Komentari na vest

Arnautović bez dlake na jeziku: U Interu sam kao dete u luna-parku, nikada nisam rekao da sam osvojio Tripletu

B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Da ima promaje u glavi ne sporim, ali ne moze se reci da nije dobar fudbaler, on je objektivno posle West Hema mogao u mnogo jaci klub, ali zov Kine i velikih para nije mogao da ignorise i za te 2g.se obezbedio za lagodan zivot, bic jos sezonu u Bolonji i sezonu u nekom osrednjem klubu liga petice i eto njega u CZ slicno Marinu, siguran sam u to.
B

Bojan 310

pre preko 2 godine

Sere nosio kopacke napisom osvajac lige sampiona a ni minut igrao
C

Cistocisto

pre preko 2 godine

Glava i inteligencija mu nikad nisu bile jaca strana. Ne znam bas kako su ga intervjuisali jer liku treba 2 minuta za jednu recenicu. Ali u nogama ima bas puno dara i talenta.
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Мангуп је то...
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Jednom ga je jedan Policajac zaustavio a on mu je reko: Znas ko sam ja? Mogu da ti kupim zivot pa je platio debelu kaznu. Ili kad je dosao u Bremenu seo je na mestu Thorsten Fringsa igrac koji je bio Kapiten jakog Werdera, Reprezetativac Nemacke bivsi igrac Dortmunda i Bayerna. I kaze Frings njemu kao seo si mi na mestu, a on njemu ni Pet ni sest odgovori : JEL SI TI OSVOJIO LIGU SAMPIONA?! HAHHAHAHAHAHAHA. ZIVA istina, i laze da se nije hvalio za tripletu... Na primer U Finalu je bio na tribini, a kada su osvojili Ligu Sampiona on covek otisao da ubuce dres kao da je on nesto doprinuo tome hahahaha. Od kako je dobijo prvo dete Marko se smirio i drago mi je a da je bio Dripac i da se kurci jeste... Zato su ga i izterali iz Werdera jos se sa Sokratisa isto pokacio