Lazar Samardžić slavi gol protiv Udinezea (©Reuters)
Lazar Samardžić slavi gol protiv Udinezea (©Reuters)

Aurelio de Laurentis izabrao Srbina: Samardžić dao zeleno svetlo, konkretni pregovori sa Udinezeom

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 02:18

Srbin spreman da okrene novi list u karijeri

Izgleda da izjave Gabrijelea Ćofija da "neće kočiti Lazara Samardžića ako stigne poziv velikog kluba" nisu došle tek tako, prelazak srpskog veziste u Napoli ove zime postaje sve realnija opcija.

Kako javlja italijanski transfer guru Đanluka di Marcio, došlo je do konkretnih razgovora Napolija i Udinezea oko prelaska srpskog reprezentativca na stadion Dijego Armando Maradona već ove zime. Prvi signali su navodno pozitivni, što znači da će se isti nastaviti u narednim danima.

Izabrane vesti

Isti izvor avodi da je Lazar Samardžić direktan izbor prvog čoveka Napolija Aurelija de Laurentisa i on želi Srbina u svom timu. U Napoliju postoji određena doza optimizma da će transfer biti završen u skorije vreme. Novi sastanak biće održan u narednih nekoliko dana.

Ono što se po Italiji takođe šuška u vezi ove priče jeste da je Lazar Samardžić već dao zeleno svetlo za transfer i da njegovi agenti pregovaraju sa Napolijem oko ugovora do juna 2028. godine. Finansijski detalji lične saradnje još nisu poznati.

Spekuliše se da je Napoli spreman da Samardžića plati do 25.000.000 evra sa bonusima, što bi se taman uklopilo u sumu koju je šampion Italije dobio od prodaje Eljifa Elmasa u Lajpcig pre neki dan. Srbin je označen kao pravo pojačanje za Napoli u ovom trenutku.


tagovi

Lazar SamardžićZimski prelazni rok 2024UdinezeNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara