Komentari na vest

Bajernova kriza i pet imena oko kojih se traži Tuhelov naslednik

Z

Zdravo,žurim

pre 2 meseca

Vrate Hansija i gotova stvar!Oni imaju timčinu i ako ostanu bez salatare nije smak svijeta ali se zato mogu prošetati do finala LŠ pa tu šta bude.
G

Gghhhh

pre 2 meseca

Oterati milera i koji je oterao 3 trenera i opet je bajern onaj stari
T

Tor Tor Toooorrrrr

pre 2 meseca

Bajernu treba neko sa velikim autoritetom ko može da uštopuje ove zvezdice. Solskjaer - glupo je i pričati. Henes - neiskusan, Niko Kovač v2.0, poješće ga za doručak. Hans Flick može, radio je već sa ekipom, imao rezultata, ima respecta, bio je selektor i Nemačke reprezentacije, a to sve znači. Xabi Alonso kao neko ko je igrao sa tim igračima nekoliko sezona i delio svlačionicu istu može, kao trener je nov, pokazao je da ima potencijal, ali on može isključivo u tom kontekstu da je bivši igrač Bajerna, i tu bi ga prihvatili. Inače da to nije, i pored odličnih rezultata sa Bajerom ne bi bio prihvaćen, tj završio bi kao Nagelsmann koji je isto neko ko ima potencijal, ali nema čime da se podiči od trofeja u trenerskoj karijeri a igračku nema. Baš iz tog razloga Tiago Mota nema prodju. Bio je odličan igrač, napravio dobru karijeru, ali nije igrao Bajernu, ti igrači ga ne znaju, i iako je sa Bolonjom pokazao da ima potencijala, u Bajernu bi ga pojeli za doručak i izbušili kako hoće. Murinjo možda trenutno i jedini slobodan trener koji je u karijeri osvojio sve, ima sigurno poštovanje kod igrača s obzirom da su mnogo puta igrali jedni protiv drugih, recimo finale u Madridu 2010 sa nekima (Muller), u dobrim odnosima još iz Spursa je sa trenutno prvom zvezdom tima, Harry Kanetom. Zidan je bolja verzija Solskjaera, za razliku od potonjeg, njemu je sa Realom u prvom mandatu upala kašika u med. I on to vrlo dobro zna, izrazito pametan je bio i kao igrač. Da se tu dosta faktora poklopilo pokazuje i njegov drugi mandat u Realu koji je bio daleko od prvog, po svemu. I zato on i oteže sa novim klubom, još od tad. Zna da u slučaju nekog fijaska više ga ljudi neće gledati na način na koji su ga gledali pre toga i zato je vrlo oprezan šta i kako bira, želja mu je da bude selektor Francuske i mislim da čeka priliku za to, a da bi se to desilo ipak mora da drži pedigre trenera osvajača Lige Šampiona više puta, a ne pedigre nekoga ko ispada u četvrtfinalu. Konte je osvajao titule gde je radio (Čelzi, Juventus, Inter) ali isto tako u Evropi je imao više nego skormna izdanja i ne znam koliko se to uklapa u Bajern. Pri tom, poznat kao neko ko ulazi u otvorene sukobe sa upravom čim ne dobije prvih 5€, što je pokazao i u Internazionaleu. Klopp sigurno neće u Bajern i sam je rekao da će da odmori a onda verovatno cilja na poziciju selektora Die Mannschafta. I to je manje više to.
B

Burazengija

pre 2 meseca

Sve lepo napisano!
i

igor 96

pre 2 meseca

Bajern bas i nije najbolje prolazio, kad god su angazovali stranog trenera, okej Gvardiola je osvajao i Bundesligu i kupove, ali u LS za sta je i doveden nije se bas proslavio, Anceloti takodje, priom kada je Nemacka reprezentacija jaka jak je i Bajern, fali im jednostavno kvalitetnih domacih igraca, pravih Nemaca, pritom u poslednjih nekoliko godina imaju neke jako lose transfere, sto pre nije bilo tipicno za Bajern.
S

