Komentari na vest

Bahar hoće Degeneka i to kao desnog beka za Ligu šampiona

А

Александар1

pre 10 meseci

Терзић је рекао да је Звезда прерасла Дегенека, а на нашем платном апиаку су и даље Срнић, Гобељић, Фалко, Милуновић, Родић...
N

Nesmajnik

pre 11 meseci

Barak vec sad deluje ozbiljno i profesionalno, realno Degenek nije skup, ima pasos, ima iskustvo u Zvezdi i evropskim takmicenjima, a cak moze i da igra na vise pozicija. Nakon Borjana i Kataiija, nastavlja da pravi dobre odluke
N

Necemo i tacka

pre 11 meseci

NI POD TACKOM RAZNO VRACATI OVOG ISLUZENOG FUDBALERA KOJI NI U ARABIJI DA IGRA NE MOZE!
U

Usput

pre 11 meseci

Iako mi je Degenek bio jedan od dražih, ne sviđa mi se ideja da se sad vraća, pogotovo ne na desnog beka. Imamo mi bekova koji su loši ofanzivno dovoljno.
p

postic

pre 11 meseci

pa skoro svi treneri Zvezde nisu uvedili da Dagenek moze da igra desnog ,Stankovic je jedini bio blizu toga ,kod njega je nakad igrao levog
a

alexcccccc

pre 11 meseci

zvanicno ce biti bek a ustvari 3 stoper, znaci opet cemo igrati 3-7-0
D

D_G_N_R_K

pre 11 meseci

Već vidim kako će ovo završiti...
N

Nik Pećina

pre 11 meseci

Sušio se na tribini kad nije hteo da ucestvuje u trange-frange transferu u Singapur, pricali su da je Radovan za njega izmislio ministarstvo odbrane, da ga je klub prevazisao i bio momački ispljuvan ovde u komentarima. Sad je izgleda opet dobar, lupaju pluseve za njegov ponovni dolazak. A terali su ga kao kera... Plus oprostio dugove, ostao kratak da bi se neko drugi bogatio...
D

Dragan Bleker

pre 11 meseci

Koja konfuzija. Onomad kad je odbio da ode u Singapur na doktorovu šemu, ladio se po tribinama, bio pljuvan na komentarima, pricali su da ga je klub prerastao. Sad je odjednom opet dobar. Neka mi pomogne neko jer ne znam da li da lupam minuse ili pluseve.
X

Xyz

pre 11 meseci

Kako se lepo kriju kombinacije iza kisobrana Bahara. Vrlo brzo ce da shvati gde je dosao i pobegne glavom bez obzira
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Degenek je za klasu bolji od Viga i Nikolića!
@

@zvlat

pre 11 meseci

Totalno neuporedivo! Baš razliciti stil igre, degenek čvrst, sigurniji kao bek-štoper za odbranu a i odličan u skok igri u napadu / a ne može da se poredi sa vigovom brzinom i ulskom u šesnaest tj. načinom kko brzo zapreti u napadu kao krilo / Nikolić je ok ali još nije imao jak test sa vidimo prave vrline i mane.Dakle čudi me tvoj komentar.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Naravno da te čudi kada to ja nisam pisao! Kradljivac nika na delu!
n

nejasno

pre 11 meseci

Degenek je igrac koga su otpisali Vladan Milojevic a posle Stankovic. A onda je i sam Terzic rekao da je klub prerastao Degeneka. I sad bi da opet vrate Degeneka.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Na žalost po ova tri dunstera (Milojević, Terzić, Stanković), Degenek je za njih nedostižan! Stanković je ispao od Makabija i sada sa Samdorijom iz lige, V. Milojević je svuda dobio otkaze posle odlasa iz Zvezde (Grčka, Saudi Arabija, Kipar), Terzić, taj virtuelni doktor ekonomije je sa Zvezdom ostvario dug od preko 76 miliona evra. Bolje im je da se pokriju po ušima i da ćute!
D

Dejani

pre 11 meseci

Ma daj ba nemojte lagat…. Kakav Degenek i bek. A još i Degenek i Zvezda…
n

negativaniq

pre 11 meseci

Najjace kad pojedinci pisu o Borjanu i Kataiu pricaju ne treba gledati stare zasluge i emocije. A onda kad pisu o Degeneku "ne treba zaboraviti suze, emocije itd".
k

kakavbredegenek

pre 11 meseci

To je to, ovde definitvno vecina botova ostavlja komentare i sami sebi daju pluseve. Kakav Degenek koji je bio slab u domacoj ligi, pogledajte utakmicu sa Bajernom da vidite kako izgleda Degenek u LS. Pogledajte utakmice sa Midtjilandom i sta mu je radio Isaksen. Pogledajte derbije gde je igrao Degenek, jel ste zaboravili sta mu je radio Sadik. Covek je ulizica dovolno dobar na recima da sa par izjava ubedi podvodljive ljude o svom fudbalskom znanju.
@

@kakav

pre 11 meseci

Ne, ovde botovi pljuju Degeneka jer misle da puno znaju o ovoj igri! A realnost je sasvim drugacija...oni zapravo pojma nemaju o ovoj igri a daju sebi za pravo da blate nekog ko je daleko iznad njih u svakom smislu, jer imaju svoje nazovi misljenje za koje misle da je jedino pravo...
L

Lazaros

pre 11 meseci

Зар није Терза рекао за њега да је клуб прерастао његове квалитете и да није он више ниво за Звезду ??? Дао му је чисте папире уз опрост дуга или су му исплатили чак нешто ?? Шта ви радите од клуба , па то нема нигде !!!
N

Nexu

pre 11 meseci

Zvezda je prerasla Degeneka ali nije Pankova ako je verovati don Terzi. A Pankov je toliko dobar da kada mu je istekao ugovor niko ga nije hteo pa mu je Terza ponudio novi. A sto se tice cistih papira velikodusni don Terza je Degeneku dao ciste papire a Degenek mu je u znak "zahvalnosti" oprostio milion evra potrazivanja ili ti sve sto je trebao da zaradi od ugovora i bonusa za godinu ipo dana. Drugim recima covek je u drugom mandatu igrao besplatno. Tako do od njegovog povratka nema nista. Decko se vec opekao o ekipu iz podzemlja.
b

bbbb

pre 11 meseci

Koliko puta se kupovao ovaj Degenek do sada?
S

Skaut13

pre 11 meseci

Valjalo bi obratiti paznju na igraca Bastie, desni bek Kevin Van Den Kerkhof. Izuzetno zanimljiv igrac, ono sto nama treba, ove godine debitovao za reprezentaciju Alzira.
8

8

pre 11 meseci

Ko (S) cka je bačena
l

lalo

pre 11 meseci

Bio je Degenek dobar i kod Stankovića, samo je Stankovićev ego bio prevelik za Degeneka.
K

Kiklop

pre 11 meseci

Bravo, Zvezdo, bravo Terzicu, bravo Mrkela, bravo Marine... Jos samo Causic i Pavkov i pali se masina! U najavi je novi cirkus od prelaznog roka! A taman sam mu poverovao nekih 10% kad je najavio svezu krv, brze i madje igrace! Tragikomedija!!!
M

Marko1105

pre 11 meseci

Degenek je uvek dobrodosao. Ima nas koji ne zaboravljamo krv, suze i znoj za nase voljene boje i klub! Takodje, puna podrska Baharu za potpuni remont ekipe! Sadasnji sastav Zvezde je takav da pristojan nivo LS imaju samo Dragovic, Erakovic, Olayinka i mozda (veliki znak pitanja) Stamenic, Ivanic i Bukari. Dakle, golman, desni i levi bek, zadnji vezni, napadac! Ako planiramo da igramo brzo, jako i probamo da se ne obrukamo i izborimo to famozno 3. mesto u grupi (znam, dosta zavisi i od zreba jer ale su ale).
g

gx

pre 11 meseci

Igrao za Australiju i to ne svaki utakmicu...i kada je igrao bio je rupa...svaka čast na golu u salzburgu...svaka čast na borbi ali to je prošlost...pogotovo za beka je prespor ..tako da me ovo ako je tačno da njega Bahar želi iznenađuje....ali ajde..mali Vigo nije bio los ali jeste cena mu je malo prevelika...degenek jeste bolji u defenzivi mada je sporiji,Al ako ćemo tako mi smo za ofenzivniji fudbal...to hoćemo.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Motika napustio Zvezdu! Olimpija Ljubljana! Zvezda ima procenat od dalje prodaje!
О

Одоше

pre 11 meseci

2,5 милона еура !!! Па Фалко …… Каже Терза ,ми нисми имали милионске трансфере са промашајима 🤫😂😂😂
G

Gost+31

pre 11 meseci

Nezaboravni Salzburg i onaj gol lob, za veliku sreću i veliko dobrodošao nazad krajišniku mome!!!
c

czbggggg

pre 11 meseci

Dobrodošao kući kućo! 🔴⚪🔴⚪
G

Gost+31

pre 11 meseci

Nezaboravni Salzburg i onaj gol lob, za veliku sreću i veliko dobrodošao nazad krajišniku mome!!!
G

Gost 1999

pre 11 meseci

A mi se svi ovde razumemo u trenerski posao kao Marica u onu stvar.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Najbolji sportski portal u Srbiji i šire! Komentari se čitaju u svim klubovima! Za Zvezdu/Partizan znam sigurno!
m

maxom

pre 11 meseci

Nadam se da bahar zna sta radi,milos ima kvalitet za zvezdu,ima iskustvo igranja Lige sampiona a uz to jos je i veliki zvezdas,vidjecemo sta ce biti.
A

Amfiteatar

pre 11 meseci

Kod Terze i Mrkele nista novo... Vrte 15-ak istih igraca godinama unazad!

BorisPL

pre 11 meseci

I to donosi rezultate 💪👏
A

Amfiteatar

pre 11 meseci

BorisPL.... Koje rezultate!? Konkurenciju u prvenstvu nemamo,a u Evropi se trazi ISKORAK! Sami su rekli i najavili da hoce 1.iskorak u Evropi, 2.svezu krv, 3.brze i mladje igrace! Degenek mi se tu ne uklapa! Niti je mlad, niti je brz, niti je sveza krv😎
y

yayaT

pre 11 meseci

super talentovani Bahar hoce Degeneka koga ovde u komentarima pljuju godinama .. Ili Bahar nema pojma ili mozda gleda prvo mentalitet igraca?
P

Posle

pre 11 meseci

One izjave Terzića, da je Zvezda prerasla Degeneka, Miloše, ako dođeš opet, gori si od njega.
о

он...

pre 11 meseci

...не долази код Терзе, него у Звезду.
S

Sladajac

pre 11 meseci

Barah najverovatnije nije ni čuo za Degeneka,on je hteo B.Planića, Degeneka su mu nametnuli Tvorza i Mrča...
G

Gost1976

pre 11 meseci

Dobro rešenje za desnog defanzivnog beka,iskusan i,domaći igrač,zna sve i lako se uklapa ,a može da igra i štopera. Bahar ne igra sa ofanzivnim bekovima,praktikuje brza i prodorna krila koja nemaju prevelike defanzivne obaveze i stalno opterećuju protivnika,nešto kao Antić sa Lanetom i krasićem i bekovima koji su bili sjajni defanzivci Dragutinović i Ivanović. Mislim da nam ovaj sistem odgovara,naročito u LŠ gde moramo biti stabilni nazad,nemamo mi prostora da nam se tu bekovi ubavuju previše,U Sitiju se Voker i akanđi be ubacuju preterano napred ali su nazad sjajni,Kanselo je zbog tog sistema odstranjen,prosto bio je preofanzivan ,a to nije trebalo Gvardioli,inače je sjajan igrač..sve je to do trenera i izabranog sistema
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Nece ga ovaj trener od koga se pravi Murinjo, vec ga hoce Terzic...Upropastice istorijsku sezonu za Zvezdu...
j

jedini pravi

pre 11 meseci

povratnik u zvezdu je Terza,po ne znam tačno kom članu našeg zakona...
R

Rajko car

pre 11 meseci

Ovaj ce da upropasti ekipu i otera sve sto valja,a zelje su mu katastrofa.Necemo biti prvi ni u nasoj ligi sa ovim.Brzo ce ovaj da zavrsi karijeru u Zvezdi imam neki osecaj.Placacemo ga 3 godine,a nece biti ni do zime..Zivi bili,pa videli..
j

jel dolazi

pre 11 meseci

onaj Princ Čarls iz Imt-a?ipak je aristokrati mesto u aristokratskom klubu ...
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Princ i Čarls su 2 različita lika! Obojica su navodno 2003. Čarls je potpisao za Zvezdu, ali ostaje u IMT. Isto kao Glišić.
p

pravoslavlje

pre 11 meseci

i crvena zvezda????jel može neko da objasni
Č

Čika Dača

pre 11 meseci

Puna podrška za Bahara! Već se vidi da ima ideju, i već sada postaje zanimljivo, a prelazni rok još nije ni počeo. Istina, nisam neki ljubitelj da stalno vraćamo igrače, nekako mi je to uvek delovalo neozbiljno. Ali mesta za našeg Knindžu uvek ima! Još ako je želja novog trenera, nema tu puno polemike. Dosta ljudi piše, i slažem se, već sada se nazire šta Bahar želi od ekipe. Jaku, čvrstu, fizički potkovanu ekipu. Ide nekom logikom, ako nismo bolji od vas na lopti, bolji smo u duelu. Samo još trkački da ih spremi. Eto, faliće prvi golman, i to me jako interesuje ko će biti, levi bek( nadam se Ristić, ili Mladenović ) zadnji vezni i dva špica. Što se špiceva tiče, mislim da trebamo da pojurimo nekog iz liga petice koji nisu baš toliko na ceni. Evo recimo M’Bala Nzola. Dečko u avgustu puni 27 godina, igra za Speciju, i ove sezone na 30 utakmica ima 13 goliva i 2 asistencije. Trenutna vrednost mu je 6,5 mil. Naš adut je svakako LŠ, pritom postoji mogućnost sa njegov tim ispadne u Seriu B. Naravno, neko će reći da je i ovo puno, ali kad da damo pare ako ne sad?
a

alabama

pre 11 meseci

Degenek ce uci u istroriju kao fudbaler koji dolazi i tera se na svakih 6 meseci. Ja samo ne znam sta to njemu vise treba
b

brnaba

pre 11 meseci

navijači Partizana su straight i ostrašćeni su protiv šefa....
F

Ffra

pre 11 meseci

Dajte Filipa Stojkovića i ne izmišljajte toplu vodu
V

V. Milojevic

pre 11 meseci

Bravo! Zameni Marina i ostalih iz skauting sluzbe
4

4484

pre 11 meseci

Da li je to onaj igrac koji je u derbiju klizio u prazno na zadnjici?Pitam za druga...
д

да, да...

pre 11 meseci

...Партизан је јако успешан у дербију 😂😂😂
Y

YayaT

pre 11 meseci

vi vise ne brojite golove sa derbija(posto ih nemate) vec uklizavanja ;))
e

esex

pre 11 meseci

Ne volim povratnike u godinama..solidan je degenek ali...susdrzacu se od kritika bar do oktobra dok se ne vidi kakav takav pecat novog trenera
в

већ...

pre 11 meseci

...се види идеја, хоће снажну и високу екипу, која добро трчи. Подржавам потпуно. Ако не можемо да парирамо по финансијама и квалитету, можемо по снази.
I

Ildzo

pre 11 meseci

Degenek voli Zvezdu, igra srcem, radio je sjajan posao i uveo nas u LS! Bravo za odluku...! Zadnji vezni i napadac... Ajmo Zvezda!
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Bahar zna da je prošle godine prošao dalje iako je za protivnika imao bolji tim. Uočio je neke nedostatke u postojećem timu i hoće da ih ispravi i da krene da gradi igru i da se ne svodi sve na individualne kvalitete 2-3 igrača koji rutinski rešavaju prvenstvo a u Evropi tropa! Ne tera on Kataija nego mu je namenio drugu ulogu naspram njegovih fizičkih mogućnosti. Da li on želi da prihvati tu ulogu ili ne to je već njegova stvar (volim Saleta kao brata svog i imam njehov dres i voleo bih da ostane do kraja karijere makar igrao sveku treću utakmicu po 10 minuta). Bahar jednostavno želi znalce koji su spremni da istrče svih 90 minuta (zato hoće da vrati Rodića u ritam) i koji moraju biti čvrsti u duel igri a ne da padaju kao Nejmar. Otprilike mogu da skapiram kakvu ekipu hoće da sastavi a to je fizički dominantna ekipa koja će biti borbena celu utakmicu na svakom delu terena! Dajte poverenje treneru, nemojte odmah pljuvati i širiti defetizam. Malo strpljenja i biće rezultata!
A

