Marselo Galjardo (©Reuters)
Marselo Galjardo (©Reuters)

AZIJA: Al Itihad se raspao u finišu sezone, Šandung u formi, Al Ain misli više na Jokohamu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 10:02

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

Šandung zaostaje devet bodova u odnosu na lidera šampionata Kine, Šangaj Šenhue koji odlično vodi ruski stručnjak Leonid Slucki. Šendžen je dobro startovao, ali je sada u očajnoj formi, samo bod u poslednjih pet kola. Šandung je osvojio 13 bodova u prethodnih pet utakmica, pa je bi mogao da se uključi u borbu za titulu sa timovima iz Šangaja, Šenhuom i Portom koji ove godine vodi glavnu reč u ligi koja je pre desetak godina imala bum, ali je kvalitet rapidno pao poslednjih sezona.

AL AIN – AL ITIHAD KALBA, 16.10

(Fudbal, UAE 1)

Al Ain je pre četiri dana poražen od Jokohame (1:2) u prvom meču finala Lige šampiona Azije, ali ima šansu pred svojim navijačima u Dubaiju da stigne fo druge kontinentalne krune. U šampionatu Emirata, tim Ernana Krespa loše stoji, tek je četvrti, sa čak 16 bodova manje od Al Vasla Miloša Milojevića. Misli domaćina sigirno su okrenute duelu sa japanskim timom za titulu u Aziji. Al Itihad Kalba je u na 11. mestu, ali ne bi trebalo da brine oko opstanka jer ima sedam bodova više od ugroženog Emirejtsa.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

AL HALIDŽ – AL ITIHAD, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Očajne igre Al Itihada pod vođstvom Argentinca Marsela Galjarda. Prošlogodišnji šampion Saudijske Arabije je tek peti, pa izvesno neće igrati u Ligi šampiona naredne sezone. Karim Benzema se pokazao kao veliki promašaj u timu iz Džede, koji kvalitetom zaostaje za timovima iz Rijada, Al Hilaom i AL Nasrom, a nije najbolji ni u gradu, pošto je Al Ahli bolji. Al Halidž je u lošoj formi, pet mečeva bez pobede, ali ne mora da brine oko opstanka.

AL VAHDA – AL RAED, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Oba tima su u donjem delu tabele u Saudijskoj Arabiji, ali čini se da ne moraju da brinu oko opstanka, posebno Al Vahda koja ima tri boda više od današnjeg rivala. Oba tim su već tri kola bez trijumfa. U prvom delu šampionata, Al Tai je dobio u gostima Al Fateh sa 1:0.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara