Andres Kolorado (©Reuters)
Andres Kolorado (©Reuters)

Argentinci probali da ukradu Partizanu pojačanje, Kolorado stiže u poslednji čas

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 23:56

Kolumbijac odbio Belgrano i izabrao dolazak u Beograd

Prošao je gotovo ceo prelazni rok bez ikakvih poteza u Humskoj 1, a onda u sam smiraj Partizan je izabrao Andresa Kolorada da mu bude prvo i vrlo verovatno jedino pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Ali ni to nije moglo da prođe bez drame, jer kako pišu mediji u Kolumbiji, Kolorado je dobio u poslednjem trenutku još jednu ponudu, od argentinskog Belgrana iz Kordobe.

Izabrane vesti

Belgrano je, za razliku od Partizana koji dovodi Kolorada najpre na pozajmicu, ponudio da ga odmah „kupi“, ali bez novca, nego na procenat od prodaje, pritom nudeći igraču veću platu nego što je ima po ugovoru sa Kortuluom.

Na kraju je Andres Kolorado bio taj koji je vagao koja mu je opcija bolja i izabrao je da dođe u Partizan. Po svim informacijama, on bi trebalo u sredu veče da stigne u Beograd i to u – cajtnot.

Naime, Partizan ima rok do 2. februara u ponoć da registruje igrače za nastavak Lige konferencije, tako da će Kolorado potpisati ugovor, ako sve bude u redu, malo pre isteka tog roka. A, to istovremeno znači i da su minimalne, gotovo nepostojeće šanse, da crno-beli angažuju još nekog fudbalera pre nego što UEFA spusti rampu na licenciranje igrače za prolećnu fazu evropskih kupova.

Podsećanja radi, iz Partizana je ove zime otišao Nikola Terzić u Tursku, dok Andres Kolorado stiže kao jedini novajlija.

Crno-beli će u plej-of rundi Lige konferencije igrati protiv Šerifa, najpre 16. februara u Moldaviji, a sedam dana kasnije revanš u Beogradu.



tagovi

FK PartizanZimski prelazni rok 2023Andres Kolorado

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara