(@Reuters)
(@Reuters)

Arsenal tokom iduće nedelje rezerviše iz kase 120.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.07.21. | 10:32

Čim Vajt potpiše kreće konačan napad na Auara...

U Arsenalu što pre žele da zaborave sezone bez trofeja i bez Evrope. I uradiće sve kako se ista ne bi ponovila. A za to su potrebna ozbiljna pojačnja. Uprava Tobdžija tako je dosta agresivno počela tekući prelazni rok. Kako smo pisali pre dva dana transfer Bena Vajta (23) iz Brajtona praktično je dogovoren, međutim navijači bi mogli da budu prijatno iznenađeni još jednom pridošlicom i to tokom iduće nedelje.

Jer ostrvski mediji uveliko najavljuju da bi uprava Tobdžija tokom iduće nedelje mogla da "rezerviše" iz sopstvene kase više od 120.000.000 evra!

Izabrane vesti

U ovu cifru, razume se, ukalkulisan je trošak od oko 60.000.000 evra, dok bi ostatak otišao na staru želju - Usema Auara (23). Arsenal drži oko na vezisti Liona već punih godinu dana. Prošlog leta nije želeo da plati 75.000.000 evra, koliko je Žan Mišel Ola potraživao, ali usled kovid-krize cene su pale. Takođe, francuski klub svestan je da je ovo poslednje leto tokom kog interesenti neće moći da ga ucenjuju (Auar ima još dve godine ugovora), a ni raspoloženje samog igrača nije baš na najvišem nivou, zbog čega postoje svi uslovi za transfer, navode isti izvori.

Auar je navodno ljut na upravu Liona što je dozvolila Depaju da ode, pa je i sam zatražio da bude što hitnije prodat, a ranije tokom meseca nije ga bilo na treninzima punih pet dana.

Sve ovo govori da Arsenalu rastu šanse, odnosno da cena 23-godišnjeg kreativca pada.

Procene su da bi Englezi mogli da dobiju Auara za manje od 70.000.000.

Teško je očekivati da će dva tako velika posla biti ozvaničena tokom iduće nedelje, ali da će biti privedena kraju i te kako je moguće.


tagovi

Ben VajtUsem Auarletnji prelazni rok 2021Transferi

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara