Komentari na vest

Argentinci probali da ukradu Partizanu pojačanje, Kolorado stiže u poslednji čas

N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Ih ovaj ce da pravi razliku. Svaka cast Vazura. I staro i mlado svi svi svi u cirkus Kolorado.
V

V. Bulatović

pre preko 1 godinu

Vau, Belgrano ga htio. To nama zvuči kao Bajern a u stvari je tim na nivou Lalatovog Radničkog. A Radnički Niš inače podsjeća na autobusku stanicu u svakom prelaznom roku. Iskrcalo se 20, ukrcalo se 20. Dovedite pojačanja ljudi, da ne cjepidlačimo ali - štoper domaći iskusan, desetka stranac i desni bek stranac.
s

srka

pre preko 1 godinu

Nikad čuo, niti video. Znali neko nešto o ovom Koloradu. Sad će još ovi preko puta da nas zezaju, da smo dobili i pravi cirkus u timu. Cirkus Kolorado. Koliko mi je poznato, mi na toj poziciji, a videh na transfermarketu, da je čovek defanzivni vezni, imamo bar pet igrača, dok Natho kao ofanzivni veznjak, praktično nema alternativu. Zar nije bilo logično dovesti jednu zanimljivu desetki i pošto je otišao Terzić, zamenu za Dijabetea, nego dovoditi igrača ovog profila. Mada, vidim da može da pokriva i poziciju štopera, pa im je možda to bila ideja. Uglavnom, mislim da na proleće, više prostora treba dati Baždaru i Joviću, koji je polako počeo da stiče samopouzdanje, vidim da je odigrao solidno na pripremama i definitivno mislim da je on bolja opcija na levom krilu od Meniga.
N

Nenad B..

pre preko 1 godinu

Pa Petriću je Lutovac zamena za Dijabatea i on smatra da mu je ta pozicija popunjea. 😂😂😂😂😂
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Dobar je igac bice pojacanje, nego ih kasno dovode, i za LS ce tako biti isto nece ni jednog dovesti... Tako je bilo.i sa Djuricem 2010 kada.smo.se plasirali doveli smo samo Radisu Ilica, i ni jedno pojacanje pre toga, s tim.sto Djuric nije hteo da dovodi pojacanja, a kod ovih je drugacije, nesposobni su ljudi i tacka...
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Prošle sezone na polusezoni kad smo imali +5 nikoga nismo doveli (povređene ne računam) da se ne bi kvarila "pobednička atmosfera", što se odrazilo na borbu za titulu. Sad opet niko tj jedan za koga niko nije čuo, nije prošao pripreme a videh i da je bio povređen tako da eto njega u formi u aprilu.
m

mozgabez

pre preko 1 godinu

Pa zar ne razumes da je uprava pristala na drugo mesto?? Njima fotelje i puni dzepovi a nama stres.
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

vazura majstore, svaka ti cast. To je direktor, to je gromada od coveka. Hvala ti kako vodis nas Partizan, boljeg strucnjaka nismo imali. Nepredvidivost, pozrtvovanost i sto je najvaznije elokventnost i otklon od svih vrsta malverzacija. Hvala ti vazura na svemu.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Odlican igrac, ponudili za coveka nula eura i sto je najjace ovi su prihvatili ponudu
B

Baš

pre preko 1 godinu

Cirkus.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Cirkus Kolorado...
@

@

pre preko 1 godinu

Bice vama kolorado kad vas otresemo u derbiju
X

Xfactor

pre preko 1 godinu

Gde nadjose ovog? Deset boda ti bezi zvezda a ti ne dovodis nikog (ova prevara se ne vazi) i pricas kako nema potrebe jer imas super tim. Znaci da ti vecito drugo mesto odgovara i nemas ambicije za nesto vise i dok se ne smeni vlast necu vise ni da pratim partizan.
m

miliona

pre preko 1 godinu

Zvezda beži i pobeći će kad nemozze da izgubi utakmicu osim mozda derbi, ali jedan igrac je premalo, na leto igramo kvalifikacije za ligu sampiona, morala su da se dovedu bar 3 igraca da se malo to uigra pa da se nesto proba na leto, ovako ce da dovode ubrda sdola pred kvalifikacije i opet nista
s

sd

pre preko 1 godinu

Hahahah,kakav spin...al ipak napred PARTIZAN I UPRAVA NAPOLJE