Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Šangaj Šenhua brani nepobedivost, Hata i Al Hazm poste 11 kola, Goa i Čenajin za polufinale

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 09:48

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Obećavajući početak sezone kineske Superlige znači da će se Šangaj Šenhua u dobroj formi suočiti sa Nantongom, željan da ga iskoristi kao platformu za uspeh. Poslednji meč Šangaj Šenhue rezultirao je nerešenim rezultatom 1:1 protiv Peking Guana kod kuće, čime je njihov neporaženi početak kampanje produžen na šest susreta. Šenhua je lider sa 16 bodova. Nantong je na 11. mestu sa pet bodova u šest mečeva. Nantong je odigrao nerešeno 1:1 u prethodnom meču lige protiv Henana.

HATA - EMIREJTS, 16.00

(Fudbal, UAE 1)

Hata u subotu dočekuje Emirejts, pošto oba tima nastavljaju sa pokušajima da izbegnu ispadanje u drugi rang Ujedinjenih Arapskih Emrata. Emirejts je remizirao 3:3 protiv Šardže u svom poslednjem ligaškom meču, i zauzima 13. mesto sa devet bodova, osam bodova manje od zone sigurnosti uz devet preostalih mečeva. Hata je na dnu sa pet poena, 12 bodova manje od sigurne luke. Hata je izgubila poslednji meč Pro lige sa 3:0 protiv Al Vasla, produživši niz bez pobeda na 11 susreta.

GOA - ČENAJIN, 16.00

(Fudbal, Indija 1 plej-of)

Goa i Čenajin izlaze na teren u petak, u meču plej-ofa indijske Superlige. Kada su se dve strane poslednji put sastale u ligi, Goa je pobedila sa 4:1. U poslednjih šest ligaških mečeva, Goa je pobedila u pet i jednom remizirala. Čenajin je u međuvremenu pobedio na četiri i izgubio dva meča. Goa je bila trećeplasirana sa 45 bodova, a Čenajin je sakupio 27, a pobednik duela ide u polufinale plej-ofa protiv Mumbaj Sitija.

AL HAZM - AL ITIHAD, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Kako se sezona saudijske lige bliži kraju, Al Itihad zauzima peto mesto, dok se sada sukobljava sa fenjerašem Al Hazmom. Al Itihad je remizirao 0:0 protiv Al Tavona u svom poslednjem ligaškom meču, i zaostaje 21 bod za drugoplasiranim Al Nasrom za mesto u Ligi šampiona. Al Hazm je na poslednjem mestu sa 16 bodova, devet bodova manje od sigurnosti uz sedam preostalih mečeva. Hazm je izgubio poslednji meč u ligi sa 2:0 protiv Al Raeda, produživši niz bez pobeda na 11 mečeva.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara