Komentari na vest

Bajern podigao ponudu za Dejvisa i napravio usmeni dogovor sa Teom

G

Goran1122

pre oko 2 meseca

Vezni red Hrvatske reprezentacije,pojeo bi svakog igraca. Retko ko se pored njihovog veznog reda naigrao. Kompaktni su strasno. Paljinja radi dobar posao...prljav posao odradjuje. Ali,nije igrac svetske klase,definitivno. Plus,ima i lepih godine,nije mlad igrac,pa da se razvije...a i cena mu nije mala. Los posao za Bayern svakako.
g

gdhzh

pre oko 2 meseca

kompani ima plan da dejvisa vrati na krilo koja je njegova prirodna pozicija a teo da pokriva iza njega a dejvis kad teo krene naprijed pokriva njega pozadi,zato se dejvisu svidjelo jer on kao i kimih ne voli da igra beka jer ofanzivno vise moze da ponudi.Zato ce da idu gnabri i koman stakleni i mora da nadju jos jedno krilo prije svega desno i krilo i beka
r

roni

pre oko 2 meseca

da al na desno krilo kao bejl u realu a na levo stanisic, onog ofanzivnog u sredini de liht,kazu ovi iz bajerna za te pare mora mnogo vise da asistira.
g

gost122

pre oko 2 meseca

Zebener štrase po ko zna koji put hahahaha
T

TKJ6

pre oko 2 meseca

Neki dan sam gledao utakmicu Portugal-Hrvatska, ovaj Palhinha, oko kojeg se tolika halabuka digla, nije vidio. Komentator ga je prvi put spomenuo tek u 65. minuti. Znam da ne igra istu poziciju kao Goretzka ili Kimmich, jer je defanzivniji, ali hrvatski srednji red ga je pojeo. Bayern je u totalnom kanalu ako misli mjenjati jednog od ova dva vezna za Palhinhu.
s

serif nedaje

pre oko 2 meseca

bez obzira na godine mislim da nam je Teo dosta doneo ove godine i mislim da će biti još bolji i da ga ne treba prodavati Tro ostani!
T

TD

pre oko 2 meseca

Bez obzira na godine? Covek u oktobru puni tek 27.
p

punkrti

pre oko 2 meseca

ocigledno misli na teodosica.. to je vic, znas.. smesno.. haha...