Agrobanka, hronologija....

pre 11 meseci

zvezda diže kredit,banka pokušava naplatu,banka odlazi u stečaj....
д

да, да...

pre 11 meseci

...Партизан узима кредит, не враћа дугове, долази Остоја, тужи банку, банка плаћа казну јер Партизан не враћа дугове 😂😂😂 то није било ни код Орвела.
b

bez jake

pre 11 meseci

Vile Bokeljka nema ni jake zvezde...
r

realno85

pre 11 meseci

kako sad to. zar ne rece onomad terza madjija da je zvezda prerasla degeneka. pa ovo nihe normalno koliko su ovi nasi nesposobni da dovedu bilo kojeg igraca da icemu valja a da nihe povratnik. sad su aktuelni ristic, milivojevic, degenek, radonjic, djurcic, maksimovic. sve dobro izlaufani igraci.
D

Dejan cz

pre 11 meseci

Milojevic, Maksimovic, Radonjic su miljama iznad po kvalitetu
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Zvezda je prerasla Degeneka štopera, za Degeneka desnog beka nije bilo reči 😂 Šalim se, Terzić danas priča jedno, sutra drugo a šta stvarno misli to verovatno ne zna ni on sam. Ćuti i veže konja gde mu gazda kaže da ga ne bi slučajno izvukli iz neke fioke a kad gazda rikne verovatno će opet na postdiplomske studije u Arizonu!
д

да, да...

pre 11 meseci

...сигурно ће да неко суди Терзи 😂😂😂 можда у свету змајева, једнорога и Деда мраза. Прошла су та времена. Уосталом, сва дела у Србији застаревају за 10 година.
b

bokinho

pre 11 meseci

Svaki potez Bahara mirise na potez onog koji upravlja ovom partijom saha,Bahar je samo taj koji povlaci poteze u njegovo ime... "Baharova najveca zelje je Ristic", "Bahar zeli Degeneka na desnom beku", "Bahar ne vidi Borjana na golu Zvezde". Kazes Bahar a mislis na sumnivo lice
L

Luja

pre 11 meseci

Samo što je sumnivo lice i oteralo Degeneka iz Zvezde. Koja je sad logika da ga vraća?
Г

Гост Зрењанин

pre 11 meseci

Једва чекам да нас гледам ове сезоне.Биће то све пушка.Модерна Звезда,беспрекорно физички спремна,са играчима квалитетним који знају шта значи Звездин дрес,који не знају,пренеће им остали енергију. Једва чекам.
m

mile cuka

pre 11 meseci

Brate mili. Ako ovo bude... Degenek je igrao za australiju desnog beka i odigrao odlicno. Kad god je bio bili smo odlicni. VRATI SE MILOSE!
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Nemoj Bahare ljubi te brat…😅 Jel moguce da na tolikom trzistu ne mozete da nadjete desnog beka? Sta radi ta skauting sluzba?
g

gggDusan

pre 11 meseci

Problem je dovesti stranca za desnog beka, za to se gadjaju igraci u vezi i centarfor. Ovo bi bio dobar potez, Degenek igra fino desnog beka za Australiju.
P

Pantelejac

pre 11 meseci

Bahar ni ne zna ko ke Degenek,ovo je don Terzina kombinacija zato sto Vigo ne ostaje do kraja pozajmice a love nema nigde,on je pare od Lige Sampiona vec potrosio samo mi to ne znamo
g

gost99

pre 11 meseci

Nije losa ideja.Daj da vratimo i Panceva i onda je problem spica resen
r

reb8888

pre 11 meseci

...na njegovom mestu bih trazio da terza i odgovorni za onakav tretman i odlazak prosli put prvo kleknu i poljube ga u ruku, pa onda potpis. a ovi koji pricaju o njegovom losem izdanju u drugom mandatu, ili nemaju oci ili jednostavno veruju u sve sto im se kaze, covek je sklonjen jer je nekome tako odgovaralo i kraj price. ja bih voleo da mi neko navede gde je on to lose odigrao...
z

ziki988

pre 11 meseci

Danci kuci, pravi crveni u 10. minutu.
n

no name_

pre 11 meseci

Zanimljivo što se piše kao C.zvezda prerasla Degeneka, to je Stanković popizdeo morao da čeka Bragu na strani da skače kao se kavlifikaovao za 8 najboljih u Ligi Šampiona. I Braga je bila prošla, tamo se niko nije radovao nerešnim. Šalu na stranu. Imao je jedan veliki kiks protiv čuvenog Milćijanda, kad je u 15 min napravio faul za crveni kao poslednji igrač odbrane, tačno da trebao je pusti šut ili možda gol, napravio je grešku, ali šta sad. 2x bolji igrač od Erakovića. Od te utakmice otpisan, C.zvezda prerasla igrača, kad ono medjutim.
r

reb8888

pre 11 meseci

@ziki ...tu nije lose odigrao, vec probao kao i milion puta pre toga da spasi situaciju i pogresio a greske prave i igraci od 100+ miliona...to sto postoje jedan ili dva primera gde je pogresio govori dovoljno...mi jednostavno za te pare necemo naci boljeg defanzivca nikada...
s

sjdjj

pre 11 meseci

po 5 dolazi ne znam kako se nije smorio više
P

Picmalac

pre 11 meseci

Pustite čoveka da radi svoj posao. Smarate sa komentarima kako ce upropastiti Zvezdu itd. Čovek nije održao trening a već lupate gluposti.
e

eReSKa

pre 11 meseci

Degenek je odličan desni bek, to je pokazao na najvišem nivou u Kataru. Defanzivno sjajan. Ima veliko srce u zvezdinim bojama! Voleo bih da se vrati i bio bi najbolje rešenje. **gol u Salcburgu i gol protiv Jang Bojsa u gostima.. oba puta za LŠ. Ima nešto u tom momku! Dođi kući Miloše... :)
0

