Sergej Milinković Savić (©Reuters)
Sergej Milinković Savić (©Reuters)

AZIJA: Sergej napada trofej, Al Ain gubi korak za Milojevićem Al Vaslom

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 09:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indija 1)

Gosti su na drugom mestu u šampionatu Indije sa pet bodova manje od Mumbaja. Krajem meseca nas čeka bitka za titulu u plej-ofu. Bengalaru nema šansu za prvih šest mesta, pa današnjim mečom završava sezonu u Superligi Indije. Ima samo bod u prethodna tri kola. ATK Mohun je slavio u prvom delu sezone protiv današnjeg rivala sa 1:0.

AL AIN – AL DŽAZIRA, 18.15

(Fudbal, Ujedenih Arapskih Emirata 1)

Al Ain gubi korak za liderom Al Vaslom Miloša Milojevića u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Samo bod za domaćina na dve prethodne utakmice i 13 manje od lidera. Al Džazire je godinama u padu. Tim iz Abu Dabija je tek na osmom mestu, sa četiri poraza u poslednjih pet mečeva. Prošle sezone su domaćini slavili u oba meča, Al Ain sa 3:2, a Al Džazira sa 2:1. Na tri vezana meča ovih klubova dolazilo je tri ili više golova.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

AL ITIHAD – AL HILAL, 19.30

(Fudbal, Superkup Saudijske Arabije)

Prošlogodišnji šampion Saudijske Arabije Al Itihad i budući prvak ove bogate azijske zemlje igraće u Supekupu. Zanimljivo, dok ova država “otima” Superkupove evropskim ligama i to onim najjačim, svoj meč za trofej igra u inostranstvu, i to u glavnom gradu Emirata Abu Dabiju na Bin Zajed stadionu. Aleksandra Mitrovića neće biti u timu zbog povrede, ali tu je Sergej Milinković Savić. S druge strane, ekipa iz Džede pokušaće da spasi sezonu trofejem sa francuskim veteranom u napadu Karimom Benzemom. Ovi velikani su igrali prošlog meseca dvomeč četvrtfinala Lige šampiona i oba puta je slavio sa po 2:0 tim iz Rijada, lider šampionata. Pet mečeva u nizu je Al Hilal pobedio ekipe koju s klupe predvodi argentinski stručnjak Marselo Galjardo.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara