Komentari na vest

Bahar se neće prilagođavati, izvešće najbolje što ima: Ivanića i Kataija muče povrede, Mitrovićeve oscilacije tipične za mlade

n

nesa bg

pre 9 meseci

U ovakvoj ligi i ja mogu da budem trener imam vise odgledanih utakmica nego pojedini treneri u srbiji
G

Goust

pre 9 meseci

Evo sad procitao na nemackom portalu da je Luka Jovic pre vratima Zvezde a Fiorentina dovodi dva napadaca jedan je Bertlan (River Plata) a drugi Nzola (Specija) i da zato prodaju Jovica. Zna li se nesto o tome?
Ž

Žetonjara

pre 9 meseci

Propade Jović kao žeton, ako dođe taj pekar kod Baraka se neće naigrati..
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Katai je nesto kao i Mesi u Interu iz Miamia. Mamac za publiku, koja dolazi na stadion da gleda njegove bravure i magije. Dresovi su mu najtrazeniji a i svako voli da primi rodjednsku cestitku od njega (i mistera). I na kraju, ako su razjurili, njega neka ostave kao svedocanstvo jednog vremena, kad su senatori držali svlačionu i tribinu. Zna Arizona da mu je Magiko potreban.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Kako stojite protiv Sabaha??? 😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂
P

Preža

pre 9 meseci

Puna podrška Baharu zbog konstantnog forsiranja mladih igrača. Kanga nema šta da traži u ovom sistemu. Magiko ima još magije u nogama i ne treba ga se odreći, jer je vrhunski dribler, koji može još mnogo toga da pruži klubu.
h

hahahahaah

pre 9 meseci

opet bahar 🤣🤣🤣🤣 zoze murinjooo
V

Veljko9

pre 9 meseci

Samo daj minutazu Sljivicu, Lucicu i Kabicu, ljubi te braaat
?

???

pre 9 meseci

Smesan je barak sa ovom jez frizurom. Tako sam ja nosio u os. Punu saku gela i na gore, jednom sam tako probusio loptu i to onu popularnu medicinku. Nije medicinka, jel se seca neko kako se zvala ona gumena fudbalska lopta (trajala najduze) za te pare? Kad te neko napuca s njom posle te pece 5 dana
h

hahahah

pre 9 meseci

Tkzv 'betonka', bar u mom selu
0

014

pre 9 meseci

Kod nas se u Valjevu tj. bar u mom društvu zvala SPECIJALKA-) Tigrova crno bela je bila glavna za igru 10,9 ili Guze. Još imam traume od gađanja-)
?

???

pre 9 meseci

Specijalka, setio sam se. Kod nas bar
k

kendimen

pre 9 meseci

Specijalka
t

tji

pre 9 meseci

Lopta Tigar, a humor ti nije jača strana
?

???

pre 9 meseci

Nije humor covece, stvarno je pukla kad me napucala u glavu i stvarno sam ovako nosio frizuru. Naravno, lopta nije pukla zbog jeza, dal je bila isecena (naceta) ne secam se. To ti je legenda u mojoj ulici
O

OCIGLEDNO

pre 9 meseci

Su te napucali u glavu, trajne posledice!
?

???

pre 9 meseci

Mozda je bila betonka sto kaze ovaj gore xaxaxa
@

@vlado

pre 9 meseci

Mi smo je zvali ,,polu-fudbal'',i uglavnom sa njom se igralo,jer je prava kožna bila skupa kao sam djavo
Д

Драган

pre 9 meseci

Тигровка, ми смо је бар тако звали
G

GeOs

pre 9 meseci

Tigar Pirot je pravio tu gumenjacu. Mi smo je zvali "polu-fudbal".... Sutiraas levi fels, lopta ide desno, i obrnuto... Kad te pogodi, trag ostaje dva dana. Inace uzas....i davnaaaa prosla vremena.
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Хахахаха, онај Кафе Лате ладно изабрао енглеског петолигаша уместо вас галактикоса
L