Samo maksimalni rezultati dolaze u obzir

pre 2 meseca

Ceo ovaj spisak kandidata pada u vodu,jer se uprava Bajerna jutros privatnim avionom zaputila u ratom zahvaceni Izrael na pre govore sa Barakom Baharom,jos pamte njegovo demoliranje Olimpijakosa 0:4,taj presing a i svidja im se kako je Zvezda parirala Sitiju i Lajpcigu.🤣🤣🤣
M

Maestro

pre 2 meseca

Murinjo zaista uci nemacki,i na kraju sezone je glavni kandidat da sedne na klupu,ali posrnulog Union Berlina🤣
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Izdaja u Minhenu!
H

Haha

pre 2 meseca

Jedino ako neće Solšer
8

8

pre 2 meseca

Dalli se neko pita zašto Murinjo uči Nemački ?
g

ga

pre 2 meseca

Evo im Barak Bahar. Slobodan je.
M

Mrmak

pre 2 meseca

Njihova najveca greska je otpuštanje Nagelsmana
B

Belgrano

pre 2 meseca

Ne treba zaboraviti da je tu bilo mnogo nefudbalskih razloga. Riba mu radi za Bild i nonstop su curile informacije iz kluba i svlacionice, bio je u losim odnosima sa mnogim igracima i bilo je bas mnogo nemira dok je on bio trener. Ne kazem da je sad bolje, nego samo da Nagelsman nije tek tako iz vedra neba dobio otkaz, bilo je tu podosta razloga.
M

Mrmak

pre 2 meseca

Pa vjerovatno da jeste, svi su se bili okrenuli protiv njega., nije to slučajno. Al mislim da im nije loše rešenje Tiago Mota, a mozda najlakše mogu doci do njega
P

Petrinjo7373

pre 2 meseca

Hahah samo im još Solsker fali 😂😂 Iskreno navijam za taj scenario “nemogući” da uživam uz kokice 🤣
B

Belgrano

pre 2 meseca

Od rada Salihamidzica se ne mogu oporaviti 10 godina :)
G

Grobar....

pre 2 meseca

Zidan, Konte...ali najbolje Alonso, za oboje je to najbolje resenje...Alonso bi imao najbolju sredinu da ispece zanat za osvajanje trofeja, i ne bi imao neki extra jaku konkurenciju a Bajern bi dobio trenera na dugi niz godina..samo nznm sta je Alonsu draze, Liverpul ili Bajern, po meni bolje da izabere Bajern, laksi je put do trofeja..
@

@@@@

pre 2 meseca

Alonso nema razloga da pređe,može da ide gde hoće. Konte žabar a žabari nikada nisu prolazili u Nemačkoj. Solskjaer? No comment Zidan.možda na ime i autoritet nešto uradi.Možda. Treba im Nemac.
Z

ZV

pre 2 meseca

Svega ovoga ne bi bilo da je Hari ostao u Engleskoj...
K

Kvl

pre 2 meseca

Realna su opcija alonso ili konte,ostali ili nisu domen bajerna ili ce zizu cekati reprezentaciju.
D

D@cha

pre 2 meseca

A gde bas solskera nadjoste🤦‍♂️🤣
J

Joksa1986

pre 2 meseca

Idealan trener za njih je trener Lensa, Franck Haise, mlad a dobar trener, dobar fudbal, 3-4-3, ekstra za Bajern.
r

reMa reCa

pre 2 meseca

Jedino normalno rešenje za novog trenera Bajerna je Hansi Flik.
И

И

pre 2 meseca

Alonso nema nikakav razlog da predje u Bajern, nije takav lik. Možda dodje u budućnosti, ali mislim da neće direktno. Bolje ostati u Leverkuzenu nego ići u Bajern trenutno. Kontea oni sigurno neće, jer im treba trener koji će malo i ostati i napraviti neki projekat, a ne neko ko može još dodatno da dokusuru svlačionicu. Zidan je tu najbolja opcija ako bi čovek hteo, ali taj im neće doći pre leta, glavu dajem, previše je to velika faca da bi preuzimao uništen tim i završio sezonu bez trofeja.
F

