Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Kizilkum bez gola na sedam mečeva, Cong An vezao tri pobede, sa Balestijerom zagarantovano 3+

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 09:25

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

Izabrane vesti

(Fudbal, Singapur 1)

Singapurska verzija japanske Nigate ima danas šansu da se vrati na čelo nacionalnog prvenstva. U goste joj dolazi Balestijer, koji je četvrtoplasiran sa 18 poena posle tri vezana slavlja. Balestijer je svih 11 ovosezonskih ligaških duela odigrao 3+, a u šest od tih 11 sukoba bilo je više od pet pogodaka. Albireks Nigata je sakupila 24 boda, dva koraka je iza Tampinesa uz meč manje. U prošlom kolu je izgubila od Lajon Sitija i prekinula seriju od pet trijumfa.

CONG AN NAN DAN - SONG LAM, 14.15

(Fudbal, Vijetnam 1)

Cong An Nan Dan drži korak u gornjem domu prvenstva Vijetnama. Stacioniran je na trećem mestu sa 14 osvojenih bodova posle osam kola. Ekipa je loše startovala, ali već pet rundi ne zna za neuspeh i trenutno je u seriji od tri slavlja. Priliku da nastavi isti trend ima protiv Song Lama, koji je desetoplasiran sa devet sakupljenih bodova. Gosti su se profilisali kao tim koji najčešće remizira, što je uradio u šest od osam ligaških mečeva.

KIZILKUM - NEFČI, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Nefči je ove sezone ozbiljan i pokazao je da ima štofa za šampionsku trku u Uzbekistanu. Trećeplasiran je posle 10 utakmica. Jedini je neporaženi tim u ligi sa pet pobeda i pet remija, a sa 20 bodova je dva koraka daleko od lidera Navbahora. Danas ide u goste Kizilkumu, koji je na potpuno suprotnoj strani. Sakupio je samo pet bodova i pretposlednji je na tabeli, a forma mu je očajna. Nije dao gol na sedam poslednjih mečeva na svim frontovima, a na slavlje čeka na 10 prethodnih duela.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara