Komentari na vest

Arsenal sanja o novom Martineliju: Potpisao brazilski low-cost tinejdžer, FIFA pomogla

G

Gost2876

pre gotovo 2 godine

Arsenal je mogao da ga dovede za dž, ali je onaj imbecil Edu rekao da placa 3,5 m "da bi bio u dobrim odnosima" sa Sao Paulom. Taj isti Edu je radio kao tehnicki direktor u repki Brazila tako da se moze naslutiti da vec ima dobre odnose sa brazilskim klubovima. Forsira brazilce i portugalce koji nisu kvalitet za Arsenal (osim Martinelija) jer za drugo nije sposoban. Razbacuje se ko da su njegove pare. Dok su on i arteta tu nema od arsenala nista vise od fa kupa, 3. mesta i polufinala lige evrope.
N

Nemanja77

pre gotovo 2 godine

Nemas pojma ni o poslovanju ni o klincu. Kojeg je to Arsenal doveo Brazilca u poslednje vreme a da se nije snasao sem Williana koji je dosao kao slobodan igrac i otisao posle jedne sezone i David Luiz koji je dosao takodje za male pare ? Kazes li to da je Gabriel los stoper, Pablo Mari je takodje dosao za smesne pare i bio solidan. Nikakva finansijka steta nije napravljena Arsenalu,zaradice od njega. A ovaj klinac je strasan potencijal, mozda uspe mozda ne ali za ove pare Arsenal ne moze biti na gubitku. To sto je Sao Paolo dobio simbolicnu cifru za transfer je normalno, i radi se cesto. Evo npr isto je Liverpul uradio za Carvalha
a

aa

pre gotovo 2 godine

Jedno veliko nista opet,ako im se ovaj isplati isplatice se za par godina,do tad da gledaju ostale kako davaju 100 milki za jedno pojacanje
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ma to je to. Dok rivali dovode neke anonimuse poput halanda, nuneza, perisica i ostalih, edu i arteta dovode cuvenog markinjosa. Nema sta, krucijalno pojacanje za napad na 14.mesto sledece sezone.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

@Denver,ma nije to nista. Mocni Laporta demonstrira silu na trzistu,dovodjenjem mladih vunderkidova poput Levandovskog,Alonsa,Aspilikuete,najboljeg stopera na svetu,Kristensena. Tu su i fantasticni klinci,Pike,Buskets,Alves,Alba,da kompletiraju drim tim. Videces kako ce Barsa ubedljivo pobedjivati Eibar,Alaves,Hetafe i ostale velikane spanskog i evropskog fudbala i lagano obezbediti plasman u LS i sledece sezone.