FM

pre 2 meseca

Klop je sledeci trener Bajerna, jedino ako nije smrtno bolestan, posto sve to oko njegovog povlacenje je malo cudno i sluti mi na najgore, odnosno neku bolest, ili njega ili nekog bliskog.
D

DDF

pre 2 meseca

Klop nikada nece preuzeti Bajern Minhen,trenutno za novog trenera ne postoji resenje i koliko se moze naslutiti sezona je"propala"osim ako se opet ne desi"cudo"na kraju prvenstva
O

Omg

pre 2 meseca

Ole? Ha ha- pa cak i privremeno, to jedino sto igraci buse pa biprestali, sprovodili svoju taktiku pa da bude manje lose nego pod Tuhelom. Alonso, ne znam zasto, ali mislim da ce pre u Liverpul, mislim da mu je blizi srcu isvakako veci izazov od kog Cabi ne bezi, pritom bila bi tragedija za nemacki fudbal da ga pokupe. Konte, jeste uzimao trofeje ali i ostavljao rasulo, uzimao trofeje kada niko nije ocekivao iz senke uz defanzivnu igru(izuzetak je Juve koji je bio 3x jaci od prvog sledeceg). U Banernu se trazi i igra pored rezultata, leprsavost, ofanziva, to konte ne donosi. Zidan? Pa ne vereujem nesto, ne zbog izjave, nego nemam neki utisak, mislim da on pre ceka da bude selektor Francuske. A Henesi, perspektivan, mada je jos rano za njega, nije dokazan, tek jedna dobra sezona gde se ne suocava sa pritiskom. Mozda za par godina. Cabi je najrealniji od svih ali nadam se da ne, zbog fudbala...
K

Kiker

pre 2 meseca

'Inace rodjak' je rodjeni bratanac Ulija Henesa, sin Ditera Henesa. A sto se kandidata tice... Pa, Alonso bi bio ubedljivo najbolje resenje, kako zbog stila fudbala, tako i zbog toga sto je bivsi igrac Bayerna. Zatim jedno pet mesta prazno, pa gore pomenuti bratanac, jedina mana mu je sto je jos koliko-toliko mlad, pa ne bi imao bas neki autoritet nad ekipom. Jeste, mnogi ce reci da je i Alonso mlad, ali Alonso je Alonso. Ime. Marka. Idol. Legenda. E, onda jos jedno desetak mesta prazno, pa ide Zidan. Svaka cast za tri lige sampiona, ali tu su vise sreca i sudije umesale prste. Zatim jedno 600 mesta prazno, pa ovi dvojica, neka se poredjaju kako hoce. Uglavnom, Solskjer, neiskusan, bez autoriteta u svom Mancesteru kao trener, a kamoli u Bayernu. Apsolutno nista nije pokazao do sada i cinjenica je da ovi veliki klubovi nisu za njega. I na kraju dolazimo do ovog anti-trenera. Dzaba svi trofeji, kad je igra jedna velika nula. Narocito za Bayern koji igra totalno drugaciji, napadacki fudbal, u odnosu na Konteov stil, a to je od 0-1. Najkrace receno, copy Tuhel-paste Conte. Eto, to bi Bayern dobio sa ovim anti-trenerom. Jedno veliko nista.

Prepoznator

pre 2 meseca

Ole's at the wheel! Kakva bi to kombinacija bila, auh! Nikad se ne bi oporavili poslije toga.
P

Pdk

pre 2 meseca

Pa realno ni posle Konte-Tuhel kombinacije ne cvetaju ruze.