Komentari na vest

Arteta objašnjavao zašto Raja, Žezus i Žoržinjo, Postekoglu ne razume igranje rukom

r

robot

pre 7 meseci

Raya je dobro branio, Martineli i Trosar su igraci sa najboljom formom od pocetka godine, takodje po meni bez Partija sredina nema tu fluidnost, Rajs je vise defanzivno orjentisan igrac.
C

COYG-SRB

pre 7 meseci

Ramsdale je bolji od Raye, u svim segmentima sem u igri nogom, logicno je rotirati ih, na visok presing Raya, na one sto stoje nisko u bunkeru Rams. Prosek Odegaard=prosek Arsenal, Jesus stvoren da igra iza pravog napadaca, neka se pozabavi kretnjom Choupo Motinga prokletog, koji je juce iza Kejna delovao kao Kaka iz najboljih dana, a Jesus za njega tehnicki nebo i zemlja. U januaru napadac pod obavezno, glavni uslovi dobar link up play sa obe noge i barem iznad proseka u vazduhu. Sve u svemu dobar rezultat uzevsi sve izostanke u obzir. Cestitke Tot.
Z

Zvezdas1989

pre 7 meseci

Transfer Raje koji ce kostati Arsenala 25mil na kraju sezone totalno nepotreban,Remzdejl bolji golman,Bolje da su doveli Toney za spica ili Jonathana Davida.Das 75mil za Havertza koji je zadnji put ozbiljan fudbal igrao u Leverkuzenu.David bi kostao 60mil i sigurno bi opravdao novac,a ovaj ce kako je krenulo bude veliki promasaj,Vidi se da gusi ovu ekipu.Das Balogana za smesne pare,sigurno bi pokidao ovu sezonu,Jos ne koristi Emil Smit Rouva koji je bio nosioc igre.Jedino pojacanje koje je opravdalo ocekivanje je Trossard,kad gledam njega ko da vidim Kazorlu odlican igrac
G

Gost13

pre 7 meseci

Bukvalno je zamenio dve pozicije u timu koje su mu donele puno prošle godine. Uz dužno poštovanje, Raja u Španiji ne bi mogao u Valjekanu da brani, a ne u Engleskoj u Arsenalu. Žoržinja je suvišno komentarisati, nije mi jasan taj hajp oko njega zadnjih 5-6 godina..
R

RealNo1

pre 7 meseci

Само није објаснио зашто пањина Хаверц умјесто Вијере.
G

Gost300

pre 7 meseci

Ne sjecam se da sam vidio u zivotu mnogo losijih fudbara od njega,a sa obzirom koliko je placen 2 puta,ubjedljivo najgori igrac ikad...
a

akica1982

pre 7 meseci

Zato sto ga je toliko platio,i sada mora da ga forsira da igra.
d

djalminhaa

pre 7 meseci

upravo tako,zasto nketija i to ceo mec?sce je u redu,prinudna promena rajsa,kiks zorzinja,ali izvrsis sve izmene a nketija na terenu ostaje...ej,decko danas nibjedan duel nije dobio,plus sve izgubljene lopte,uzas....u 75 uvodi nelsona,rekoh evo zezusa na spicu a nelson po boku...ne,on izvodi zezusa a ovaj panj ostaje....za mene je na poluvremenu trebao izaci,zezus je trebao na spica a smit rouv na krilo,a u drugoj opciji zezus ostaje na krilu a bolje i nesrecni haverc u sredinu....on je za mene promasaj,tj artetina izgubljena utakmica.
И

И

pre 7 meseci

Sve znaju, osim da im treba napadač. Žezusu trebaju 4 čiste šanse za 1 gol. Nketija čak i ima bolji osećaj za gol od Žezusa, ali je igrački na nivou Sautemptona. Da su doveli pravog centarfora sve bi ovo drugačije izgledalo. Ne mogu se oni trkati sa Sitijem koji ima igrača koji garantuje 30 golova, dok u Arsenalu niko ne garantuje ni 10.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

A zasto nketija? I to ceo mec…
G

Gosttttt

pre 7 meseci

Nketia bi se savršeno uklopio u Šefildovo sivilo protiv Njuke.