011

pre 11 meseci

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. I obrnuto. Uvek bilo i bice.
И

Иван Грозни

pre 11 meseci

Без јаких ТСЦ, Чукаричког и Војводине нема ни јаке Звезде.
x

xdtjk

pre 11 meseci

Odličan trener. Uvek dam tvrdio da je Degenek bek.
Ш

Шшш

pre 11 meseci

Ал какав смо ми народ.... овог тренера сви напљуваше, човек није ни почео да ради,ово нигде нема...
д

да

pre 11 meseci

Кад се понаша као инквизитор а не као тренер. Кад буде одрадио годину дана, биће касно за кајање.
K

Koan

pre 11 meseci

Ima logike. Zvezdi za LŠ nisu potrebni win bekovi. Zaista je suludo očekivati da će protiv Sitija ili Reala ili bilo kog drugog tima iz tog ranga biti moguće igrati visoko. Degenek je korektno odigrao beka na SP. Na kraju krajeva ni Makabi Haifa nije tako igrao. Obezbediti, koliko se može, bočne defanzivne pozicije a napad drugačije komponovati.
E

Erik Djemba Djemba

pre 11 meseci

E hvala Bogu da neko kaze normalno pa sta nama za LS Dani Alves ili Alba prvo pozadi pa na kontre..
S

Sanibal Orahovac

pre 11 meseci

"ima li ovde neko mesto za mene..???"🎼🎵🎶🎵

Delija

pre 11 meseci

Ima u komsiluku, bas eno traze takve !
S

StareKnindze

pre 11 meseci

Ode jedan knindza, dodje drugi. To su prave delije. Kao klinac sam obozavao da slusam caletove price kako su putovali vozom iz knina za bg da gledaju zvezdu. Cirkanje, tuca, pesma, pun voz. Gde su ih koji navijaci cekali, sta im se sve desavalo. Od njegove price pravim film u glavi. Posle me pitaju sto toliko volim zvezdu.
S

Srbadoo

pre 11 meseci

Cale ti prica lovacke price…
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Дати ја причам како је тек било возом из македоније према горе, у време југе! На свакој станици (Врање, Ниш, Лесковац) чекају те фрањевци, па сасу воз камењем, флашама, а тек у нишу стоји пола сата, па кад идеш да пишаш, пате сачекају њих 10 так, пате лепл налемају, па тек онда силазе твоји, па онда 50 на50 па све пршти и тако до младеновца имаш пар лемања, итд, итд!
s

sljiva5

pre 11 meseci

Covek je doso na gotovo. LS vec sigurno. U Palastini je napravio dobre Rezultate. Nadam se da moze kvalitet zvezde da poveca. Ja neznam koliko je on iznutra promenio Ali Zvezda je OVO stigla SVE bez njega. On Mora najmanje 2pobede I 2 neresna da uspije U LS. 8 bodova. To Nas vodi U prolece.
@

@ sljiva

pre 11 meseci

...imas li ti ideju kolike budzete imaju ekipe koje osvajaju po 8 bodova u LS??? racunas na dve pobede protiv recimo njukasla i dve neresene sa ekipama iz prvog i drugog sesira, koji vise potrose na jedno pojacanje nego sto vrede svi zvezdini igraci zajedno...
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Nije to Bahareva zelja nego Terzina. Barak Bahar ni ne zna da je Degenek igrao u Zvezdi. Ocigledno je da Zvezda nema para za dovodjenje igraca pa mora da kupuje za male pare ili da joj dolaze igraci sa isteklim ugovorima 30+ godina. Zvezda ce morati parama od LS da isplati dugovanja nekoliko plata igracima i tekuce troskove...tako da za pojacanje nece biti odvojen veci novac od 4 miliona evra, sve ostalo dolazi kao slobodni igraci. Zvezda ce najverovatnije da napravi veliku rekonstrukciju u zimskom prelaznom roku kada se zavrsi poslednje kolo grupne faze LS, jer Uefa tada pravi obracun i daje klubovima novce, krajem decembra.
2

2929bsjalal

pre 11 meseci

Mislis da je problem da se negde uzmu pare od ls unapred pa posle vrate, ja mislim da ne
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Uzas od kluba,kakvo rasulo nas ceka nece nam biti dobro,razocarace nas bahar verujte u to,Ostaje mu Rodic,Pesic,dovodi Degeneka,Katai i Borjan aut,Kangu vidi kao opciju
P

Polo

pre 11 meseci

Rodić ima odlične fizičke karakterustike,treba raditi mu na formi. Pešić je igrao u nekoliko evropskih liga,može biti rezerva u LŠ
Y

