Srđan Babić (©Starsport)
Srđan Babić (©Starsport)

Babić i Sadik gaze ka Primeri, oslabljeni Las Palmas je sledeća prepreka

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 14:30

Almerija dočekuje tim sa Kanarskih ostrva u subotu od 18.15 časova, u 9. kolu španske Segunde

Dug je put pred Almerijom na putu ka Primeri, ali za sada Srđan Babić, Umar Sadik i saigrači koračaju ka cilju sigurnim korakom. Prvi su na tabeli Segunde, a seriju od tri uzastopna trijumfa probaće da nastave u subotu (18.15 časova), na svom terenu protiv Las Palmasa

Ipak, ni gosti nisu u lošoj formi. Oni su neporaženi na poslednja četiri meča, u prethodna dva kola su savladali Ponferadinu (2:1) i Kartagenu (4:1), te su tako jasno stavili do znanja da takođe gaje ambicije da se vrate u elitni rang.

Izabrane vesti

18.15: (1,65) Almerija (3,80) Las Palmas (5,50)

Isti cilj su obe ekipe imale i prošle sezone, ali ga nisu ostvarili. Almerija je barem igrala plej-of, gde je na kraju zaustavljena, dok je Las Palmas završio takmičenje na devetom mestu.

U tom šampionatu su oba tima odbranili svoj teren, ostrvljani su slavili sa 2:0, a Almerija sa 3:1. To je bila potpuno suprotna situacija u odnosu na prethodnu sezonu, kada su obe ekipe zabeležile po pobedu u gostima.

Almeriji nedostaje samo jedan fudbaler. Zbog povrade neće igrati standardan desni bek Aitor Bunjuel. Domaćinu je najvažnije da je najbolji strelac ekipe Sadik zdrav i spreman, on će biti najveća pretnja po gol Las Palmasa. Bivši napadač Partizana je trenutno najbolji strelac Segunde, sa šest golova. Tome je pridodao i dve asistencije.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Almeriji, Srđan Babić, odmah po dolasku je ušao u startnu postavu. Za sada odrađuje posao jako dobro, sva četiri meča na kojima je nastupio je odigrao svih 90 minuta, pa će takođe da bude od početka na terenu i u subotu.

Las Palmas je sa 12 postignutih golova na deobi druge pozicije u ligi po efikasnosti. Isti broj pogodaka dali su i Sporting Hihon, Ponferadina i Eibar, a uspešnija od njih je samo Almerija, sa 17 golova.

Gostima će sada da nedostaju petorica igrača. Raul Navas, Lojodise i Rafa Muhika su povređeni, dok su Adalberto Penjaranda i Saul Koko sa reprezentacijama Venecuele, odnosno Ekvatorijalne Gvineje.

------------------------------

Sve utakmice Segunde možete da gledate u direktnom prenosi na portalu mozzartbet.com, dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

SegundaAlmerijaŠpanija 2Las PalmasUmar SadikSrđan Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara