Komentari na vest

Bahar: Filozofija nam je da pobedimo svakoga, zadržimo koncentraciju i korigujemo odbranu

Y

Yika

pre 6 meseci

Prvo si najavljivao prolazak, a sad kukas da je bilo srece, fudbal je igra ili si bolji ili nisi, ako hoces da zavisis od srece, igraj loto
P

Preža

pre 7 meseci

1,28 kvota na nas?
P

Preža

pre 7 meseci

1,28 na Lajpcig moja greška. Idemo Cigani!!!👊
D

Don Vito Corleone@YayaT

pre 7 meseci

@YayaT – dugo sam čekao jedan ovako stručan komentar! kakva detaljna elaboracija! Samo jaka analitička svest daje ovakvu stratešku analizu. Posebno je uočljiva tvoja konstatacija, iščupana iz konteksta “Razvoj kluba saf zavisi od skautinga i trenera”! Sjajna misao, kako se toga nismo ranije setili! Tačno si nam otvorio oči! Znači, skauting koji je klub uradio i doveo jednog Đigu, Nedaje, Krasoa, Olanjiku, zbog takvih vrhunskih poteza “mi sada idemo u savremene tokove profesionalizma”! Sjajno!
L

Lebdeći duh

pre 7 meseci

Nisam zvezdaš ali nisam ni zluradnik. Jasno je svakom iole realnom poznavaocu fudbala i sporta uopšte da mnoge stvari ovde nisu postavljene na svoje mesto, od razvojne strategije kluba pa do strategije na samom terenu. Ne radi se to tako ni u Zimbabveu kako se radi kod nas. Za uspeh je potrebna zdrava sredina a ne nekakvo leglo ološa i profitera u srcu kluba povezanih sa još većim ološem višeg levela, ne mislim samo na Zvezdu. Koliko je samo para skrkano do sada a kakvi su rezultati? Sipanjem para se samo pravi gore jer nema rezultata preko noći, nema ni zdravlja dok se ne očisti žito od kukolja, dok se kompletno ne istrebi i poslednji uljez. A onda se krene od nule transparentno u jednoj zdravoj atmosferi i raste se progresivno, onda se sipaju pare (kad već nema privatnih neka su i državne, ali samo u vidu dugoročne pozajmice) i od uloženog novca pravi se još više novca, polako se vraća dug i ulaže u budućnost, godišnje se priključi prvom timu strogo limitiran broj novih igrača (što kupljenih što iz podmlatka) tako da kostur nikada ne trpi. Ne kupuju se napadači na kilo a desnog beka da ti igra neko prinudno rešenje, zadnji vezni ili štoper. Sve je to samo puka improvizacija, trenutno, privremeno, iznuđeno rešenje za tekuću sezonu i ništa drugo. A na sve to, dosadašnja strategija kluba (ako se to tako uopšte i može nazvati) samo će da proizvodi nove i nove kosture iz ormana poput ovog Rišaira... a koliko ih je bilo u poslednjih nekoliko godina? Ko to može da preživi, realno?
Р

Раванели

pre 7 meseci

Звезда добија. Шериф пресуђује Лајпцигу.
P

Popsi@Ravaneli

pre 7 meseci

@Ravaneli - U društvenoj igri "Monopol"! Čovek sa dve leve noge, koji trči kao da vadi noge iz blata! Bu-a-ha-ha-ha!
g

gost999

pre 7 meseci

Nije on los trener, videlo bi da jeste jos u Makabiju. Problem je sto ovde postoji ubedjenje da je Zvezda vrsna ekipa vec godinama, a realnost je da nije. Kao sto je realnost da su ostali klubovi dovedeni sistematsku u stanje ocaja, pa zato deluje da je Zvezda izuzetna. Neko vas laze. Neko manipulise vasim emocijama. Neko.. Ako uopste objave komentar, posto je jako problematicmo reci da je car go, a da ne pa'ne odmah neka cenzura. Ljudi, navijaci oba kluba, volim vas. Ljudi, navijaci oba kluba, dodje mi cesto da zaplacem, kad vidim neke stvari. Pozdrav iz Haife!
Р

Раванели

pre 7 meseci

Звезда добија сутра.
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

@ravaneli po zigu:)))
Р

Раванели

pre 7 meseci

Звезда добија.
J

Jamb

pre 7 meseci

Imam neki osecaj da bi M. Milojevic sa ovim timom bio bolji od Bahara. Rano smo osvojili titulu prosle godine, samim tim motivacija je bila problem, to se desava i u top klubovima Evrope kad matematicki obezbede titulu... Prerano smo se odrekli njega, solidan je trener, mnogo je veci trosak i rizik sa Baharom
M

Marko1105

pre 7 meseci

Ti si covece zalutao u klub kakav je Crvena Zvezda. Sramota za upravu, pre svih.
d

deki maky

pre 7 meseci

sutra ima da Albahari skocka tim,da primi bar 5komada.
g

gosn trener

pre 7 meseci

opet ces sastaviti ekipu koja ce prvi put igrati zajedno...
Y

YayaT

pre 7 meseci

Nema razloga da se sumnja u Baraka;grupa je prejaka ali ostavlja sasvim dobar utisak.Takav je kakav jee,hladan ali fokusiran lik. Mi smo bukvalno ove sezone napravili veliku promenu u sistemu vodjenja tima.Umesto domacih fudbalera.gardista,pravoslavlja,tezine dresa opredelili smo se za profesionalnu atmosferu motivisanu sportskim rezultatima.Barak je naciljan kao trener za taj preobrazaj. Znaci,umesto na buku da dobijemo tu i tamo junacki i neke petarde u gostima mi sada idemo u savremene tokove profesionalizma. Sigirnije,sa manje strasti. Razvoj kluba saf zavisi od skautinga i trenera.
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Јеси ли попио лекове? Провери за сваки случај, јер је то у токове професионализма, проверити да ниси помешао лек?
A

Anđus

pre 7 meseci

Ciga Đorđević za trenera Zvezde!
T

Tunjevina

pre 7 meseci

Nema više one nadobudne euforije među Mocart sport delijama sa severa. Od avgustovskog heroja i vizionara Bahara do trona Evrope - do septembra i oktobra u kome je nemač pojma i želi mu se šut u zadnjicu. Udoklonuće totalno.
A

Anđus

pre 7 meseci

Bahar Barak...to vam je jedan od najvećih foliranata svetskog fudbala. Došao je propraćen jakim marketingom kao da je Gvardiola došao. Ali mene zavarao. Od prvog dana govorim da mi ne uliva poverenje.
A

Ali saznao je

pre 7 meseci

Niko nije dobar za klub i ligu u kojoj vladaju livade i tarzanke a narod je pajser koji sve to gleda i navija bez pobune. Njegova jedina greška je što je ovde došao jer nije imao pojam da ovako nešto može postojati u Evropi 21. veka.
B

Bahar

pre 7 meseci

i uprava napolje.
P

Popsi

pre 7 meseci

Napašćemo 100%
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Nikad nisam bio nesto odusevljen dolaskom Bahara, ali nisam sad ni neko ko zeli da ode, i neko ko bi ga najurio iz kluba...Ali najkrivlje minje sto 90% ga tera i pljuje u komentarima i portalima a ti isti su suprotno od mene pljuvali Stankovica, Milosa Milojevic nazivali pogrdno " cokna" a velicali Bahara i pravili od njega Murinja..Navijajte za klub, idite na stadion i podrzite Zvezdu da izadje iz ove krize koja je dosla iz eksperimenata strucnog staba i uprave...Ajmo Zvezdu sutra napad na sva tri boda a i ako dodje bod bice super...
P

Popsi

pre 7 meseci

Pa zar nije Cokna? Uzmeš titulu nekoliko kola pred kraj i ne ubacuješ mlade igrače.
n

nnjđ

pre 7 meseci

Ti idi na stadion i podrzavaj klub ciji je predsednik lice sa poternice i koji se odrzava od drzavnih para zarad hleba i igara. Mozda su vecini ljudi u Srbiji to postale normalne okolnosti, ali meni nece nikada. Navijam za Zvezdu od malih nogu ali im dinar jedan u dzep necu staviti. Iz principa.
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Tvoj komentar sa mojim nidje veze...Ti si ti zvezdas...
c

cipar

pre 7 meseci

Ja ne znam čemu se ovde neki likovi nadaju? Pa Lajpcig igra egal sa Bajernom, a Zvezda jedva dobije Javor i pritom primi dva komada. Openda ima da izbuši Glazera, bolje nego Siti.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Brate eto ti prilika da od jednog srana napraviš dva sutra kad si tako ubeđen.
F

FiloSof

pre 7 meseci

Odlicno vam ide filozofija, daje rezultate
d

darkobg

pre 7 meseci

Sreca nasa sto nam je on trener jer bi se sutra na nasem sektoru viorile Palestinske zastave pa samim tim popili bi debelu kaznu
S

Sunking

pre 7 meseci

Ladno kaže : "zadržimo koncentraciju" Kako se zadrži nešto što nemaš?
Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Zreo si ti da hvatas let za Izrael .
P

Poosi

pre 7 meseci

Trebalo je da kupimo boljeg trenera koji je nešto uradio u Evropi. Ovaj je dobio nas na sreću.
N

Nekac035

pre 7 meseci

Nije strasno ni da se izgubi. Ali ako se gubi neka bude s ponosom. Zato sutra igrajte fudbal, trcite borite se, rezultat nije bitan. Bitno je da se ''izore teren'' Mi navijaci verujemo u pobedu. Ajmo ajde, igraj i bori se
P

Popsi

pre 7 meseci

Sad se vidi da je do trenera.
R

Realno...

pre 7 meseci

Od Vozdovca, Odbrana je Raspad imao je dovoljno vremena da nesto promeni da li odrambene igrace da li formaciju nije uradio nista ... I dalje je odbrana bruka i sramota. A golman nije nista bolji
D

Dejani

pre 7 meseci

Do Vozdovca je taktika petardirala protivnike, od Vozdovca promijenio formaciju i gledamo ovo sto gledamo. Nema više kako treba onog presinga na protivnickoj polovini
P

Poosi

pre 7 meseci

Vratio je formaciju protiv Javora pa isto.
A

Alooo

pre 7 meseci

Protiv Javora smo igrali sa tri pozadi
S

Salamander

pre 7 meseci

Covek je očigledno glavom na drugom mestu. Sa ljudske strane, to je razumljivo, međutim, sa sportske gledano, može da bude pogubno. Pola muke da mi nismo izgubili dve u prvenstvu i da smo dobili Jang Bojs, pa ova utakmica u gostima i nekako, ali ovo može da ostavi mnogo dublje posledice po rezultate i plasman kluba. Mislim da ako kiksne do nove prvenstvene pauze u prvenstvu, uz neki ubedljiv poraz u Lajpcigu, da treba da dođe do sporazumnog razlaza, niti se njemu ostaje, niti bi da ga držimo. Sve više miriše na to, ekipa nema uigrane sisteme, traži se, ne pristupaju svi utakmici sa istom željom. Najviše bih voleo da se podignemo, da do kraja gazimo, da njegov sistem proradi. Međutim, objektivno gledano, teško da će do toga da dođe.

Nikola Jokicic

pre 7 meseci

Ajde da odigramo jednu utakmicu kako treba. Mislim da je svima vise preko glave da gledamo ono mucenje po terenu. Hrabro bez respekta, nema vise kalkulisanja. Nadam se da cemo konacno videti neke uigrane akcije, igru od noge do noge, brz protok lopte, presing a ne samo neke izgovore. Pobedjivali smo velikane, mozemo da se nosimo i sa Lajpcigom.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Mučenje? Sabili smo bojse u šesnaest zadnjih 25 minuta. Mučenje? Imamo po 35-38 šuteva na gol u našoj ligi. Nekad jednostavno treba malo vremena e sad to što kod nas u ligi igra ekipa sa štitom koja magijom umesto 13 ima 28 bodova to je već neka druga priča.
A

Adios Bakare

pre 7 meseci

Ajde lepo šali iz Zvezde. I ne, ne vodim se onim - jedna loša utakmica, napolje, problem je mnogo ozbiljnije prirode. Prvo, lik je očigledno uništio timski duh, a kraj aut linije izgleda kao da mu nije do života. Drugo, šta si uradio sa Krasoom? Treće, jel kapiraš da ne ide sa Mićkom na beku? Miloje (stari) može časove da ti drži.
A

Adios Bakare

pre 7 meseci

Sada sam pogledao konferenciju i krivo mi je kroz šta prolazi čovek. Ali sa fudbalske strane, sve ostaje isto.
P

Popsi

pre 7 meseci

Kroz šta prolazi? Gaze tamo onu jadnu decu. 2000 ih je poginulo do sada.
A

Avenger

pre 7 meseci

Pa možeš ti da koriguješ odbranu naspram Lajpciga, ali šta da radiš kad ti 10 igrača stoje iza lopte? Neverovatno da nema dovoljno agresivnosti u domaćim utakmicama, pored opcije 5 izmena. Pa čoveče lomi, dobij žuti, ima igrača na kamari da te menja, a ne da ti Javor drži 4min loptu na tvojoj polovini.
P

Prcko33

pre 7 meseci

Odbrana je losa jer si pocerao Gobeljica i Viga ! Obojica su duplo bolja na beku od Mijailovica ! Kasno si skontao da ne mozes igrati sa 3 pozadi, a onda svi uvidesmo da si los trener kada si ostao na tome da Micko igra beka ! I to je jednostavno to

Mile Stručnjak

pre 7 meseci

Gobeljića hahaha nasmeja me slatko. Hvala ti :)
P

Prcko33

pre 7 meseci

Mile strucnjak da nije bolja opcija na beku Micko od Gobeljica?
m

mile strucnjace

pre 7 meseci

Ako nista drugo Gobeljic je bwk i u svakom slucaju je korisniji na toj poziciji od zadnjeg veznog. Ne znan sta ti nije jasno, osim ako nemas nameru da ismevas gobelju koji je bio vise nego korektan za vreme mandata u Zvezdi. Kompleksi se ne lece ovde.
P

Prcko33

pre 7 meseci

Pricao ko sta pricao, i mislio ko sta mislio Gobeljic je vise nego korektan bek , to sto su "mlatarali" sa njim to je neka druga prica ... Ali on je za Zvezdu bio odlicna opcija ! I naravno 100x bolja opcija od ove koje sad' uopste nemamo!

Mile Stručnjak

pre 7 meseci

Gobelja familijo ako pišeš ti ovo, onda ok. U suprotnom, ili si mu rod ili se ne razumeš u sport (jer reći samo fudbal je blago u ovom slučaju). Prvo, dotični nije bio bek dok nije došao u Zvezdu, drugo, skupo nas je koštao previše puta, koliko grešaka, penala i kartona, tu i tamo slomi nekom nogu. Gobeljić nema osnovno sportsko kretanje a o fudbalskim sposobnostima ne mogu ni da govorim. Možemo da polemišemo da li je Mićko dobro rešenje na toj poziciji, ali upoređivati Gobelju sa skoro bilo kojim fudbalerom, jednostavno ne biva. Svako dobro želim
P

Prcko33

pre 7 meseci

Mile legendo samo mi reci da li je bolje rjesenje Micko ili Gobeljic? Evo ga decko tek dosao u Grcku i odmah krenuo da igra ... Svako ima svoj stav i pravo na misljenje , Gobeljic da sada igra bilo bi 100x bolje , ovo sa Mickom je smijesno zaista ! Prvo decko izgleda kao fudbaler mislim na Gobelju, spreman , moze da trci to sto ga Zvezda nije iskoristila maksimalno vjeruj mi samo je greska struke! Pogledaj recimo utakmicu sa Ferencvarosem na marakani , pogledaj neku njegovu utakmicu u Grckoj nemoj da si zaslepljen tudjim misljenjem!
f

fejk Lotar

pre 7 meseci

Kako su Voždovac i Čukarički reagovali na ovu filozofiju?
d

dzoni.

pre 7 meseci

odbrana se raspala odlaskom erakovica....umesto da se dovede kvalitetan stoper nivo ls, doveli su degeneka i nekog nepoznatog klumca i sad imamo nikad goru odbranu
W

WhoAmI

pre 7 meseci

Daj ljudi ne sprdajte se kakav Erakovic? Nije se samo odbrana raspala njegovim odlaskom vec ceo tim. Sta ti to govori? Da nije do njega vec da je do necega drugog, a ja ti garantujem da Erakovic nece imati nesto bajnu karijeru.
S

Samo hrabro

pre 7 meseci

Red je da odigramo kvalitetnu utakmicu, dva meseca su prosla od poslednje dobre partije i od sklapanja cele ekipe. Protiv Jang Bojsa i Sitija smo bili daleko od igraca, nasi stoje na 2metara od njih. Kad se setim pripremnog perioda izludjivali smo i Zenit i Fener i Fiorentinu cvrstom igrom i agresivnoscu. To nam je potrebno sutra, da se ne plasimo i da damo 110%. Da se ogule kolena pa iako se izgubi nije smak sveta ali dres mora da se postuje!

kln

pre 7 meseci

“pripremnog” je kljucna rec
G

Gost Djape

pre 7 meseci

@Samo Hrabro - Najbolji komentar sto sam procitao. Mi stvarno imamo dobar tim, ali iako je trener sa grubom facom, mislim da je sa jako mekim srcem, daj pritegni to, ko se ne pokaze nema igre narednih mesec, i kresati po dzepu. Ovo sto si rekao da daleko stoje, i da ne prave presing to su kljucne reci, zato sutra ratnicke boje, i u boj, ne grubo nego pametno, da ne mogu da sastave akciju.
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Alo strijepimo od svakog, možemo da izgubimo od svakog!
M

Ma

pre 7 meseci

sta rece .... Kad u ovom nasem prvenstvu primas po utakmici u proseku 2 gola,cemu se nadas sa azdajama u ls ?!!!!!!!!!!!Krajnje je vreme, da se ta tvoja filozofija vidi bar malo .....
X

Xao

pre 7 meseci

Cemu taj copy-paste komentar po svim portalima? Imas li nesto pametnije da radis
d

dobijas svakog

pre 7 meseci

bez problema, narocito kada igras bez bekova
e

ejjj

pre 7 meseci

Nema to veze sa koncentracijom, igraci su losi, golman je los .. dokle vise da bezimo od realnosti

Gost55

pre 7 meseci

Ми имамо најбољи тим у Србији и у лиги примимо ПЕТ голова за две утакмице. Није зо до играча, то је до тренера.
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Dovedi porodicu u Srbiju tu će biti spokojni
?

??

pre 7 meseci

Bukvalno, ne znam sto to ne uradi