Bajern planira da pita PSŽ za pomoć oko golmana

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 09:20

Ali nisu u Minhenu ubeđeni da će odgovor biti pozitivan...

Glupost koju je napravio Manuel Nojer (polomio nogu na skijanju) mogla bi skupo da košta Bajern. Kako smo već pisali, Bavarci će teško uspeti da izboksuju povratak Aleksandera Nibela sa pozajmice u Monaku. Čak i da se dogovore sa klubom iz Kneževine, veliko je pitanje da li će 26-godišnji čuvar mreže pristati da dođe na šest meseci kao iznuđeno rešenje, pogotovo što, prema poslednjim informacijama, njegov odnos sa trenerom golmana nemačkog šampiona Tonijem Tapalovićem nije sjajan. Pritom, Nemci pišu da ga Julijan Nagelsman nije pozvao nijednom otkako je poslat u Francusku, na čemu mu je Nibel veoma zamerio.

Oliver Kan juče je izjavio kako Bajern neće srljati, da će strpljivo sagledati situaciju, međutim vremena baš i nema na pretek. Kao jedna od opcija pojavilo se ime Kejlora Navasa, u Minhenu navodno planiraju da kontaktiraju Pari Sen Žermen, no nisu ubeđeni da će odgovor biti pozitivan. Istina, Sveci na raspolaganju imaju i Serhija Rika, mogli bi skupog Navasa bez mnogo razmišljanja da se odreknu, ali veliko je pitanje da li će želeti da pomognu rivalu u osmini finala Lige šampiona.

Izabrane vesti

Na sve to, Bajernovi čelnici nisu bili blagi prema Parižanima i njihovom načinu poslovanja tokom svih ovih godina u svojim izjavama. Imajući sve to u vidu bilo bi prilično iznenađujuće da im PSŽ izađe u susret.

Treća opcija za Bajern trenutno ne postoji. Kan jeste uživo gledao utakmicu između Hrvatske i Brazila, prisustvovao je izvanrednoj partiji Dominika Livakovića, međutim iz Nemačke stižu demanti da Bavarci razmišljaju u pravcu kupovine Dinamovog golmana.

Podsetimo, rekordni šampioni trenutno na raspolaganju imaju samo veterana Svena Ulrajha i tinejdežra Johanesa Šenka koji još nije debitovao za prvi tim.


tagovi

Oliver Kan

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara