Komentari na vest

Arteta traži novog špica kod Gvardiole, Haland ubrzava posao

K

Kokanidjaa

pre oko 2 godine

Nije vrhunski napadac al Arsenal i nema bolju opciju
J

Junker

pre oko 2 godine

Odlican igrac za Arsenal, da se uklopi lako u tim i zavrsi sezonu sa 9 golova i 4 asistencija. Pa hvataju 5. mesto jer su odredjeni klubovi u krizi.
@

@junker

pre oko 2 godine

Kralju dosadan si s komentarima o arsenalu. Zali boze ovih sto te podrzavaju.
t

tGost

pre oko 2 godine

@lol12-Tvorza,ti si?
U

Uo

pre oko 2 godine

Svakako je Ronaldo za Lakazeta, ali Arsenalu treba i jedan napadac razbijac, ceo ofanzivni red im je 170cm i 55kg. Kad bi doveli i Zezusa i na primer naseg Mitrovica to bi bio pun pogodak. Jer Zezus po potrebi moze i na krilo, a imas 2 spica skroz razlicitih karakteristika, top. Mitrovic neku rotacionu ulogu u Arsenalu moze da igra bez problema, a potreban im je neko da budu cvrsci.
l

lol12

pre oko 2 godine

Shvati da iole veci klubovi ne obracaju paznju na Mitrovica.Moze da da 700 golova po sezoni u 2. ligi kad nije stvar do tih golova.Gde bi se on uklopio u kretnju Arsenalovih igraca gde idu brzi napadi i cesto na jedan-dva dodira.Jednostavno im ne treba igrac koji ce da prima grudima loptu, odlozi je nazad i to je to od ucesca u napadu nego i nego ko ce da istrci kontru, prodje nekog igraca...A ne vidim zasto bi Gabriel presao u Arsenal da igra spica kad momak ne zeli da igra spica u Sitiju gde bi bio jedini spic u timu nego igra uglavnom krilo (kojih Siti ima gomilu).
U

Uo

pre oko 2 godine

Ne slazem se ni jedno jedino slovo, prema tome nemam sta da shvatim, ali svako ima pravo na svoje misljenje.