Komentari na vest

Bajern za šest meseci iščupao srce Lajpcigu. I još nije završio...

m

milutin 15

pre preko 2 godine

ovakvo stanje je potpuno obesmislilo bundes ligu nekad vrlo atraktivna liga sad ne liči ninašta
M

Meraklija '68

pre preko 2 godine

Bajern samo radi isto što i Zvezda i Partizan u Srbiji, samo što to većini ovde ne smeta jer navijaju za ta 2 kluba.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Da je sreće pa da se ugase i zvezda i partizan
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Najodvratnji tim od svih"velikana".... ubedljivo. U pravom smislu reci odvratan. Do '79 imali 4 titule u Nemackoj. A onda, naredne 40 godine 28 titula. A PSG i City su plasticni a ovi nisu.....smeske.
F

Falcao

pre preko 2 godine

Sve ove igrace koje su doveli i koje mete imaju i njihov celokupni igracki kadar je dovoljan za titulu u Nemackoj ali sa takvu politiku u buducnosti nema sanse da osvoje ligu sampiona nisu to vrhunski igraci nego dobri bundesligaski.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Pa osvojili su svih 6 trofeja pre godinu dana sa gotovo istim timom, tako da ti priča pada u vodu.... Za manje od 200 miliona su doveli startnu postavu i može samo da im se cestita na tome. I ove godine su medju top 3 favorita za osvajanje LS. Kimih, Leva, Gnabri... su bas prosek igraci... 😂
I

Ikica

pre preko 2 godine

To smo videli prosle godine kada su osvojili sve zivo i razbili sve u ligi sampiona i jednostavno su se poigravali i ponizavali protivnike u ligi sampiona!!!
T

Trpadzija

pre preko 2 godine

Jedva cekam da ih krene pisati Lajpcih,samo polako. bajern je odvratniji klub od svih ovih plastikanera Kako ih nazivate jer oni glume neko gospodstvo I etiku a ustvari su obicne hijene
S

Slanina

pre preko 2 godine

Nisam samo siguran na osnovu cega to mislis kada se jasno vidi profil klubova. Jedni zele da osvoje sve, a drugi da kupe jeftino, skupo prodaju, a ako se nesto osvoji dobro je, ako ne nikom nista.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Možda za neke ljigavo ali sa poslovne strane odlično. Ne razumem zašto ekipe iz vrha prodaju igrače Bajernu? Zar ne mogu da odbiju da pojačavaju konkurenciju?

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

RB Leipzig ima mnogo dobru mladu ekipu.Jeste da su otisli stub odbrane Upamecano i Konate,te Sabitzer,Hwang.Dosli su Gavrdiol i Simakan,koji treba da predstavljaju stub odbrane.Tu su jos i Mukiele i Klosterman.Sredina nije pretrpela neke velike promene,tu je stigao i mladi Moriba,koji treba tek da eksplodira.Napad je ojacan ekstra klasom Andre Silvom,tu je jos i ubitacni Poulsen.Na ps4 pro u fifi 21 igram u formaciji 4-3-3.Gulasi,Sarachi,Simakan,Mukiele,Klosterman.Sredina: Nkunku,Olmo,Haidara.Napad: Soboslai,Poulsen,Laimer.Skoro nepobediv u fifi sa Leipzigo.Sto se tice formacije trenera Marsa,ne svidjami se kad vidim Haidara na zadnjeg veznog sa Adamsom.Haidara je napadcki potkovan,nikako za zadnjeg veznog.Gusi igru tako.Ajmo Leipzig da u subotu protiv Bayerna pokazemo da mozemo do viskog cilja u Bundesligi i LS!
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

I onda dodje dete, koje igra neku taktiku na PES-u ili FIFI.... i misli da je trener. I onda prodaje "znanje" na portalima, a realno nije potrcao u zivotu, jos manje sutnuo loptu. Ali nema veze, nepobediv je sa Lajpcigom. I to sa 4-3-3, a nekad i sa 4-3-2-1
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Aha... PS4 PRO?? Eeeeee, ako je PRO onda je to već nešto... onda si kvalifikovan da ocenjujes! Joj breee deco :))))
G

Gost17

pre preko 2 godine

Zbog svega ovoga Bayern je jedan od najodvratnijih klubova na svetu... Sakati svoju ligu, kao i Real i Barselona.

Sakur

pre preko 2 godine

Bajer je odbio super ligu dalje ne treba diskutovati
Н

Нису они

pre preko 2 godine

Криви што је конкуренција развојна лига чист пример је дортмунд доведу јефтино и продају скупо које су ту шампионске амбиције док такав случај није у бајерну зато и јесу најјачи немачки клуб људи не продају своје најбоље играче по сваку цену
S

Selcouth

pre preko 2 godine

Najbolje im je da uzmu Soboslai-a. Decko ubija, samo ga omele povrede zadnjih 7,8 meseci tako da ce se on tek videti narednih par sezona.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Gledao sam ga protiv Volfsburga, nisam znao da je na terenu, dok nije izasao iz igre, jer je tada bio krupan kadar.
N

Ne navijam za njih

pre preko 2 godine

Bayern osvaja Ls ove sezone, kakav Pariz, Real i Barsa nemaju stabilnost da to urade, Liverpul nema snagu, Siti nema iskustvo, Junajted nema uigranost, Bayern ima sve, Noer, Pavar, Upamekano, Ernandez, Dejvis, Gorecka, Kimih, Sabicer, Gnabri, Sane, Leva, kad dodas Milera, Kuasia, Musialu itd itdm Osvajju.
d

dejan mr

pre preko 2 godine

celsi igra ligu konferencija
N

Ne navijam za njih

pre preko 2 godine

Celsi ne moze da ponovi bilo kakav uspeh odmah sledece sezone, makar to bila pobeda u derbiju.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Ovaj Bajern ima najjacu filijalu, razgranatu po celom svetu:-)))
a

aaaa

pre preko 2 godine

RB ne zeli jos uvek da napadne trofeje, tek su usli u fudbalsku "elitu". Imaju par klubova svuda po svetu, verovatno vec sad imaju zamene za pojedine igrace. Tek kroz par godina ce doci do izrazaja, ozbiljan su projekat. Kroz par godina ce biti medju favoritima za LS.
Г

Геца

pre preko 2 godine

Никада неће бити међу фаворитима. Копи пејст Дортмунд. Појачавају највећег ривала, а за већи новац могли дефанзивца у Манчестер. Исто важи и за Аустријанца. Нешто је озбиљно труло у немачкој лиги деценијама. Последњи трзај Клопов Дортмунд, после тога је то лига једног тима. Дортмунд срамота од клуба већ деценију. Ко памти Дортмунд Мелера и Замера зна о чему причам, као и генерацију Леве, Гецеа и Хумелса зна о чему причам. Жалосно, људи се ложе на такву лигу, а игрица намештена у старту, баварци двадесет метара предности у спринту увек имају.