Komentari na vest

Bandović pred Kragujevac: Samo je pitanje vremena kad ćemo proigrati

B

Biok

pre 3 meseca

Nikada nece proraditi
Ђ

Ђорђе

pre 3 meseca

Питање је времена... Време баш и није на страни тренера и Војводине.
V

Vojvodina 1914

pre 3 meseca

Dugo čeka da poigra. Od borbe najavljene pre dve g za Titulu do 5 mesta jedva u prošloj sezoni. A u Evropi ne može ni prvo kolo da prođe od 2016.Navijači čekaju od 2015 blistavu Vojvodinu koja je pobedila Sampdoriju u Italiji i to kako 4 0.Ako se oca g ne iskoristi ne samo za plasman u Evropu već i za prave pobedničke igre svi iz kluba treba da odlete ko bele lale
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Ovom timu nedostaju dva stopera, klasican spic i jos ponesto, realno je tu od 6do 10mesta.Ovi koji vode klub su isti kao i njihove gazde, populisti i vikaci, tu su dok ih ovi drze, nadam se da ce zajedno sjahati. Inace, pre tri četiri dana ugovor je potpisao Gocmanac golman Macve u kojoj ostaje do leta, to je objavila Macva na svom instagram profilu dok nasi cute, razlog, pa nesposobni su iako se tenderas hvali kako je veliki marketing stručnjk, i da i Dj. Djuric je novi stari i prosledjedn je Kabelu, prespektivni Djura sa 35leta. Jad i beda su oni.
:

:) :)

pre 3 meseca

Potpisali su ga jer je stiglo sa vrha da mora da se da donacija Mačvi, koju je preuzelo SNS rukovodstvo. Gočmanac je tu završio kao pokriće, ni kriv ni dužan.
G

Gc

pre 3 meseca

Jos i ako igra levog beka ,to je to!;-)