©Starsport
©Starsport

Bajern na srpskom najavio utakmicu protiv Partizan Mozzart Beta: Dobro došli na festival košarke

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 11:50

Bavarci ukazali poštovanje crno-belima, Jaramaz se nada pobedi protiv bivšeg tima

Sjajnu formu košarkaši Partizan Mozzart Beta pokušaće da nastave na večerašnjem gostovanju Bajernu i da novom Evroligaškom pobedom nastave pohod ka narednoj fazi elitnog takmičenja. Duel sa nemačkim predstavnikom predstavljaće priliku za crno-bele da upišu četvrtu uzastopnu pobedu u prestižnom takmičenju, a na putu će im se naći dobro poznata lica - Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz. Činjenica da dva kluba spaja čvrsta veza (član Bavaraca je i povređeni Vladimir Lučić), kao i bogata istorija Partizana, bili su povod domaćinu da na specifičan način najavi utakmicu zakazanu za večeras od 20.30 časova.

U danu duela 24. kola Bajern je susret sa crno-belima najavio na srpskom jeziku uz naslov: Bajern dočekuje Partizan na festivalu košarke. Iako ne baš gramatički besprekoran, tekst na jeziku rivala pokazao je nivo poštovanja nemačkog kluba prema protivniku, a o narednom protivniku govorio je nekadašnji član Partizana Ognjen Jaramaz koji se osvrnuo na prvi ovosezonski susret i pobedu Beograđana sa 83:77.

Izabrane vesti

"Uživao sam u tom momentu i u utakmici, iako smo je tesno izgubili. Danas ćemo pokušati da se iskupimo i stignemo do desete pobede. Srdačno sam dočekan u Beogradu i to znam da poštujem. Partizan je jedan od najvećih klubova u Evropi, ne samo u Srbiji. Bio sam dve i po godine kao profesionalac među crno-belima i šest godina u juniorskim redovima. Oduvek sam navijač Partizana, zato je za mene današnja utakmica od velikog značaja".

(1,90) Bajern (13,5) Partizan Mozzart Bet (2,05)

Iako svestan težine zadatka as Bajerna ističe da će njegov tim pokušato da večeras prekine seriju loših rezultata.

"Imali smo tešku nedelju sa tri poraza, te moramo da se pripremimo najbolje moguće da bi smo ovoga puta pobedili", kazao je Jaramaz.



.


tagovi

KK Bajern MinhenKK PartizanOgnjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara