Komentari na vest

Arsenal podigao ulog, Šahtjoru za Mudrika ponudio 70.000.000 evra

B

B.B.

pre preko 1 godinu

Glupi englezi.Neko eksplodira i onda brze bolje da kupimo.Ima se,moze se.
d

djalminhaa

pre preko 1 godinu

voleo bih da se realizuje ovaj transfer,jer smatram da je mudrik odlican fudbaler i da je ovo odlicna kupovina,al preterase ovi iz sahtjora....70 miliona za njihovo dete,za nekog za koga nisu ulagali nista,a kao dvoumis se...razumem sto su freda i ostale brazilce cenili i uvaljivali,jer opet za njih izdvojena neka suma kad su dolazili i bili su sigurno medju placenijima u ekipi,ali ovde da ocekujes nekih 100 miliona za decka od 20 godina je suludo....opet kazem i smatram da ce biti dobra kupovina i da je extra igrac,ali dolazis iz ukrajinske lige,a recimo iz dosta jace francuske,holandske,pa mogu reci i spanske i italijanske,izuzev par imena,ko je bre kostao 100 miliona???
B

Bugarin 76

pre preko 1 godinu

Pa misle u Arsenalu da imaju novog Arsavina. Lepo za videti na terenu, ali bas puno para za nekog jos nedokazanog.
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Превише је новца, али ајде, такво је стање на тржишту. Мудрик је доста агилан (за разлику од Ентонија, Марсијала, Пепепа и сл), посједује добре вјештине и биће добар за ротацију. Међутим, Арсенал хитно мора довести централног везног играча који би мијењао Партија (и случају његове повреде) или играо умјесто Џаке.
4

4677799000009

pre preko 1 godinu

Пресеравање
h

hahahah

pre preko 1 godinu

Sine kad su Pepea platili 80 mil 2019god mudryk svemirac za njega. Nemate pojma vi koji govorite kako je preseravanje da ste gledali mudryka kroz omladinski pogon pa evo i sada u LŠ i za ukrajinu ne bi lricali tako. Malo izucite gledajte pa onda pisite kako neko ne vrijedi 80m...