Yui

pre 11 meseci

Kanga je dobar igrač, ali ima ludu glavu,ako ga smiri igraće ok
M

Muckalica

pre 11 meseci

Ljudi aman, ko god prati sve ima iole sluha i redovan je na utakmicama, ovo su za njega stare vesti. Sve se zna, covek je jasno stavio do znanja da ga samo Kanga i Ivanic zanimaju, da Katai moze da ostane ako ce da igra sporednu ulogu, da hoce da prica sa Dragovicem da ostane. Ovo za Degeneka je staro 2 nedelje. Verovatno su i ovi sto pisu cekali malo, sad ce iz dana u dan da se izbacuje o svakom ponaosob igracu nesto, ne mogu sve odjednom saopstiti. Tim ce nam biti odlican, ne treba brinuti, ali se ne trebq ni zanositi da prolazimo grupu u LŠ. Uz dobar žreb da se borimo za trece mesto i to je to. Pola ovih igraca je istroseno, na zalasku karijere i treba promena, dovedena su vec 2 ozbiljna pojacanja (Olanika i Stamenic), prica se sa Risticem, Milivojevicem, pa cak i Radonjicem, ali to nisu tako realne opcije(bar ne sve 3). Covek je odlican trener i psiholog, nema razloga za brigu, ostavite emocije po strani i uzivajte u sezoni koja dolazi.
A

Aspinall

pre 11 meseci

Svakakvi su nas vodili...I preživeli smo... Ali posle ovog izgleda da neće ni dugmići ostati.
t

tooo

pre 11 meseci

tvrdis kao grobarrr xD nece dugmici od nas ostati,bla bla,covek zna sta radi,naravice tim konkurentan za le,za ls ti treba brdo kesa....nada nam je iz 4 sesira neko slabiji da budemo 3 i da picimo u le...samo neka radi i dovodi koga hoce,bolje on nego mrkela i terza
I

IvaChe

pre 11 meseci

Možda mazohista?
D

D Jovanov

pre 11 meseci

Bio mu je na radaru tri godine i sad su se poklopile kockice...a zna mu i tetku
K

Khg

pre 11 meseci

Dobrodosao Knindza legandaa
M

Mujagic

pre 11 meseci

Au bokte, sta je ovo
g

gostnebo

pre 11 meseci

Toliko o tome da on bira igrače. I one koje dovodi i one na koje ne računa. Čuj Izraelac traži Degeneka. Pa gde je on bas njega našao ???
Д

Дејан НС

pre 11 meseci

Једва смо га се решили,а сад опет назад... Бахар као уводи ред склања Боријана Магика,а Терза се смеје са стране!!!Какав је то безкичмењак!!!!
P

Polo

pre 11 meseci

Degenek se odlično pokazao sada na svetskom prvenstvu u Kataru
L

Lalegale

pre 11 meseci

Dobrodosao i kapiten
B

Boško Djurovski

pre 11 meseci

u Maderi danas u 16h pravimo litije da sačuvamo Borjana,Gobelju,Rodu,Kataija ...Litiju predvode Matija Bećković,Sarapa,Zlatko Krmpotić i Jovana Jeremić....
L

Ljudstvo i karakter

pre 11 meseci

I nezbježni Bata Đora i Stanislav Karasi...
G

Gost13

pre 11 meseci

Jednu stvar samo ne razumem, puna usta svima ofanzivnog fudbala, ofanzivnih bekova. E a sad kad su tu Vigo i Azarov, sad bi opet sa nam štoperi igraju beka. Pa se posle čudimo što imamo cela 2 upotrebljiva centaršuta po meču.
Г

Гост123...

pre 11 meseci

Проблем је што ми за сезону морамо да спремимо два различита тима. За првенство један са брзим офанзивним бековима, офанзивним везистима који умеју да шутирају из даљине на постављену одбрану, са два различита шпица, од којих један мора да је високи разбијач за део сезоне кад се игра у блату, јер ту играмо офанзивно и имамо огроман посед лопте. Све супротно нам треба за Европу, два дупла дефанзивна блока, играње на контре са евентуално два брза офанзивца, трошење времена... Практично је немогуће помирити потребе за два различита такмичења са истим играчима---
g

goran2233

pre 11 meseci

Ne očekujete valjda u LŠ da igramo ofanzivno. U zavisnosti kakvu ćemo grupu dobiti, biće to uglavnom defanziva tipa "ko pređe centar da mu umre majka".
S

SimaStrahota

pre 11 meseci

Zvezda na zimu trazi trenera
M

Mr007

pre 11 meseci

Sjajan igrac,samo mislim da je bolje da igra stopera,ako Dragovic ode,pa da dovedemo pored njega i pravog desnog beka. Ideja da igra desnog beka u LS je svakako razumljiva,verujem da Bahar planira da ostavi bekove ukopane u nasem kaznenom prostoru,a da iz kontri vrebaju priliku Bukari i Olajinka.
е

е

pre 11 meseci

Шта он јадник има да планира, видиш да не зна да процени ниједног играча. Он би отерао Мбапеа и Винисијуса, а довео Крџевића и Бајру Жупића. Изрелци и фудбал, смејурија.
v

v1ad

pre 11 meseci

Daj vise sa tim povratnicima. Bio je covek odlican u prvom mandatu, u drugom vec dosta slabiji. Treci ce biti katastrofa. Covek bi nam danas bio treci ili cetvrti stoper a desnog beka igra kad bas mora. A i to vase teranje Viga bas ide na onu stvar. Lik je odlican bek za te pare, igra sa puno energije, jako je dobar napred.
K

Krasnodar

pre 11 meseci

Šarloa,Troa....
S

Sabago

pre 11 meseci

Ovaj Bahar nije jos ni poceo da radi,a sve vise mi se svidjaju njegovi stavovi. Borjan je zasluzio status legende,ali godine polako stizu i zato bi ovako zaista bilo najbolje. Mladji golman preuzima odhovornost,a Milan je uvek tu da pomogne. Katai i onako nije nikad imao snage za trcanje i bio bi odlican kao dzoker. A Degenek je igrac o koga se rukovodstvo Zvezde najvise ogresilo. Covek je uvek iz sve snage i puna srca ginuo za Zvezdu,a nazovi trener Dejan Stankovic, ga je otpisao bez razmisljanja. Mislim da je covek zasluzio mesto u Zvezdinoj odbrani u LS i zato cenim Baraha kao nekog ko zaista razmislja u pravom smeru.
A

Au tebra

pre 11 meseci

Lupaš Maksime
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Opcija je bio Bogdan Planić. Otpao zbog visokih primanja. Uprava Zvezde je prodložila Degeneka!
T

Ti to iz

pre 11 meseci

Prve ruke a? Kako ti nisu rekli da Planic ne igra vec 6 meseci zbog teske povrede?
е

е

pre 11 meseci

Требао би нам Планић? Мајко мила, што не доведу Нишу Савељића, гарантујем да је бољи.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Povredio se u avgustu 2022.
J

Joe Lesh

pre 11 meseci

Za razliku od necijih žena koje ne zele da zive u Srbiji i tako stvaraju problem muzevima i teraju ih da napuste klub, Degenekova žena zivi u Srbiji i dalje. I Milos jedva ceka da se vrati u Srbiju, da se vrati Zvezdi. Ne bi ni odlazio da ga nisu oterali dva puta. Oterace ga i treci put ali ima nesto i u ljubavi prema Zvezdi i Srbiji.
G

Gostinjo

pre 11 meseci

Žena je sa njim u Americi
s

super

pre 11 meseci

Ovaj ako dodje i ako Katai bude druga opcija u ligi sampiona ima da vas pune ko budale. Zalosno
Ž

Žedan kraj vode

pre 11 meseci

Katai nema neki uticaj na defanzivu tima...A pošteno bi bilo pitati se da li mu zdravlje dozvoljava tolike napore?Fudbal nije šetnja u parku i zar je uvijek potrebno da nam neko sa strane otvara oči!?
K

KojMoj

pre 11 meseci

Nemoj ti da brineš za Zvezdu u CL nego vidi kako vi da držite konferenciju.
e

e onda

pre 11 meseci

čemo mi da vratimo Sadika da mu krivi kičmu....
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Mislis onu plitku za paradajz koji svaki cas moze da se saplete o svoje noge... cuti bolje
s

smesnoo

pre 11 meseci

Dokle vise sa ovim Degenekom. Ne valjaju Borjan, Katai a hoće Degeneka koji je kikisara. Bas je pojačanje za LS.

FicaKg

pre 11 meseci

Од Просинечког нисам заволео овако неког тренера, после њега био је добар и Бошко Ђуровски али се кратко задржао. Максимална подршка за тренера, наравно да мора да има максимално одрешене руке, биће ово никад дуже лето, тек за месец дана су припреме, онда имамо никад јаче припремне утаимице, да видимо на шта че то да личи. Па ћемо имати и неких 5,6 кола у лиги до првог кола ЛШ довољно за уигравање
D

D.Jovanov

pre 11 meseci

Brate pet istih komentara si napisao...Da on valja ne bi ga ovi vraćali ,otišao bi u nrki veći klub i jaču ligu
l

lion zion

pre 11 meseci

bahar oce degeneka i rodica koji su defanzivno ok,i da ne prelaze centar u ls ako ce 4 33 to ok . inace ce nas puniti ko volove u kupusu. i ostalo da budu sve brzanjci u ekipi-ali ima plastika dijabatea i meninga koji su 200kmh pa nista.brz fudbal polako biva prevazidjen
D

Deda11

pre 11 meseci

Tako je, Katai da ostane, Borha da se vrati i Bajko nas Bufon...svasta.....ne zna se ko je gori normalnom coveku za konverzaciju, ostrasceni grobar ili zatucani delija..
D

DjulaMeshter

pre 11 meseci

Pa za napad nam je cak i Gobelja bolja opcija po desnom beku
@

@Djula

pre 11 meseci

Drzi se ti odbojke...
1

11122

pre 11 meseci

Degenek je uvek igrao dobro kod nas ali ocigledno igre nijesu bile problem vec neke druge stvari tako da ne znam hoce li se vratiti.
2

23c234

pre 11 meseci

Igrao na pogresnom mestu. On je odlican bek, prosecan stoper.
B

Bluz

pre 11 meseci

Pucali bi sami sebi u noge s ovakvim pojacanjem.
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Šalite se?
K

KAKO BILO

pre 11 meseci

Iskreno svidja mi se ova rekonstrukcija Zvezde, Bahar zeli konkurentniji tim za LŠ, ne zeli biti samo sadista vec zeli i da se nadigrava sa najjacima, licno mi se ovo svidja.
S

Statler

pre 11 meseci

Da li znaš razliku između pojmova "sadista" i "statista"?
@

@staker

pre 11 meseci

Pogresno tipko.

ZetaReticuli

pre 11 meseci

@Statler Ovde u komentarima ima prejakih ispada, ali ovaj sa sadistom je pobedio i sebe i druge! Nekad se zapitaš kako takvi ljudi preživljavaju iz dana u dan
y

yayaT

pre 11 meseci

Ajde iskulirajte lingvisti ;bitna vam je gramatika u sportskim komentarima...Imate li nesto drugo od zivota,svaki deseti komentar neko se nekome ruga zbog greske u kucanju.Napisite knjigu pa nam javite.

ZetaReticuli

pre 11 meseci

@yayaT Brate ovo nije ni gramatika ni lingvistika, ovo je smejurija, jer se radi o bazičnom svakodnevnom govoru
P

ProfaMI

pre 11 meseci

Kakve su ovo nebuloze, kakav Degenek desni bek.
e

eto toliko

pre 11 meseci

Ovi vrsni poznavaoci fudbala, koji kazu da ne vide Degeneka na desnom beku, prespavali su SP, gde je kod selektora Australije Milos to i igrao.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Kako su prošli?
e

eto toliko

pre 11 meseci

Ispali od buduceg svetskog sampiona Argentine sa 2:1 u 1/8 finala.Prisli su sa dve pobede grupu na SP.I taj mec 1/8 finala na SP Degenek je igrao odlicno desnog beka!
D

Degenek! Srbenda! Kninnnndzaaa

pre 11 meseci

Nenadn, a kako smo mi prosli? A gde je Vigo irgao? Ajde budi iskren!
G

Gostpoipoi

pre 11 meseci

Ma naravno, Bahar hoce Degeneka za koga do sad nikad nije cuo. Mislim da je vreme da krenu mimovi "Bahar hoce" i "Bahar nece" 🤣
d

dskv

pre 11 meseci

Ovaj trener nije normalan!
Z

Zubizareta

pre 11 meseci

A Bratislav Zivkovic ?
K

Krk

pre 11 meseci

Ahahha pa ovaj juda pojma nema ovog sporaća na desnog beka kakva vizija smejurija
@

@krk

pre 11 meseci

Vidi se da si fudbal igrao samo na fizickom u osnovnoj, ali si ubedjen da se razumes u ovu igru ... Smehoteka!
p

protak

pre 11 meseci

Pa ja sam ga igrao za razliku od tebe koji dalje od fudbala na igrici nisi video
p

p

pre 11 meseci

stankovicu nisi ni igrao hahaha
G

GostLazar

pre 11 meseci

Ufff, kako bi ovo kidalo. Degenek legenda, domaci igrac, zna ekipu, voli Zvezdu. Ima jos par godina sjajnog fudbala, uvek ce da izgine za klub. Jeftinija opcija, a bolja za Zvezdu od Viga, iako je Vigo mladji. Degenek je iskusniji, jaci i grize.
G

Gosttttttt

pre 11 meseci

Kakva prevara od trenera.
P

Pancev

pre 11 meseci

Milos je uvek dobro dosao!!!
2

2305

pre 11 meseci

milos se raspao jos pre dve godine sad kao tteba da trci za nekim brzim krilom na beku.pa to je smejurija.uglavnom sa beka u tim godinama predju na stopera sta je ovo bahare nemoj da zeznes dobro si poceo
d

dosta spina

pre 11 meseci

Niko ne nece ubediti da odjednom ne valjaju najbolji golman koji brani 3 penala u penal seriji ili Katai koji je i dalje najbolji strelac da oni ne valjaju a ovamo imamo razne penzionere od 34 godine koje niko zivi ne spominje.
o

otodjibaje

pre 11 meseci

Ja razumem da svako od nas fudbal vidi na različite načine, ali Degnek da bude desni bek, pa to ne vidi ni Filip Višnjić
s

suljpa

pre 11 meseci

Desni bek je zapravo njegova primarna pozicija. Degenek inace ima odlican centarsut i dobar je u defanzivi, ali je i spor i nije prodoran za beka
Д

ДС

pre 11 meseci

Човек је играо одлично бека у Катару
E

Eto toliko

pre 11 meseci

Pa ti druze nisi gledao SP i Australiju, evo odmah to da ti kazem.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ja mislio da je ovaj Izraelac ozbiljniji. Hoće Degeneka? Ej Degeneka, pa jedva su ga se oslobodili onomad
a

ajde

pre 11 meseci

Gledaj bre u svoje dvoriste napaceni
g

gost123

pre 11 meseci

ajde-neverovatno je stvarno sta oni pisu))) ne mogu da shvatim sta njih briga koga cemo mi dovesti....... ne znaju ljudi da gledaju u svoje dvoriste pa to ti je......
G

Gosty

pre 11 meseci

Nadam se samo da Bahar nije toliko lud da igra formaciju 3-5-2, jer to će biti klasično fudbalsko samoubistvo.
M

Marinjo1

pre 11 meseci

Cim vidis 3-5-2, racunaj to kao 4-5-1 u defanzivi
K

Ko

pre 11 meseci

Zeman kad je forsirao 3-5-2😂😂😂😂
G

Gosttttzzz

pre 11 meseci

Vidim, Interu sve nesto lose sto igra sa tom formacijom,nisu stigli do finala ls? Ali Bahar ide na 4 2 3 1 ili 4 3 3. Degenek bi mu glumio desnog beka ono sto radi Pavard u Bajernu(Nikolic bi bio ono sto je Karvahal u Realu). Kada se igra otvara verovatno sad preko Ristica,ovi ostali iz zadnje linije stoje kao tri stopera. Svaka formacija ima svoje prednosti i mane, ali kad pogledamo osvajace Ls kako su dosli do naslova, to su dve formacije 4 2 3 1 i 4 3 3 u 95 posto slucajeva, u zadnjih 12 godina. I evo sad ovo Gvardiola sto radi sa 3 2 4 1 zanimljivo,nesto novo(videcemo to u finalu kako izgleda). Zvezda u Le,puna kapa.
e

ejjj

pre 11 meseci

Nema sanse da se vrati pogotovo kako je oteran kao sto se sada teraju Borjan i Katai, Niko ih nije terao da nude ugovore