Marko Nikolić i Miloš Milojević (©Starsport)
Marko Nikolić i Miloš Milojević (©Starsport)

AZIJA: Treći obračun Milojevića i Nikolića u Dubaiju, Persepolis kaska za Esteglalom u Iranu

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 09:44

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Iran 1)

Esteglal je prošle godine pod vođstvom nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Rikarda sa Pinta izgubio titulu u Iranu. Sada je lider sa bodom više od Sepahana, ali i mečom više. Samo jedan poraz, samo sedam primljenih golova na 13 utakmica za tim iz Teherana. Gol Gohar je sedmi, sa četiri boda u prethodna dva kola. Esteglal je vezao četiri remija na gostovanjima.

KERALA BLASTERS – NORTIST JUNAJTED, 13.00

(Fudbal, Indija 1)

Tim koji s klupe vodi Ivan Vukomanović, Kerala Blasters, je na drugom mestu u šampionatu Indije, sa tri boda manje od Goe. Nortist je osmi, već pet mečeva je bez pobede. Kerala je najbolji domaćin u ligi, sa četiri pobede i dva remiija. Gosti su jedini neporažen tim u ligi, samo bod manje od današnjeg rivala.

PERSEPOLIS – ŠAMS AZAR, 15.00

(Fudbal, Iran 1)

Šampion Irana ima šest bodova manje od gradskog rivala Esteglala. Persepolis je vezao dva remija, pa ima imperativ pobede protiv Šamsa. Velikan iz Teherana je kod kuće bez poraza, po tri trijumfa i remija. Šams je bez pobede na osam poslednjih mečeva.

AL AHLI – AL VASL, 16.30

(Fudbal, UAE 1)

Veliki derbi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, drugi protiv prvog. Lider je Al Vasl koji vodi prošlosezonski trener Crvene zvezde Miloš Milojević. Rival je Al Ahli koji je letos preuzeo nekadašnji trofejni trener Partizana Marko Nikolić. Ove sezone u četvrtifnalu Kupa Emirata, bolji je bio Al Vasl, odnosno Milojević, koji je oba puta dobio gradskog rivala, sa 3:0 i 3:2.

AL VAHDA – AL RIJAD, 19.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Domaćin igra toplo-hladno u šampionatu Saudijske Arabije, na sredini je tabele, dok je Al Rijad u opasnoj zoni, dva vezana poraza, tri meča bez tijumfa. Al Vahda mnogo bolje igra na svom terenu, gde je zabeležila pet pobeda. Ima dva vezana trijumfa pred svojim navijačima. Al Rijad je poražen na tri od prethodna četiri meča na gostovanjima.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara