Komentari na vest

Arsenal imao keca u rukavu koji je falio Totenhemu i Bajernu, Raja zvanično na Emiratima

B

Burazengija

pre 9 meseci

Arsenal i njegov prelazni rok su savrsenstvo. Prosle sezone su izasli malo iskusniji i zreliji...izgubili su godinu ali za njih tek dolaze godine trofeja. Arteta ce doneti LS Arsenalu u naredne 3-4 godine, zivi bili pa videli. Steta sto je moj Liverpul prokockao svoje sanse sve ove godine i iskreno se nadam da Arsenal nece i da je Arteta pametniji od naseg tvrdoglavog nemca.
c

come on arsenal

pre 9 meseci

Raya je odličan golman i biće veliko pojačanje Arsenala, čiji će tandem golmana Remzdej-Raya, biti najbolji na ostrvi i Evropi. "Zamena" Tarner - Raya tj. prodaja - kupovina koštaće 20-ak miliona a za te pare se ne može kupiti, ovako kvalitetan golman i priča o preskupom i nepotrebnom transferu, nema osnova. Da li je Raya, trebao Arsenalu - jeste, da bi Remzdejl imao fostojnu konkurenciju, što Tarner nije bio a i kao, osiguranje od mogućnosti povrede Remzdejla, da se ne bi, desila situacija kao prošle sezone sa Salibom. Prelazni rok Arsenala je odličan, Rajs je igračina za Kaised, Mudrika, Sanča... i pogotovo Antonija, koji su plaćani po 100-tinjak miliona. Tiber i Arsenal nisu imali sreće, ali će povreda proći i Arsenal je za 40 miliona, dobio polivalentnog igrača sa vrhunskim fizikalijama, tehničko-taktički vrhunski potkovanim. Haver je jedina enigma, pogotovo za onolike pare, nisam njegov fan, ali ću verovati Arteti, koji ga je silno želeo i sigurno ima plan za njega a znamo da su mnogi otpisani, proigrali kod Artete. Ono što mi kao navijaču Arsenala, bode oči je odsustvo dobrog napadača, Žezus to jeste sigurno i nadam se, da će ga po povratku na teren, povrede zaobići, ali i njemu takvom, treba dostojna zamena ili konkurencija a negde će trebati i igra sa 2 napadača. Konkretno, Arsenalu treba napadač tipa Ivan Toney, koji bi doneo još jednu novu opciju u napadu a ovom "finom" timu Arsenala i fali jedan takav, bezobrazan i namazan a s' obzirom na njegov dosadašni prozivajući odnos sa Arsenalom, baš bih ga voleo videti na Emiratima. Balagun je mnogo bolji od Nketije, ali sigurno neće dobiti šansu, pored ovog srećnika i najbolja bi bila opcija, prodati obojicu, što bi bila zarada od 70-80 miliona i kupovina napadača, možda čak i Vlahovića.
L

Logitech

pre 9 meseci

Ma kakav Raja, bolje da je Arsenal doveo De Heu, Sirigua, ili Uga Lorisa. Sa ovim gosom nece biti ni treci u prvenstvu, ovi igraci iz manjih klubova se jako retko isplate i opravdaju ulozen novac.
J

Jaa

pre 9 meseci

Ko su ti igraci Raja, zatim Brajtonovi Kaisedo, onda onaj Lamir, Luan, ili tako nesto sto ga traze Celsi i Liverpul? Dosli smo do toga da neki anonimusi bivaju placeni preko 40 miliona evra. Ovaj Raja bi u vreme Van Persija, Anrija, Fabregasa, Volkota, Diabija, Djurua, Bakari Sanje, Ljungberga, Silvestrea, Almunije, Piresa, Fabianskog, Adebajora, Aliadierea, Kolo Turea... bio placen 15 miliona funti maksimalno. Secam se da je Junajted platio Arsenalu izmedju 25 miliona i 35 miliona funti za transfer Van Persija koji je u to vreme kad je prelazio na Old Traford imao 29 godina.
@

@Jaa

pre 9 meseci

A on plaćen samo 3 mil.
H

H@jberi

pre 9 meseci

Kakav Almunija, retko loš golman. Pamtim ga po kiksovima i frizuri. Bio i ne ponovio se.
p

pozdrav

pre 9 meseci

A druze sve stojj,ali si i tad hleb placao 20 din ,sad imas ove i po 250 ,zasto je onda cudno? za neku godinu bice 100 miliona minimun pocetna cena,otislo sve u .....
S

Sherlocked

pre 9 meseci

Ne znam sta ce im Raya , jer imaju Ramsdalea koji je fenomenalan. Mozda ce ga prodati nekom.
o

oo

pre 9 meseci

Po meni bolje da ga je Čelsi doveo umesto Sančeza jer smatram da je za nijansu bolji golman, ali dobro videćemo. U svakom slučaju veliko pojačanje za Arsenal koji ima Remzdejla gde je prošle godine imao stvarno dobrih utakmica ali isto tako dosta nesiguran i slabije igra nogom od Raje.
1

14

pre 9 meseci

David Raya je dovedeo u Arsenal na pozajmicu u vrednosti od 3.500.000€. U ugovoru ne stoji "obavezna kupovina" na kraju sezone, ali postoji i ta opcija ako se bude dobro pokazao u Arsenalu. S' obzirom da je Tarner prodat Notts Forestu i da je Arsenal na Ameru zaradio oko 3 miliina, taj novac su prosledili u Španca i doveli rezervnog golmana da se takmiči sa Ramzejlom za prvog golmana. Po meni odlična kupovina i još veća konkurencija za prvog golmana Arsenala. Sad na Ramzdejlu je da pokaže da je bolji golman, u suprotnom ne gine mu klupa.
L

Lord

pre 9 meseci

Ici ce ovaj Ramsteku po lopte 😁
L

Lord

pre 9 meseci

Tuzno je koliko smo izgubili smisao za humor...
L

Logitech

pre 9 meseci

Tuzno je sto neko misli da je to duhovito. Cuj neki Raja da skuplja lopte Ramsdejlu, pa da dodje Batlend, Jasper Silesen, Bono, opet Vito Manone ili Leno, nekome od njih bi Ramsdejl skupljao lopte.
k

kljkj

pre 9 meseci

rsya dolazi ko prvi golman, remzdjel je prosle sezone, imao par greski koje su direktno uticale na sampionsku trku, sa citiyem....arsenalu treba napadac tipa darwin nunez, klasicni razbijac
G

Gandalf.trecu

pre 9 meseci

Darwin ne bi mogao prazan gol da razbije, tri cela dana da ga gadja...toliko o tome koliko je razbijač. Arsenalu treba novi Anri Il Drogba i tu se sva priča završava. Moze onda odbra da im bude i 3 puta korisnika biće ko da to nadomesti uz onakva krila
j

juhuu

pre 9 meseci

Sve se evo bojim da će da skine s gola engleza ramsdejla, koji pored što je englez je i vrhunski golman, možda se momku ne da više da brani pa oće da grije klupu u jakom timu za dobre pare i ne mora da igra nikad,drugo objašnjenje nema
R

RealNo1

pre 9 meseci

Џо Харт је отјеран из Ситија да би Едерсон бранио.
S

Sudija Picilkas

pre 9 meseci

Ode Ramzo u Bajern da brani dok se ne oporavi Nojer, pa onda ide na klupu. Kao da gledam.
S

Snowman

pre 9 meseci

Arsenal nikad TOP golmana imao nije od onog levata Simana preko Lemana kiksare sve neke krsine…
K

Kaj ili Kai

pre 9 meseci

Obojica su vrhunski golmani i reprezentativci svojih zemalja
L

LuloLulo

pre 9 meseci

Zna li neko koliko će odsustvovati Žesus i Timber?
f

figuratiwno

pre 9 meseci

Što se žezusa tiče verovatno do kraja ugovora uz kratkotrajne pauze i izlaske iz ambulante
w

wenger1992

pre 9 meseci

Nisam siguran da ce ramzdejl uspjeti da zadrzi status prvog golmana..sto se tice odbrambenih sposobnosti tu su negdje,ali sto se tice igre nogom raya je bar dva stepena ispred..navjerovatna preciznost i pregled igre,na sedamdeset metara pogodi igraca kao od sale,i to gadja u velikim procentima..
g

guki

pre 9 meseci

Prelazni rok od pre dve sezone im je bio nestvaran. Prošle sezone onako. Ne može se reći da su Zinčenko i Žezus pogodci, a ni promašaji. Stalno povredjeni. Nisu oni bili drugi zbog njihovog dovodjenja, nego se vremenski poklopilo. Više je tu ipak bilo ključno što su se razvili Saka, Martineli i Odegard. A ove sezone ne razumem šta rade. Osim transfera Rajsa i Timbera koji su im bili preko potrebni. Eto sa Timberom nisu imali sreće, odmah se baš ozbiljno povredio, ali to je klasičan Arsenal. Ali transfer Haverca i sad golmana, to je 100 miliona za dve pozicije koje nikako nisu goruće. Haverc je desetka, na toj poziciji igra Odegard koji se ne povredjuje. Ako se povredi, tu poziciju mogu da pokriju Trosar, Smit Rouv i Vijeira. Dok napadača NEMAJU. Rezervne golmane imali su sasvim korektne. Ovo je vrhunski golman i konkurencija je dobra stvar, ali ovo nije trebao biti prioritet već špic. Od sredine prošle sezone, utakmice Arsenala se ne mogu gledati od dosade. Kad su klubovi provalili da ne može da se igra otvoreno protiv njih, svi samo stanu u bunker i Arsenal davi loptu i ima 80% poseda i muči se jer nema na koga da se uputi centaršut. Za 100 miliona koliko su dali za ovog i Haverca, mogli su dovesti dobrog napadača. Ovako će imati masu nezadovoljnih igrača kojima pada cena, a na poziciji špica niko. Kao Čelsi prošle godine. Samo su bolji, ali šampioni biti neće bez centarfora.
И

