Komentari na vest

Bajern u potrazi za naslednikom Lukasa Ernandeza krade Junajtedu Kima

Falični Tom

pre 12 meseci

Pročitam prvu rečenicu i odmah vidiš grešku. Ne može Bajern nikada da da veću platu od Junajteda jer oni nikad ne prelaze granice što se za Junajted ne može reći. Oni igraju na kartu konstatnog osvajanja prvenstva, igranja Lige Šampiona, donekle i stabilnosti kluba(ova zadnja sezona im je tu malo narušila imidž) ali na pare teško. Voleo bih da dođe u Junajted ali Bajern uglavnom zna da uzme šta hoće a kod Junajteda to ubeđivanje zna da traje celo leto.
g

gost.....

pre 12 meseci

Ides ti zemo umjesto njega klubovi se opasno raspitivaju o tebi talenat svih talenata iskoristi to covjece pozzzz
J

Jaguar Bog

pre 12 meseci

Endika ide u Romu, to je završen posao. Ako su pametni nek kaparišu Lukebu ili Kalulua i nek ih uklapaju u svoj sistem, sa Kimihom i Lajmerom kao zadnjim veznima, imaće solidnu ispomoć u odbrani.
A

AKrstic990

pre 12 meseci

Kako može da zameni Hernandeza na mestu štopera, kad Hernandez nije štoper? 🤔

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Svi ovi Napolijevi igraci sto su odigrali ove sezone bolje od toga ne mogu izuzev Osimena tako da ko god da ode iz Napoli moze samo losiji da bude velika koska.
R

Robert Lewandowski

pre 12 meseci

Ja bih razmotrio dovodjenje Bastonija ukoliko Korejac ode u MU. Bice ovo jako zahtevan prelazni rok za Bajern. Zomer, Pavar, Lukas, Zabicer, Mane, Gnabri, Nibel... su igraci koji bi mogli da odu iz kluba. Sto se tice napadaca, prica se sada najvise o Kolo Muaniju i Osimenu, zato sto Juve trazi 100 miliona za Vlahovica. Sto se tice veznog, ocigledno od Rajsa nema nista, tako da se treba okrenuti Amrabatu, Kaisedu... Sto se tice novog krila, mozda bi mogli da probaju sa Kjezom. Sve u svemu bice dosta posla za Bavarce.

Leki

pre 12 meseci

60 милки? Сетите се да је Хари Мегвај"а плаћен чини ми се 80
r

roomenu

pre 12 meseci

pogledaj ga na šta liči, majko presveta 😁
M

MUFC 23MJ

pre 12 meseci

Kim ide u MU ,nema tu greske ,a vec je napisao u komentarima Ndika je potpisao za Romu ,tako da Bajern mora jos da istrazuje ali mislim da moze bilo ko da igra za Bajern oni ce svakako biti prvaci u Bundesligi ,a sto se tice LŠ,sad kad je ovaj ludi City osetio krv bice jos opasniji i jos teze ce ih biti zaustaviti ,tako da tu Bajernu ne pomaze ni Kim,a ni mnogo bolji stoperi od Kima
r

rea

pre 12 meseci

Ukoliko žele istinskog naslednika Lukasa Ernandeza, onda moraju pojuriti Erona Remzija, ili nekog drugog igrača koji je konstantno povređen. Ukoliko im je potreban novi štoper, tu se već može probrati i kvalitetnijih igrača od Lukasa.
y

yvv

pre 12 meseci

Nema šanse, ako ga United stvarno hoće, ide tamo.
g

grgas

pre 12 meseci

Hahaha ma nema ide u propali junajted....ko jos zeli da ide tamo pre nego u Bajern koji je velicina i institucija za junajted?!
G

GostLazar

pre 12 meseci

Ndika nikako ne može biti opcija samim time što se čovek već dogovorio sa Romom