Komentari na vest

Bajern merka pojačanje godinu i po unapred: Kad ode Nojer neka se spremi Menjan

u

urgh

pre 5 meseci

Nojer ko britanske kraljice :)
O

OOiO

pre 5 meseci

Jedini razlog zbog kojeg bih mozda razmislio o prodaji su te njegove dugacke pauze zbog povreda, to mu je veliki minus i Milan ne moze sebi da dozvoli taj luksuz, stavise, nijedan klub ne moze.
m

mecava

pre 5 meseci

Trenutno najbolji golman, odlicni refleksi i postavljanje, cita igru, dobro igra nogom i kod prekida ne pravi pogresne procene.
D

Dejani

pre 5 meseci

Iz mog ugla najbolji golman. Dosta obećava. Volio bih da ostane u Milanu, nekako me asocira na Didu.
r

rea

pre 5 meseci

Sigurno će Bajern uzeti golmana od 29 godina, koji je i fizički i mentalno totalno nestabilan i nepouzdan.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Maignan ima pshihu kao lav bato a 29god je malo za golmana, lagano moze jos 6-7god da brani na vrh nivou.

JF

pre 5 meseci

Ti kao znaš bolje od Bavarskih čelnika?Reci im to,možda te angažuju kao bliskog saradnika 😆
D

Dejani

pre 5 meseci

Golmanska karijera pocinje sa 26-27 godina. Obrati pažnju ko su najbolji golmani današnjice i koliko imaju godina i koliko dugo traju. Pogledaj sa koliko godina je Navas došao u Real i gdje je prije toga branio. Kada je Buffon otišao u penziju? Sa koliko godina je Julio Cesar proglasen kao najbolji golman? Do kada je Oliver Kahn bio golman Bayerna i gdje je završio karijeru? Pogledaj gdje je i do kada branio Petar Chech, Van der Sar, Bartez, Toldo, Dida, Canizares….
O

OOiO

pre 5 meseci

Dejani, sa koliko godina su poceli bufon i Kasiljas, sa koliko donaruma? Nije Petar Chech nego Petr Čech.
r

rea

pre 5 meseci

Bufon može da brani i do 50e godine, nadajući se da će uzeti LŠ, ali on je sa ozbiljnom karijerom završio neke 2015, 2016. Za golmana jeste normalno da brani sa 33, 34, 35, ali zasigurno golman neće postati vrhunski sa 30 godina, a Manjan je daleko od vrhunskog. To liko je mentalno jak, pokazao je crveni karton u 99. minutu utakmice, koji ga je onemogućio da brani sledeće dve utakmice Serije A protiv juventusa i napolija, na kojima su Rosoneri izgubili šansu za titulu ove sezone. Kejlor Navas nije top nivo golmana, on je golman koji brani nemoguće, ali je daleko od nivoa Kasiljasa, Bufona, Nojera... Elem, danas su najbolji golmani današnjice Nojer, Kurtoa, Ederson i Aloson, jedino Nojer ima preko 31 godine.
n

nindzakis

pre 5 meseci

Hahahaha,Ederson i Alison sine?Alison bese,u Romi i onda prve dve,tri godine u Liverpulu,sad je ko Glazer u Zvezdi A sto se Menjona tice,bolji od njega su trenutno samo Kurtoa,i mozda Ter Stegen.Milan ima golmana za narednih 10 sezona,bez da razmislja.