И

pre 9 meseci

Potpisujem. Svi igraju bunker protiv Arsenala.... Od najzanimljivijeg tima sad su najdosadniji za gledanje. Da imaju visokog napadaca vodili bi vec posle deset minuta svake utakmice i onda bi gledali bolji furbal.
G

Gostgg

pre 9 meseci

Upravo i ja razmisljam i tome kako su prosuli novac na Haverca i Raju. Ajde Haverc i moze da doprinese dobar je u igri izmedju linija i zato je verovatno i doveden ali ovaj golman bas nije trebao. Bolje da je kad vec hoce da zaostri konkurenciju to uradio u spicu ali ocigledno da veruju u Nketiju kad su i Baloguna olako prodali. A i tacno se vidi ta Gvardiolina skola i upravo ta dosadna igra koja sledi kada protivnik stane u dupli blok.
G

Guners

pre 9 meseci

Raya doveden na pozajmicu u vrednosti od 3 miliona
9

999

pre 9 meseci

A koga da dovedu? Nikad manje dobrih napadaca nije bilo na trzistu.. Osim Sitija, niko nema spica pravu devetku, da garantuje ucinak.. Eto mozda Njukasl sa Isakom. Pa Real nema spica, sta da pricamo. Barsi igra Leva od 35 godina.. Bajern sve svoje principe pogazio da bi imao dobrog napadaca. Milan se jos uzda u Zirua od 40 godina. Znaci mozes sw zaletiti, pljusnuti nekih 100mil za nekog Kolo Muanija, osakatis sebe za naredne rokove, udjes u problem sa FFP, a niko ne garantuje da ce biti bolji i od Nketije, a kamoli sta drugo. Misli da Arteta zasluzuje mnogo vise kredita zbog ovog sto radi, bar od ljudi koji simpatisu Arsenal, a ne da svaki dan se pametuje kako i sta. Na kraju krajeva, malo je i paradoksalno reci da fali spic ekipi koja je prosle godine zabila blizu 100 golova..
g

guki

pre 9 meseci

@999. Nema napadača nigde, slažem se, ali Arsenalu ne trebaju Kejn, Haland, Leva. Njima je dovoljan i Mitrović da mogu lakše da rešavaju utakmice u kojima su veliki favoriti. O tome se radi. Imaju čisti problem balansa na terenu. Pa i taj Žiru od 40 godina bi im sad zlata vredeo u nekim utakmicama. U jačim utakmicama može i na tribine. Nebitno. Arsenal se muči i mnogo troši protiv malih ekipa. To nije nikakvo pametovanje, to je jasno.
c

come on arsenal

pre 9 meseci

Kada Siti oma 800 fodavanja, kružeći oko protivničkog bloka sa 2-3 šanse, priča se o dominaciji i prelepoj igri, a kada to, sa puno više šansi i driblinga Martinelija i Sake, radi Arsenal, onda je to dosadno.
T

Tuto123

pre 9 meseci

Razumem potez Arsenala da ga dovede imace dva top golmana ali ne razumem Rayu koji nece imati zagarntovano mesto a pitanje da li ce uopste biti starter pored Ramzdejla takodje ne verujem da je dobio mnogo vecu platu nego sto je imao u Brentfordu tako da mi je njegov potez skroz nejasan grejace glupu u vrhunskom klubu umesto da je cementiran na golu u prosecnom premijerligaskom klubu...
И

И

pre 9 meseci

Nesporno dobar golman, ali ovom timu je definitivno bila potrebnija jedna dobra devetka od dva dobra golmana. Neverovatno.
9

999

pre 9 meseci

Znaci po tebi brate da se Ramsdejl povrijedi, sve bi bilo dobro i da brani onaj Estonac Karl Hein, ne bi se osjetilo u igri?? Daj nemojte me zezati.. Prosle godine se raspali nakon povrede Salibe za koga je bilo kakve takve alternative, ali bi sad bilo ok da brani golman juniora nego imati jos jednog vrhunskog golmana?? Sto se tice devetke, Arsenalu su druge stvari veci problem od realizacije, dali su 100 golova prosle godine. Kad bi dosao novi spic, ne bi oni brate dali 120 golova, nego bi taj spic "uzeo" pomalo golova od Sake, Martinelija i Odegarda i opet bi doslo na isto.
д

домаћин

pre 9 meseci

Ово колико је добар трансфер,јер је он топ голман,и заиста је добро појачање.Исто тако је и лош.Јер не видим поенту да ти њега евидентно доводиш за резерву,а човек је по мени бољи голман од рамздејла.А да ти њих сад ротираш константно,као што је Париз радио са навасом и донарумом,нема апсолутно никаквог смисла.Јер тако само штети обојици.
И

И

pre 9 meseci

Tako je, dva vrhunska golmana nije dobro imati. Ako ih rotiras gube na formi, a ako samo jedan brani imas ovog drugog nezadovoljnog.