Komentari na vest

Bajern podigao ponudu za Dejvisa i napravio usmeni dogovor sa Teom

G

Goran1122

pre 10 dana

Vezni red Hrvatske reprezentacije,pojeo bi svakog igraca. Retko ko se pored njihovog veznog reda naigrao. Kompaktni su strasno. Paljinja radi dobar posao...prljav posao odradjuje. Ali,nije igrac svetske klase,definitivno. Plus,ima i lepih godine,nije mlad igrac,pa da se razvije...a i cena mu nije mala. Los posao za Bayern svakako.
g

gdhzh

pre 10 dana

kompani ima plan da dejvisa vrati na krilo koja je njegova prirodna pozicija a teo da pokriva iza njega a dejvis kad teo krene naprijed pokriva njega pozadi,zato se dejvisu svidjelo jer on kao i kimih ne voli da igra beka jer ofanzivno vise moze da ponudi.Zato ce da idu gnabri i koman stakleni i mora da nadju jos jedno krilo prije svega desno i krilo i beka
r

roni

pre 10 dana

da al na desno krilo kao bejl u realu a na levo stanisic, onog ofanzivnog u sredini de liht,kazu ovi iz bajerna za te pare mora mnogo vise da asistira.
g

gost122

pre 10 dana

Zebener štrase po ko zna koji put hahahaha
T

TKJ6

pre 10 dana

Neki dan sam gledao utakmicu Portugal-Hrvatska, ovaj Palhinha, oko kojeg se tolika halabuka digla, nije vidio. Komentator ga je prvi put spomenuo tek u 65. minuti. Znam da ne igra istu poziciju kao Goretzka ili Kimmich, jer je defanzivniji, ali hrvatski srednji red ga je pojeo. Bayern je u totalnom kanalu ako misli mjenjati jednog od ova dva vezna za Palhinhu.
s

serif nedaje

pre 10 dana

bez obzira na godine mislim da nam je Teo dosta doneo ove godine i mislim da će biti još bolji i da ga ne treba prodavati Tro ostani!
T

TD

pre 10 dana

Bez obzira na godine? Covek u oktobru puni tek 27.
p

punkrti

pre 10 dana

ocigledno misli na teodosica.. to je vic, znas.. smesno.. haha...