Aris uzalud spremio 350.000 evra za Garsiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.09.20. | 15:07

Klub iz Soluna ne može da pojača ponudu, jer je ostao bez Evrope

Nije se posrećilo argetinskom Rasingu, neće se vrlo verovatno posrećiti ni solunskom Arisu. Čitali ste već na portalu MOZZART Sport da je Crvena zvezda postigla dogovor sa grčkim klubom o transferu Matea Garsije. Crveno-beli su na ime obeštećenja trebalo da dobiju 1.300.000 evra i 50 odsto od narednog transfera. Sve je ukazivalo da će Mateo Garsija posle godinu dana provedenih u Ljutice Bogdana karijeru nastaviti u klubu u kojem je skrenuo pažnju na sebe.

Čekali su ga u Solunu raširenih ruku, ali ga na kraju nisu dočekali. Iako je imao sjajnu relaciju s rukovodstvom i navijačima Arisa, Mateo Garsija je odbio mogućnost da se preseli u redove nekadašnjeg tima. Prosto, nije bio zadovoljan finansijskim uslovima.

Izabrane vesti

Aris je bio spreman da mu ponudi godišnja primanja od 350.000 evra, što je manje od onog što argentinsko krilo ima u Beogradu. Kada se tome doda da Aris nije poznat kao redovan platiša, jasno je zašto je Mateo Garsije odlučio da čeka. Istina, i on će morati u finišu prelaznog roka da revidira stav ukoliko želi da karijeru vrati na put. U Crvenoj zvezdi ima sjajan ugovor i mesečnu platu od 50.000 evra, ali jasno je da u dogledno vreme neće dobijati šansu kod Dejana Stankovića. Poslednji takmičarski meč Garsija je odigrao 21. juna protiv Proletera iz Novog Sada.

Od tada Crvena zvezda pokušava da ga proda i bar malo sanira finansijsku štetu. Ponuda Rasinga je bila odlična, ali Garsija nije želeo da se vraća u domovinu. Aris je bio privlačna opcija, ali Solunjani su ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope. I jasno je da su pred njima teški dani. Svega toga je svestan i Mateo Garsija.


tagovi

Mateo Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara