan navod zurnala kada je APR objavio zvanicne podatke, tako da je Zvezdin dug 49,6 a Partizanov 34,8 miliona.
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Gde si ti pročitao ili video da su toliki dugovi? Ovo su valjda zvanični podaci skinuti sa sajta APR-a , ili smo svi mi budale a samo vi pametni . Slaba ti je uteha sada je vaš dug sigurno preko 70 miliona pa ti vidi .
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Dete botu nismo mi nepismeni,evo i zurnal objavio iste podatke Zvezdin dug 60 miliona Partizanov 29.
@

@gost076

pre preko 2 godine

Tacni podaci apr kazu da je Zvezdin dug 50 a prtizanpv 35 miliona. Evo ti link: http://www.mojacrvenazvezda.net/239370/2021/09/09/izvestaj-apr-a-koliko-trose-i-koliko-duguju-crvena-zvezda-i-partizan/
@

@@gost706

pre preko 2 godine

Portal RSB i "Moja Crvena zvezda" nisu validni izvori niti igde citiraju APR. Pokusaj ponovo.
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Evo sad sam gledao to na vašem portalu i ne mogu da verujem da vi stvarno mislite da je taj izveštaj tačan . Sama struktura tog izveštaja je glupost i ne navodi niti jedan zvaničan podatak sa APR-a nego su sabirali neke bezvezne cifre . Znači ovi podaci iz žurnala i mozzarta su zvanični podaci iz izveštaja sa APR-a tako da su trenutni dugovi još veći i vi ste sigurno preko 70 a mi blizu 40 miliona i to je to . Da živimo u normalnoj državi vi biste bili u beton ligi a mi na putu ka njoj .
K

Konacno

pre preko 2 godine

Sta je ova cifra za drzavu,pokriva LIDER sve to,idu izbori,nama je dao igara(Partizan,zvezda-navijaci) a penzosima non stop nesto daje.koji je on CAR!!! Moreee
L

Lokoo

pre preko 2 godine

Zvezda je novi OFK Beograd.
M

Mile led

pre preko 2 godine

OFK Beograd scenario sledi po zasluzi vrlo brzo
д

д.г.

pre preko 2 godine

А шта ли вама следи?
V

Voxii

pre preko 2 godine

Evidentno je da je Zvezda u finansijskoj krizi,igraci se ne prodaju plate velike to je bilo vidljivo i bez ovog izvestaja.
G

Gosto

pre preko 2 godine

Zvezdan Terzić doktor ekonomije, za ministra!
3

3x3

pre preko 2 godine

Ma gasi više ove rupe bez dna proglasi bankrot i ćao svake godine ista priča milion gore dole a poštenim ljudima isključuju struju i iseljavaju ih iz kuća i stanova zbog malih dugovanja.
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

Kad si tako mudar, šta misliš šta je trebalo da se uradi sa vama kada su vam zvanične prostorije kluba pretvorene u bunker kriminalnog klana? Niste znali?! Ma važi
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sve ce to narod SRBIJE pokriti preko akciza i poreza. Kao i uvek do sad. A drugi klubovi neka se gase i crknu. Iza njih stoji lokalna uprava a iza mezimica drzava i jos pride lokalna uprava. Sto se ne bi bahatili.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nije to ništa. Juve je 190M ja mislim
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Hahahahahahahah.....samo sto Juve proda Dibalu i orepolovi dug a vi...kako te???
A

AS-AS

pre preko 2 godine

ovo je zapravo pravi pokazatelj ko je zapravo Tvorzan ako ostane jos koju godinu zavrsicemo kao ofk
n

nebo

pre preko 2 godine

Svi znamo ko je Tvorzan, kad je doveden i ko ga je doveo, cak se i satnica zna kad je doveden. I on i njegov kompanjon Vucela su dovedeni i postavljeni tu kao partijski pijuni i sluzili su samo da odrade posao!!!!Ako jos neko veruje da su oni sami mogli da urade bilo sta bez "pomci sistema", mogu samo da kazem da su u velikoj zabludi
M

Miki9

pre preko 2 godine

To je zavrsni racun za proslu godinu,taj dug je sada veci dva bankrotirana kuba.
D

DJG88

pre preko 2 godine

ljudi ovo je posle one price sa Fiorentinom preslo sve granice a transfer politika je strasna dovodimo po deset ljudi u nadi da ce jedan da valja. Nas cupa to sto smo mi Zvezda i ta velicina se i preko fus igraca preslikava na teren ali ovo postaje sve gore i gore.
B

BN

pre preko 2 godine

A Terza madjija nista, ovo ono. OFK next
P

Potera

pre preko 2 godine

Drzavne firme sa stranim radnicima poooodebelo placenim a i domaci nezaostaju mnogo.Narod placa popreze, prireze,akcize,a drzava drzi glavu iznad vode blizancima da bi bilo hleba i igara.dokle vise.BANKROT,beton liga i sami se finansirajte.kad moze G.R. mogu i ovi.ocajno vodjenje klubova a niko ne odgovara,eventualno smena i dodje drugi i opet isto.nijedan predsednik blizanaca nije odgovarao,sjasi kurta da uzjase murta.
G

Gost446

pre preko 2 godine

Barsa ima dug 1.3 milijarde pa niko ne spominje katanac ali u nasoj drzavi jedna toboze opoziciona televizija a sasvim ostrascena spominje jer su puni pakosti i mržnje, zanimljivo nemaju problem sa dugom vk kk i fk partizan ali im je rešenje za dugove zvezde katanac?
c

cirkus

pre preko 2 godine

Barsa je dotle dosla da ne moze da plati plate, da igraci nisu prihvatili odricanje ogromnog dela plate barsa ne bi mogla da funkcionise i pitanje je da li bi sezonu zavrsila, ili bi se raspala, razumes? A kada neki veliki klub duguje recimo 300,400,500 miliona, to nije smak sveta za njih jer toliko obrnu za sezonu, a za nas klub je 50,60 miliona "ko kuca".
@

@ssss

pre preko 2 godine

Barsa je privatni klub. Kada se Zvezda i Partizan privatizuju mogu da imaju dug kao Barsa i neće biti problem. Ovako je to ozbiljan problem.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Kada bi ti razumeo sta je Barsa u svetskom fudbalu i koliko novca obrce ne bi razmisljao ovako. Zvezda je velika samo u Srbiji i donekle na Balkanu. U evropskim okvirima i ne bas. Vidis kako se otimaju po Evropi za igrace Zvezde.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

@slanina Svidja mi se nik,ali ne i komentar Videli smo kako se evropski klubovi otimaju i za igrace Barselone. . . polomise se da ih dovedu. . .
H

Haos

pre preko 2 godine

Auuu koliko botova ima Terza...gle ti samo na jednom komentaru koliko minusa, i pluseva na odgovoru na komentar... Da li Terza stvarno misli da smo mi svi toliko glupi da može preko stotinak botova koji ga brane da nas ubedi da nije lopuža?! Kupi prnje i MARŠ iz Zvezde, lopužo!
H

Haos

pre preko 2 godine

I povedi Drkelu sa sobom!
G

Gostzzu

pre preko 2 godine

Taman prodaju timove i na 0 i jedan i drugi.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

U prevodu,drzava ne dozvoljava da se ta dva kluba privatizuju.Takodje ne dozvoljava da propadnu ali ni da se uzdignu vec ih drze na lancu da uvek zavise od drzave a da pritom svaka vlast zaposli svoje ljude u ta dva kluba.Drzava da novac a kasnije ispumpa pet puta vise i na taj nacin finansira svoje stranacke lezilebovice.I da ti danas imas coveka u Zvezdi koji je do juce objasnjavao da je Zvezda smanjila dug na 14m eura a da ti sada izadje u javnost da je dug 60m eura. Pa to nema nigde na svetu.Zvezda je za cetri se sezone prihodovala preko 160 MILIONA EURA ( Sponzori,tv prava,ulaznice,prodaja igraca,igranje u Evropi ). To vam je prosek 40 MILIONA EURA po sezoni. A u prve dve od te cetri sezone,budzet nije prelazio 20m. Ocigledna pljacka i ispumpavanje novca i ta dva kluba dokle god se politika pita nikada nece biti u plusu.Ma jos 10 liga sampiona da igraju. Sto se Partizana tice,cudna mi je ta cifra od 29m zato sto je prosle godine objavljen dug od 31m i ako su bili u gubitku onda je dug povecan a ne smamjen. Mada obrni okreni oba ta kluba su veciti duznici i propaliteti.SNS je celu drzavu unistio,rasprodao,zaduzio pa je nelogicno i ocekivati da ta dva kluba napreduju.
o

opusteno kao kod zubara

pre preko 2 godine

Ne brinite jer sto bi rekao gazda Tvorza to je nenaplativi dug.
s

sta reci...

pre preko 2 godine

Pa gde je taj novac sto drzava masovno daje zvezdi, evo ne znam , posto godinama pricamo kako zvezdi daju novac , pitam se gde je taj novac ako zvezda je u minusu ove godine, Nesto se tu ne slaze znaci grobarcici lazu kao i uvek.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Taj novac je u nečijim džepovima.
n

noleeeeeeeee

pre preko 2 godine

Mozda je na racunu na koji je fiorentina uplatila novac
R

RedStar91

pre preko 2 godine

APR je objavio zvanicne podatke, tako da je Zvezdin dug 49,6 a Partizanov 34,8 miliona. Neznam kako je Zurnal dosao do ovih brojki a pitanje je i zasto Mozzart ne preuzme zvanicni izvestaj, nego citira proizvoljne informacije Zurnala?
9

951357

pre preko 2 godine

Jer su Grobari, pa im se ovo vise svidja.
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Covece,slucajno sam diplomirao na racunovodstvu,pa da ti ja 'laicki' objasnim. Dugovi su kao repovi,i oni se akumuliraju godinama tako da na kraju 2020 ukupni akumulativni dug zvezde iznosi 61 a partizana 29 miliona evra.Stim sto oba kluba imaju gubitak iznad visine kapitala,sto ce reci da je dug veci od ukupnog kapitala i da bi se nedaj boze u slucaju stecajnog postupka,dug podmirio iz imovine klubova.
G

Gostmiki11

pre preko 2 godine

I jedni i drugi preuzeli podatke ludog zeksa, koji je skidao podatke sa apr a onako kako se nejmu dopada... inace i to nije tacan dug jer zvezda ima mnogo ne naplacenih potrazivanja, plus ocekivqlani priliv od sponzorq za ovu godinu, tako da i tih 50mil nije realno...sa druge strane grobari nemaju ne naplacena potrazivanja, niti ocekivane vece prilive od sponzora, tako da je njihov dug realan pa mozda cak i veci s obzirom da skoro nisu nikoga prodali od igraca. zvezda je od prodaje igraca prihodovala 2 miliona u poslednjih mesec dana, gavric i krstovic.
D

Deteeeee

pre preko 2 godine

Ajde sto ne znas da citas racunovodstvene podatke nego ne znas da citas ni slovo ili si jako bezobrazan i navijacki ostrascen,pa i Zurnal je u samom NASLOVU objavio da je dug zvezde 60 a partizana 29 miliona.Ne vredi tida ih branis,od istine se ne moze pobeci
@

@Juuujuuu

pre preko 2 godine

Sta ako si diplomirao? Izvesatj APR sve govori a ti obnovi gradivo!
I

Igor78

pre preko 2 godine

"Možeš lagati neke ljude sve vreme, možeš lagati sve ljude neko vreme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme." Abraham Linkoln.
M

M.R.

pre preko 2 godine

Ohoho, vidim dva stadiona na cijem mestu ce da nikne stambeno-poslovni kompleks...
F

Fredi

pre preko 2 godine

Daj boze
s

svraka

pre preko 2 godine

Eh da je korona samo problem
s

shrdhth

pre preko 2 godine

PA jurimo dva mesta u ligi sampinjona treba nam para realno
m

maxxer

pre preko 2 godine

muka mi je vise od pricama o dugovima...muka, svi klubovi sveta duguju pa se toliko ne prica o tome ali svake godine iste price
T

Tgsgsgs

pre preko 2 godine

Sinovac duguju ali ti veliki klubovi evropski samo od prodaje dresova mogu da vrate pola duga... Da ne pricam kad bi smanjili i rasprodali tim. Jesi cuo koliko je Man utd ili Psg zaradio samo za 1 dan d prodaje dresova Ronalda i Mesija... pazi za 1 dan pa ti racunaj..
i

istina

pre preko 2 godine

ajde da vidimo kako ce sad terzini botovi da pokusaju da odbrane svog velikog gazdu. Posle kazu zvezda drzavni projekat, jeste ali projekat kradje i nestajanja para. Nisu oni nesposobni, upravo je suprotno vrlo su sposobni i vrlo znaju sta rade, a cuvari svetinje sa severne tribine odjednom svi nestali i ne oglasavaju se, samo dodju da pobrisu neke komentare koji se gazdi ne svidjaju
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

Tako je prijatelju,,, samo da budemo jasni i precizni : Nije AV postavio Terzića (po Terzićevom sopstvenom priznanju) slučajno na ovu poziciju, i zato što nije znao kolika je to lopina, nego je ciljano tražio baš takvog, baš njega (kao i Dačić i Ružić Vučelića),,,,, za ta mesta se traže "provereni" kadrovi,,,, u samo lud i beskrajno glup čovek može da pomisli da je mu je dopušteno da krade sam i samo za sebe, naravno da se hijerarhija zna i tačno se zna kome šta mora da se da,,,,, SAMO ŠTO SU U SRPSKOJ VARIJANTI TO ORTACI KOJI NE SAMO ŠTO KRADU NEGO SE I MEĐUSOBNO PODKRADAJU, ZAKIDAJU I ZAVRĆU. PROBLEM NASTAJE KAD SE TA I TAKVA NEDOZVOLJENA RADNJA OTKRIJE I TADA SE NAJSLABIJA KARIKA PUŠTA NIZ VODU. TO ŠTO JE ZVEZDIN DUG DUPLO VEĆI GOVORI SAMO O TOME DA SU U ZVEZDI DUPLO POVLAŠĆENIJI LOPOVI, (NE I PO LOPOVSKOM KARAKTERU DUPLO VEĆI), A DA LI ĆE OBA KLUBA BITI IZBAČENA IZ LIGE, TO ZAVISI OD VOLJE SAMO JEDNOG ČOVEKA.
O

Odlazi!

pre preko 2 godine

I onda dodje na Rts i kaže, pa nema Crvena zvezda dugovanja. Ni tri Vučića te sada spasiti neće!!
Z

Zvezdina legenda

pre preko 2 godine

HOCEMO VIDIĆA!!!
Ć

Ćao inspektore

pre preko 2 godine

Gledano novac kao vrednost može se reći i da ne duguju puno, medjutim sa druge strane jedni duguju 1 a drugi 2 projektovana godišnja budžeta....ovi gori od Barse.. neshvatljivo uzevši u obzir da su igrali evropu.
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Ajde mi, al oni toliki dug uz pomoc drzave je stvarno sramota, SRAMOTA!
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Vucicu vreme je da sklonis Terzica, pocetniku ne bi uspelo da posle 2 LS ode u jos veci minus.
A

Adam czv

pre preko 2 godine

Saće terza da objasni da je dug zapravo za 50 miliona manji
V

Varela

pre preko 2 godine

Zna se dobro da je Zvezda u ozbiljnom problemu i da se veliki broj plata duguje igračima.U jednom momentu su toliko nagomilali igrački kadar da to nije bilo normalno a svi su dobili odlične plate.Partizan ima dosta igrača sa relativno manjim primanjima pa bolje stoji zbog toga a i na transfere zvezda troši mnogo više od Partizana dok svi znamo da zvezdine igrače retko ko hoće da kupi a i oni koji budu prodati bude smešna cifra.jedan OFK Beograd sa toliko proizvedenih igrača i sa malim budžetom i malim platama je prodavao igrače za milione i pogledajte gde je dogurao.Ozbiljna lopurda vam je u klubu nezasita i sada naviknuta na luksuzan život.Neće se on toga odreći.
n

nikos...

pre preko 2 godine

nemas pojma ,po apr-u zvezda i partizan troše isto para za plate
9

951357

pre preko 2 godine

Kad grobar glumi realnost. Malo placate za igrace? Suma, Sadik, Asano, Menig valjda, ovaj sad sto je dosao, nisam zapamtio kako se zove, Rikardo, svi preko milion, neki skoro 2 miliona samo transfer. Koliko igraca je Zvezda dovela da toliko kostaju? Plate manje-vise iste. Iz aviona se vidi da je vas izvestaj stelovan, plus, kako kaze tekst, revizori nisu imali uvid u potrazivanja. Kako onda radis izvestaj ako nemas kompletan uvid? Dakle krije se nesto.
V

Varela

pre preko 2 godine

951357 čoveče ti si predmet sprdnje ovde šta se kačiš ljudima više...ne znaš kad tvojh klub igra pa ja ne pamtim da se neko tako izblamirao ikada na ovom portalu.Strašno...Vidi se da potrčao u životu nisi i da si nesposoban za bilo šta sem da izadješ malo iz sobe i odeš do frižidera po salamu.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

#951357 Kad ti na ovaj komentar dobijes 100+ like i 12 dislike-ova tek se onda vidi u kakvom svetu mi zivimo...Jadni ste cigani.
D

Delija.Momak

pre preko 2 godine

Nije tacno. Po zvanicnom izvestaju APR Zvezdin dug je 50 miliona a Partizanov 35 miliona!
A

AS-AS

pre preko 2 godine

pa sramota je i d aje 30 zvezdin dug posle toliko prihoda od uefe koje kakvi cuda ovo je tragedija uprave
J

Juuujuuu

pre preko 2 godine

Hahah pazi molim te zvezdi smanjis a partizanu povecas dug! Jel ti to terzic dao svoj dupli izvestaj iz njegovih duplih knjiga na kojima je knjizio racune u nemackoj?
K

Kuka i Motika

pre preko 2 godine

Kako?!
9

951357

pre preko 2 godine

Meni nije jasna ova matematika. Partizan je 2019 po tim istim izvestajima imao minus 30 miliona. Prosle godine je imao minus 6 miliona. Kako onda moze sad da ima minus 29 miliona? Jer 30-6 nikako ne moze da bude 29, to je sigurno. Za ove nase znamo kako se pojavio dug, pa za njih imam samo jedno pitanje - je l' vam dosta? Kolika je ta magicna granica kad prestajete da kradete i pocinjete da kraduckate? Ako nista drugo, ovi nasi makar ne steluju knjige kao ovi od preko puta, ali to nije opravdanje.
B

Botino

pre preko 2 godine

Da ti objasnim nesto ako na 20 komentara ostavis odgovor to sto pises ne znaci da si u pravu. FKP je od 2019 do sada prodao igrace u vrednosti od preko 15m evra. Kapiras mongoloidu ciganski
L

Laufer

pre preko 2 godine

Meni je sve jasno! Da volis Zvezdu ti bi kritovao ovakvo stanje i klubu.Nebi se hvatao za ove od preko puta koji imaju duplo manji dug. Posto si Terzin bot,mogu da te razumem,ali ne i opravdam.
G

Gdgsgs

pre preko 2 godine

Pa izgleda da ne koristis mozak dovoljno. Partizan je vratio od 2019 jedan deo duga prodajom Pavlovica, Sadika, Stevanovica...
A

Aebre

pre preko 2 godine

951357 da li postoji ijedna tema o kojoj ti iole znaš nešto pa čoveče minus je za tu godinu zato što je deo od prihodovanja od transfera vraćeno na prethodni dug
9

951357

pre preko 2 godine

@"pametni" Grobari - objasnite mi samo kako je 30-6=29? Vrlo jednostavno pitanje. Jer je minis na kraju 2019 bio 30 miliona, a minus za 2020 je dodatnih 6, dakle jedino moze da bude -36 miliona. A vi mi objasnite kako je 29.
9

951357

pre preko 2 godine

Ispravka, kako je 30+6=29?
D

Dusanrsrsrs

pre preko 2 godine

Treba Stankovicu jos vecu platu, kao i Mrkeli, traziti novog La Paru, Zandera, Dionija, Kanjasa, Garsiju.... Dati ordenje Omladinskoj školi a Terzu za Premijera države. Eto rešenja...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Kažu ko će da veruje ludaku Pantiću,čovek promašio za milion.Bolje bi bilo da mu verujete,on bar 70 posto govori istinu i uvek se nekako ispostavi da je u pravu....Možda je lud,ovakav,onakav,čovek je u klubu ceo svoj život i sve ih poznaje jako dobro i sa jedne i sa druge strane brda....
k

komedija sa tobom

pre preko 2 godine

A ti kao toboze zvezdas verujes jednom liku koji mrzi zvezdu????
s

sfdsfsd

pre preko 2 godine

Pa sta ima da pogadja Pantic kad je ovo objavljeno jos pre 10 dana svi su tamo videli pa i Pantic... Pantic je samo rekao da je 60 miliona APR objavio, nije on licno pogadjao.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

komedija sa tobom-Pre svega ja navijam za Partizan.To da li on mrzi Zvezdu to mene apsulutno ne zanima već me zanima ono što priča.Mnoge stvari koje on kaže o Zvezdi i Partizanu se ispostave tačnim svidelo se to nekome ili ne.sfdsfsd-Pre svega nauči da čitaš.Nigde nisam napisao da je Pantić nešto pogadjao.Danima javnost traži da se izbaci izveštaj jer niko nije verovao tvrdnji da Zvezda duguje 60 miliona.Ne znam gde si ti to video,ja sam od Pantića saznao i evo sada potvrda u svim mogućim novinama...
P

Poz

pre preko 2 godine

Da ali svi su pricali kako laze itd.
A

APR

pre preko 2 godine

je objavio zvezda 50 a partizan 35.Dakle pantic je slagao.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Jes, udarila korona na blizance pa su u dugovima. Važi.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Ma katanac na oba kluba, kada nisu u stanju da posluju kako dolikuje... Bukvalno se dug nije smanjio nista godinama i pored evropskih takmičenja itd... Nema dalje treba isterati sve motkom usranom
C

Coneee

pre preko 2 godine

Kad su dosli na vlast VVV u partizanu dug je bio oko 4-5 miliona,tačno će napraviti 50 miliona,pokupiće pare,opraće pare preko svojih firmi i nikome nista,Partizan će otići u stečaj i posle katanac...Pothitno da im se oduzme pasoš i da im se blokiraju privatni računi jer su u klub dosli samo zarad svog džepa..UPRAVA NAPOLJE!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Coneee-Nije bio toliki dug kad su došli vvv,već 14-15 miliona....
Z

Zvezda padalica

pre preko 2 godine

Sa ovakvim rukovodstvom, nama bi se dug uvećao i kada bi ove sezone osvojili LE. Te kad je tako, mora sutra da zagrmi UPRAVA NAPOLJE!!!
H

Hddh

pre preko 2 godine

Ko god vice uprava napolje i protiv terze nesto nasamarace ga ovi sa severa
m

mali jsd

pre preko 2 godine

Cekamo taj katanac na jugoslovensko sportsko društvo I prebacaj u rodjenu državu...
V

Vlax

pre preko 2 godine

Reče čovek čiji klub duguje dva puta više novca. Kako god okreneš Zagreb je bliži od Tirane. Mi možemo i busom, a vi ćete morati čarterima da putujete da biste gledali Zvezdu.
R

Ris

pre preko 2 godine

Za Partizanov dug i nije neko čudo, odprilike je kako sam i očekivao. Zvezdin dug je veća misterija pogotovo nakon dve LE i dve LŠ, a još su i dva puta u LE prosli grupu. Plus novac od Gasproma. Zvezda bi po rezultatima u odnosu na Partizan zadnjih godina trebala da bude bar na nuli.
K

Kosta 96

pre preko 2 godine

Da li terzic moze da mi objasni kako je moguce da smo u ovolikom minusu a igrali smo dve lige šampiona i tri lige evrope
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Evo sad ce... Samo prvo tetki da odnese lek..
j

jaric t. zivadin

pre preko 2 godine

Sokiran sam, otkud ovo sad? Pa zar je moguce? aaa, odoh popit sta ljuto
L

Lupulesku

pre preko 2 godine

Partizan prosle god bez evrope dug 6 miliona, Zvezda sa evropskim prolecem 14 miliona... Terza majstor
p

premudri

pre preko 2 godine

Terza mađija...
6

6555

pre preko 2 godine

Reciklirana vest jos jednom, ne znaju da citaju apr ... za iskompleksirane grobarske ljude koji lece komplekse sjajna veet
P

Počitika

pre preko 2 godine

Sve preko grbače naroda
n

nba

pre preko 2 godine

cekamo svi taj katanac za sramotni klub ,60 m dugujes ,a igras 4 grupne faze zaredom, uzmes namjestene titule ,ne mozes 5 mil da zaradis 5 godina od transfera hahahahahahah i oni nisu za plakanja?
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Pa tako druze posluju najveci klubovi na svetu. . . Pocev od Barselone pa nadalje. . . Veliki klub,dobri igraci ,veliki rashodi. . . Mali klub ,liga konferencija,mali rashodi. . .
P

Poslovanje

pre preko 2 godine

Barselona i svi veliki klubovi ne uzimaju para od države!
P

Pozz

pre preko 2 godine

Totalno je smesno uporedjivati Barsu i Zvezdu, prvo Barsa moze te pare da okrene lagano, prvo imaju jace sponzore, lakse mogu da prodaju igraca, tv prava, publika, dresovi.Drugo Zvezda u odnosu na Partizan nije uopste dominatna.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

@poslovanje Ako barsa ne uzima pare od Katalonije ja ne znam ko onda uzima. . . Reala finansira kraljevska porodica(drzava),Bajerna finansira cela Bavarska. . . I ti kazes da samo Zvezda uzima pare od drzave. . .

Norwegianviking

pre preko 2 godine

nije 4 nego 5 jos !!!! V.M 1 LE 2 LS DEKI 2 LE
g

gostimir

pre preko 2 godine

Zvezda prosle sezone prosla grupnu fazu LE, Partizan ispao u 3. kolu... A i pored toga Zvezda napravila duplo veći dug... Sve je jasno, TERZIĆU ODLAZI...
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Najlakse je da se slome sva kola na njemu. Zato je i postavljen. Dokazan u mutnim radnjama i kad se Zvezda opustosi da se krivi samo on. A svi drugi da se izvuku. Ko zna ko sve iznosi iz Zvezde ovih godina, mislite da je samo Terzic? Mislite da je on sam ukrao desetine miliona evra od transfera u OFK Beogradu? To ne moze sam da uradi ni na filmu. Ali ipak se niko drugi ni ne pominje, a ko zna ko je sve imao deo kolaca. Tako ce biti i sad. On ce biti samo jedan pijun koji je dokazani kradljivac i odgovararace za sve. Iskoristice ga i ispljunuti kao krpu, on ce da odgovara da se dokaze da ima neke pravda kao. Vec vidjeno. Nije sporno da on treba da odgovara, ali sta cemo sa drugima?