Komentari na vest

Arsenal krenuo po Haverca: Stigla prva ponuda na adresu Čelsija

4

46

pre 11 meseci

Ako već ide, neka ode negde gde će igrati svoju prirodnu poziciju, ovako dečko samo trpi uvrede i kritike većinom zbog trenera koji ga guraju na devetku, pa možda i to sve povlači njegovo nezalaganje na terenu.
D

Domacin

pre 11 meseci

Odjednom Haverz odlican igrac. Do pre par nedelja krs, staklen, bez zelje, nit napadac nit vezni. Evo stasao u zver cim se povezao sa Arsenalom :D
H

Haveru

pre 11 meseci

Ovo je na nivou povratka u Leveruzen. Mijenjaj menadžera pod hitno

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Kai strasan fudbaler. Neće on nigde bez 80milki
N

Ne drži nas u mraku

pre 11 meseci

Koliko je to u Lindt čokoladama?
d

dostojevski

pre 11 meseci

Ovaj Arsenal nisam nikad voleo, uvek mi bili antipaticni. Arsen Wenger je Bio vrh trener. Ova sadasnja ekipa ako im ostanu igraci i pored toga dovedu par dobrih pojacanja bice to sasvim ozbiljna ekipa. Haverc Kao I Fernando Torres boli ga k***** uzeo LS Dao gol I to ti je to.
C

COYG1886

pre 11 meseci

Dobar, mlad igrac. Doneo Celziju dva najbitnija klupska trofeja, a svi zivi ga pljuju. Mislim da bi dobro lego Arsenalu jer moze da pokrije dosta pozicija u napadu, a Arteti bas trebaju igraci za rotaciju (kao sto se i videlo ove sezone).
G

Gost300

pre 11 meseci

Uzas jedan,nadam seda nikad nece doci,taman odu iritantni tipovi poput Dzake,prije njih Mustafi,Sokratis itd.sad treba doci ova mrtva glava...
N

Nije fer

pre 11 meseci

Zamisli kako je tek njemu? Pre par godina prvak Evrope, a sad ga guraju u šampinjonski Arsenal
G

Godt300

pre 11 meseci

A mozda mu je dosadilo da se sa celsickom svake godine bori za opstanak 😉
b

bosko2020

pre 11 meseci

Kupi brale Mitra,zahvalan igrac.Havertz iako i bude na prirodnoj poziciji nekako mi ne uliva samopuzdanje,kilav igrac.Toliko se svi razbacuju kesom a Mitar za 30 milki,covjek dao golova vise neg mnogi napadaci u Eng i ako se uzme u obzir 8 utakmica manje zbog kazne
j

jovafut

pre 11 meseci

to sto su ga treneri gurali na poziciju cf,a ne na njegovu prirodnu poziciju amc.... ne znaci da je decko napadac
2

22333

pre 11 meseci

Pa mislim da bi dobro dosao Arsenalu jer moze pokriti vise pozicija u timu a njima su svakako potrebni igraci za rotaciju. Arsenal ce biti veoma aktivan u prelaznom roku vec su usli u pregovore oko Rajsa a uz to bukvalno traze pojacanje na svakoj poziciji a bice i dosta odlazaka prvi ide Dzaka.
G

Gaxter

pre 11 meseci

Po meni odlican igrac ali koji nikako da igra svoju prirodnu poziciju.Ko igra video igre zna za poziciju AMC i po meni on to treba igrati.On bi npr Bajernu idealno legao jer Miler ce verovatno odigrati jos ovu sezonu i ćao zdravo fudbalu,a Haverc bi taman dosao na tu poziciju.
M

Mauro

pre 11 meseci

Ovo je odlicno za Arsenal, mislim da ga u teoriji ne bi mogli dovesti da je odigrao dobru sezonu, a ovako bi za fine pare mogli da dobiju superstara. Ako zadrze sadasnji tim i ovo urade, bice bas zanimljivi sledece sezone.
g

gunner4life

pre 11 meseci

Nosioce igre i kostur su vec vezali jakim ugovorima. Nisam ocekivao za Salibu pogotovo sto ga je PSG zvao kuci ali i on je potpisao. Radi Amer u Arsenalu isti princip kao i u Denveru. E sad Havertz nije losa opcija ali preskupo bi kostao. Plus Arsenal ovo ljeto obnavlja vezni red koji je ove sezone i bio najlosiji dio tima. Xhaka ide, Jorghino isto, Partey je podbacio finis sezone a ostalo sto imaju kao Elneny i Lokonga nisu za ovaj nivo. Pored Ricea moraju dovesti jos jednog veznog koji ce kostati isto papreno tako da mislim da od ovog transfera nema nista.
2

2222

pre 11 meseci

Guner4life Mislim da je transfer itekako moguc ako Arsenal brzo zavrsi Rajsa onda idu u napad na Kaiseda a bice i dosta izlaznih transfera mozda to nece biti neke ogromne cifre ali to ce se nakupiti jer idu Tirni,Dzaka,Pepe,Tavares,Lokonga,Holding pa mozda i Balagun i Parti a od tih trasfera mogu sigurno zaraditi preko 100 miliona uz to imaju vec odvojene 200 miliona za prelazni rok tako da ocekujem bas aktivan Arsenal na transfer pijaci i sto mi se svidja da se konacno u klubu ne zadovoljavaju sa trenutnim rezultatima vec zele jos da napreduju.
R

Robert Lewandowski

pre 11 meseci

Prema pisanju medija u Nemackoj Bajern je odustao od Rajsa, jer bi ovaj uskoro trebao da dodje u Arsenal. Navodno Bajern prati i Kaiseda, ali ozbiljniji pregovori nisu poceli. Prioritet Bajerna je da prvo nadje napadaca.
s

spodoba1

pre 11 meseci

Iskreno ne znam koliko im je pptreban Haverc. Mislim potrrban im je igrac koji lici na njega, koji moze da djeluje i kao 9 i kao 10, ali ne za toliko novcada bude rezerva jer realno nema mjesta pored Zezusa, Sake, Martinelije i Odegarda
K

Kad struka zakaže...

pre 11 meseci

E ako ti ne znaš šta mi ostali lajici da kažemo...
P

Partymaker

pre 11 meseci

Momak će igrati u prvih 11 ako ga Arsenal dovede, previše je dobar igrač da bi sedeo na klupi.
f

fore

pre 11 meseci

Ovo će mnoge nasmejati jer je momak u velikom padu, ali ako već želi da ostane baš u Engleskoj, onda je Arsenal najbolja sredina za njega. Prvo što nemaju nikakvu zamenu za Odegarda, a drugo što pozicija napadača u Arsenalu nije ista kao u Čelsiju, kome treba pravi centarfor, dok Arsenal igra sa lažnom devetkom. Dakle može se rotirati na dve pozicije. Desetka i lažna devetka. I plus je drugačijih karakteristika od ostalih igrača, ne bi im škodilo da imaju i nekog ko je visok. A kad na sve dodamo da Žezus po potrebi može da igra i krilo, broj mogućih kombinacija bi im bio ogroman, bez problema bi mogli da odmore i Saku i Martinelija, što ove sezone nije bio slučaj.