Komentari na vest

Bajernov dugoročni plan: Florijan Virc; Bajernova ideja za januar: Ronald Arauho

S

Soprano

pre 5 meseci

Mali je izjavio da zeli u Barselonu i da ku je xavi idol... videcemo
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Ako hoce da propadne neka ide u Bayern. Bayern igra sa brzim igracima : Gnabry,Musiala,Sane,Coman. Ima svega 20 godina, ako ode u Bayern ima da mu bude kao Havertsu. Naj bolje bi bilo da ga kupe 2025 sa sve tri strane. Leverkusenu bi doneo ovu i uspeh, Bayernu bi zasreo u ozbiljnijeg igrava a on bi dobio Minutazu i volju za Fudbalom.
p

pdk

pre 5 meseci

A zasto on ne bi mogao da bude kompaltibilan sa Musijalom? Samo da imaju pravog strucnjaka i dobro izbalansiran ostayak ekipe ova dva klinca ako kliknu...
G

Grey

pre 5 meseci

Mislim da Bajern ovog puta ne sme ispustiti ovakvog igraca i talenta da ne dovede. Pletenberg je preneo da je Virc obavestio celnike Leverkuzena da jasno zeli u Bajern i kako je ponuda Bajerna iznad svih.
H

HMK

pre 5 meseci

Zar nije Virc rekao u 2-3 intervjua da je sanjao da igra za Barselonu otkad je bio dete?Ispravi me ako gresim
0

020202

pre 5 meseci

Veca sansa da dovedu mene nego Arauha.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Dobar igrac ali 130M... Pa kad je Belingem placen 100M ne moze ovaj vise vredeti
D

DE

pre 5 meseci

pise da je belignem bolji uopste nista bolje belingem nije igrao u nemackoj nego mladi vircola
r

rea

pre 5 meseci

130 miliona je za Bajern, ukoliko Virca bude tražio Siti, cena će biti "50" miliona, jer Siti na taj način pere novac i pegla FFP, baš kao sa Halandom, koji je plaćem mnogo, mnogo, mnogo preko 85 miliona koliko je prijavljeno. Isto važi i za Real i Barsu.
@

@rea

pre 5 meseci

Halanda je Siti platio 60 miliona.Razlog zasto je cena toliko niska je zato sto je Rajola insistirao na njoj ako zeli Borusija da ga dovede.A svi znamo da je bilo mnogo vise jacih zainteresovanih klubova kad je odlazio iz Salcburga