Lik

pre 9 meseci

ih procenio dobro.
S

Santoro

pre 9 meseci

Dobijamo vas sa Lucicem , Sljivicem , Nedeljkivicem , Kabicem.
V

Veliki Krki

pre 9 meseci

Pa kad je mogao vaš "Sveti Mitar" da bude u istoj ligi. što ne bi mogao i neki Late Lat?
s

su su

pre 9 meseci

Zato ste vi doveli pojačanja samo pucaju bombe, sa garancijom Ivice Ilijeva.
G

GISKA 88

pre 9 meseci

Taj petoligas vam dao 3 u evropi,ako si zaboravio...cisto da te podsetim,posto ti se muti posle 7 vezanih titula.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Исти је као Северина и Калулулу. Ни они нису хтели код нас...
P

Pa realno

pre 9 meseci

Kakva Mladost, kakvi Lučani, kakva domaća liga, koga to još zanima?? Zvezda je 5 puta bolja od svojih protivnika nema tu nikakve neizvesnosti i uzbuđenja. Evropa je ono pravo, LŠ, gde su najjače ekipe na kontinentu. Tu će se videti gde je Crvena zvezda u ovom trenutku, ostalo su novinarski tekstovi da se popuni dan.
D

Delija stari

pre 9 meseci

Prave navijace bi trebalo da zanima, kakva god da je liga. Ne gledas protivnika nego gledas Zvezdu. Ajde ovo je gostovanje. Ali samo 22000 navijaca ukupno u prva dva kola je sramota bez obzira na nevreme.
A

Apoel

pre 9 meseci

Bas me zanima da li cemo u LŠ igrati sa krilima Bukari - Mitrovic sto je bas ofanzivno ili Azarov - Nedeljkovic sto je defanzivno.... Ili ce se praviti neki balans sa kombinacijom levo Azarov ili Rodic, a desno Bukari...
d

danilo_echad

pre 9 meseci

Pogrešno percipiraš fudbal, bar ovaj "moderan" koji i Bahar forsira. Takav fudbal zahteva 11 igrača koji igraju i napad i odbranu. Mitrović i Bukari pokrivaju ogroman deo terena, odnosno imaju veliki radijus kretanja, zato što imaju veliku brzinu i veliku izdržljivost. Ne znam da li si gledao utakmice, ali učestvuju aktivno u odbrani i nema nikakvih problema. Bukari, bar za sada deluje malo neodgovorniji po tom pitanju i ume da zakasni. U takvim situacijama tu je desni štoper koji brani prostor, vezni red koji pokriva "rupu" i onda Bukari koji brzim trčanjem ide nazad i napada protivnika, odnosno izvršava agresivan presing na protivnika i najčešće to je izgubljena lopta protivnika ili bar Zvezda izbije loptu u aut i vrati se cela ekipa u odbranu. To se dešavalo već. Mitrović je tu puno bolji i odgovorniji, tako da nema to nikakve veze. Ista stvar bi bila i da igraju klasični bekovi, ako ode visoko, mora neko da ga pokriva i njegova je dužnost brzo da se vrati nazad. Videćemo naravno kako to izgleda u LŠ protiv aždaja, ali tako smo pobedili Zenit, Fener i Fiorentinu. Bez ljutnje, drug. Nisam mislio ništa loše, ali ti pitanje nije na mestu.
A

Apoel

pre 9 meseci

Sve je to ok sto kazes, samo me zanima kako ce to izgledati u LŠ protiv najjacih. Verujem u Bahara, napravio je odlican tim i za sada ide sve i vise nego sto smo ocekivali!
d

danilo_echad

pre 9 meseci

Protiv nekih ekipa jednostavno ne možemo da se nosimo i ne treba očekivati previše, ali možemo da iznenadimo. Kažem samo da sa razlogom Bahar forsira njih dvojicu po krilima već nekoliko mečeva uzastopno i to se neće menjati sada. Prvobitno jeste bila zamisao kao što si napisao. Degenek i Ristić kao bekovi. U fazi napada Degenek ostaje kao treći štoper, dok Ristić ide u vezni red i po krilu visoko. Moje mišljenje je da ovo sada mnogo bolja opcija od te prvobitne zamisli. Morao sam na ovaj način da ti odgovorim, a ne samo tebi, nego i mnogima jer su navikli na neki stari fudbal, pre svega kod Stankovića gde smo imali neke igrače "tehničare" koji nisu pipali odbranu i na drugoj strani izrazite defanzivce i "vojnike" da pokrivaju rupe koji ovi ostavljaju i sada projektuju tu filozofiju na Bahara. Slažem se sa tim što si rekao i ja imam apsolutno poverenje u Bahara, pa čak i ako donese neku odluku koja mi se ne sviđa, jer ja sam samo navijač, a on neko ko zaslužuje poštovanje. Ipak postoje navijači koji jedva dočekaju neku stagnaciju kod nekog igrača da bi isprojektovali ono što sam napisao i ispljuvali i filozofirali da nam treba drugačiji igrač itd, pa mora da se odgovori na to. Drago mi je da ti nisi takav!
v

v1ad

pre 9 meseci

Rodica vise neces gledati kao beka osim u nekoj krajnjoj nuzdi. Barak ga je ocigledno pomerio na stopera sto mu u ovoj fazi karijere daleko vise odgovara. Tako su svojevremeno i Bane Ivanovic i Dusko Tosic sa beka prebaceni na stopera kad su omatorili i postali spori/lenji da trce. A u Barakovoj formaciji igrac koji pokriva stranu mora bas da trci. To mogu Mitrovic, Bukari, Azarov i Nedeljkovic. Rodic ne.
К

Кљаки

pre 9 meseci

Пише симпатизер Партизана. Барак је направио за 2 недеље више позитивних потеза него његови претходници за све године. Резултат ће се мерити кроз Европу то је јасно. Да Барак делује озбиљније делује за остало ће време показати.
k

kkml

pre 9 meseci

To je najtuznije. Dobijes tesku grupu, svi te nakantaju i sezona je neuspesna, a ono igras sa ovim timom protiv timova od milijardu. I ispasce posle da su neki drugi bolji treneri.

lecin

pre 9 meseci

A ko to može majku mu da nam upadne iz četvrtog šešira toliko jak da nemožemo izboriti makar nokat fazu le?
L

Lesakesa90

pre 9 meseci

Čuj pitanje, da li će Zvezda da se prilagodi ekipi Mladosti iz Lučana? Hahahahaha Ekipa koja je za 3 klase jača od narednog protivnika... Pa ne igramo u gostima protiv Arsenala jbt...
G

Gost ali pravi

pre 9 meseci

Kakva je to povreda leđa Kataija kada se toliko oporavlja? Više mi se čini da prećutno stiče kondiciju kako bi mogao da odgovori stilu koji forsira Bahar.
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Kada se napravi nagli pokret i izvrši kompresija na koren nerva ili na sam nerv tada nastaje upalna reakcija (nešto kao modrica ili otok) i to ume da bude jako uporno i teže prolazi. Nisu u pitanju samo ledja nego se bol širi duž cele noge sa zadnje strane butine i spoljne strane potkolenice sve do prstiju (nervus ischiadicus i završna grana nervus peroneus) i tada je otežano stajanje i hod a da ne govorimo o trčanju punim intenzitetom. To su ozbiljne stvari i sa njima nema igranja da ne bi oštećenje bilo teže a posledice nepopravljive!
M

Mardi

pre 9 meseci

Bolje da ne znas lakva je to povreda, imao sam prilike da vidim dve osobe. I ja sam blazi oblik imao i kako ti rece neko spusta se u nogu i u nekim slicajevima ne mozes ni da hodas...
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

U ime svih nas što u crveno belom, za zakletvu Zveezdi ja spevao sam stih, ja kunem se srcem dušom i telom da bodriću do smrti njih. Al život pred nama još bitaka skriva jer težak je težak taj fudbalski boj, ja znam Zvezdu čeka još 100 ofanziva i život joj poklanjam svoj, računajte na nas. SUMNJAJU NEKI DA BODRIMO POGREŠAN TIM I MRZE NAS ZATO ŠTO UVEK SMO SA NJIM, AL SEVER I DALJE ODJEKUJE TOM NAVIJAČKOM PESMOM NAJBOLJOM, RAČUNAJTE NA NAS.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Ti si prijatelju u poslednje vreme totalno "zatrokirao" sa komentarima....osim ako to opet nije onaj kradljivac nickova. Kakav bre crni Sever ??? Koga to zanima ? Tamo jos uvek sedi 90 odsto stipendista, koje fudbal uopste i ne zanima. Jedino sto ih zanima su glupe pesme (poput ove), i jos gluplje koreografije.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@CaleB pravi. Naravno da mi sada niko nije ukrao Nik, jer oni koji mi kradu Nik nikada ne bi rekli nešto pozitivno o Zvezdi. Ali da ti objasnim neke stvari. Ja sam na Severu redovno od 90' znači 33 godine, redovno. Prvo sa Ocem pa posle sa društvom. Ponekad odem na Istok ili Zapad, možda dva tri puta za celu sezonu čisto da odmorim od navijanja. Nikada nisam bio u nekoj Zvezdinoj navijačkoj podgrupi. Dodjem na tribinu navijam, posle utakmice idem svojim putem. Šta mene boli uvo šta oni rade i čime se bave. Da sam hteo, koliki staž imam na Severu, mogao sam odavno da budem sa njima na šipki i u ostalim kombinacijama, ali nisam hteo i nije me to zanimalo. Meni su sve Zvezdine pesme drage i ne znam zašto sam prolupao ako otpevam neku Zvezdinu pesmu i tako ovde sam podršku Zvezdi. A druga je stvar što vi kvazi navijači spinujete pa pričate sve najgore o Severu, a ja ti tvrdim da 80 posto ljudi koji dolaze na Sever da su skroz normalni ljudi.
D

Džigerica

pre 9 meseci

@CaleB pravi. Ne znam da li si ti Zvezdaš, ako jesi onda si ona najgora sorta navijača. Ti si navijač iz fotelje kome sve smeta. Smetao vam je Terzić kada je pravio kombinacije, smetao je i meni, ali zašto vam i sada smeta kada je sve kako treba, kada se vidi da je sada Zvezda na pravom putu. Smeta vam Sever jer su plaćeni, jer su kriminalci itd itd . E pa neće biti da je ceo Sever takav. Zbog 10ak posto ljudi koji to jesu na Severu, treba da se ceo Sever stavi u isti koš sa njima, e pa neće moći. Samo pljujete, više vas ima na portalima nego na Marakani.
M

Maljko

pre 9 meseci

Lepo sam ja pre godinu dana govorio CaletuB, pivo kokice i Netflix
G

Goss

pre 9 meseci

Auuu smoriste više sa ovom barakom lažni murinjo
u

uveksicetvrti

pre 9 meseci

Osedeće ove godine Duljaj od njeg.. a da
D

Djalminjaaa

pre 9 meseci

Bilo bi lepo u ovakvim utakmicama videti od starta Sljivica i Nedeljkovica!
?

???

pre 9 meseci

Ne znam sto toliko minusa kad si u pravu. Ne mora svaku utakmicu, ovo je 3.mogu da krenu od pocetka
K

Koko7

pre 9 meseci

Dobijace oni vise sanse u prvenstvu u prvoj postavi kad krene LŠ pa bude više rotacija. Sada Barak gleda da sto vise uigra tih startnih 11, i tih 4,5 izmena sto vecinom ulaze!
?

???

pre 9 meseci

Moguce da je i to sto kazes, vrv
r

realno...

pre 9 meseci

e ovo ce biti pravi test ,klasicno gostovanje u domacoj ligi, bunker ,opasnost iz kontre,...Bice tesko...
P

Pravi Walter

pre 9 meseci

biće 0-3
?

???

pre 9 meseci

Sve si u pravu osim ovog "bice tesko".