Dženk Tosun (©Reuters)
Dženk Tosun (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu na pobede Bešiktaša i Hamburgera

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 11:00

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalno uvod u bogati kladioničarski vikend širom planete. Za danas su bukmejkeri Mozzarta izdvojili dve kvote koje će u svakom ternutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Bešiktaš protiv Rizea u Turskoj i na Hamburger u gradskom derbiju protiv Sankt Paulija.

Izabrane vesti

Crno-beli su peti, ali samo bod manje od Bašakšehira koji drži trenutno mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencije. Trabzon je pobegao na trećoj poziciji čak sedam bodova, dok će Galatasaraj i Fenerbahče da vodi bitku za turski tron. Bešiktaš ima imperativ pobede danas na svom terenu protiv Rizea, ekipe iz gornjeg doma koji je sedmi, ali je padu. Samo bod u poslednja dva kola. Gosti imaju samo dva boda manje od današnjeg rivala, pa i oni mogu da se nadaju izlasku na međunarodnu scenu. Orlovi za današnji meč neće moći da računaju na Žedsona Fernadesa koji se povredio prošle nedelje u derbiju Istanbula. Van stroja će biti i Amarti koji je otišao u rodnu Ganu da prisustvuje sahrani brata. Libijac Al Musrati je suspendovan zbog crvenog kartona prošle nedelje. Opširniju najavu ovog meča pročitajte OVDE.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

HAMBURGER – SANKT PAULI (PETAK, 18.30), KEC 2,40

Uoči 111. susreta gradskih rivala iz Hamburga, Sankt Pauli na HSV-ovom Folkspark stadionu, ima priliku da izbori promociju u Bundesligu, na koju domaćin čeka od sezone 2018/2019. Sve je jasnije da će Hamburg posle pet godina ponovo imati bundesligaša. Otkad je HSV 2018. prvi put u istoriji ispao iz elitnog ranga i tako izgubio svoj prestižni status Dinosaurusa (jedinog kluba koji nikada nije ispadao), u drugom najvećem gradu u Nemačkoj (posle Berlina) se nije igrao najkvalitetniji fudbal. HSV je tri sezone za redom završavao na četvrtoj poziciji u Cvajti, dok je u prethodna dva prvenstva bio treći. Igrao je baraž protiv bundesligaša i u oba slučaja je gubio. Sankt Pauli će se izvesno vratiti u Bundesligu prvi put od 2011. godine. Ako ne danas, onda verovatno pobedom u nekoj od preostale dve utakmice sa Osnabrikom (kod kuće) ili Venom (u gostima). Opširniju najavu derbija Hamburga pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara