(Star sport)
(Star sport)

Bandović pred Kragujevac: Samo je pitanje vremena kad ćemo proigrati

Vreme čitanja: 3min | pet. 16.02.24. | 15:15

„Radnički je opasan iz kontranapada, ali znamo i koje su mu slabosti“, poručuje strateg novosadske Stare dame

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Gorak ukus ostao je u ustima fudbalera Vojvodine posle prolećne premijere u Novom Sadu. Iako su uprkos bledoj partiji poveli golom Andrije Radulovića iz penala i došli na korak do pobede, Mladost iz Lučana je u poslednjim sekundama pogotkom Ezea Frajdeja otkinula dva boda Staroj dami (1:1).

Izabrane vesti

Novosađani nastoje da ostave bolji utisak u narednom meču, a očekuje ih neugodno gostovanje Radničkom 1923 u Kragujevcu (nedelja, 13.00, TV Arena Sport 1).

Prethodnih dana smo trenirali dobro. Analizirali smo prethodni meč, gde smo mogli mnogo bolje. Verujem u momke, koji su nastavili dobro da treniraju. Igramo protiv opasne ekipe, neugodne u napadu, ali smo spremni. Igrači su uradili sve valjano, kao i dosad, bez obzira što nije ostvaren željeni rezulat u prvom meču. U napadu možemo bolje, to smo pokazali na pripremama, samo je pitanje vremena kad će to igrači da pokažu na utakmicama. Idemo na pobedu, uz dužno poštovanje rivala“, rekao je Božidar Bandović.

Šef stručnog štaba Vojvodine je istakao da svi u ekipi moraju da nauče da se nose s pritiskom i uveren je da će uskoro doći bolji rezultati.

Od prvog dana sam optimista. Imali su igrači veliku želju da pobede u prošlom meču i dali su sve od sebe. Nedopustivo je da primimo gol u poslednjem trenutku, trebalo je da utakmicu privedemo kraju i pobedimo. Ako želimo da izađemo u Evorpu, moramo ovakve mečeve da pobeđujemo. Bilo je i dobrih stvari, stvorili smo nekoliko dobrih šansi i da smo dali gol na vreme sigurno bi bila drugačija utakmica. Što se tiče pritiska, moramo sa tim da se borimo, jer su očekivanja velika. Sto posto sam ubeđen da će rezultati i bolja igra doći, samo je potrebno strpljenje”.

Vošin strateg je kratko analizirao predstojećeg protivnika.

Dali su Kragujevčani tri gola u prošlom meču, što je za pohvalu. Imaju opasan kontranapad. Moramo da budemo obazrivi kad imamo posed. Pokazaćemo igračima analizu i moramo da iskoristimo slabije strane Radničkog. Mi bi trebalo da budemo na pravom nivou, na onom što smo pokazali tokom pripremnog perioda. Pitanje je vremena kad ćemo to da pokažemo na terenu, a verujem da će to biti već u ovom susretu”.

Stara dama je u prvom delu sezone imala veoma loš učinak kada igra na strani. O tome svedoči samo devet osvojenih bodova na deset gostovanja. Bandović poručuje da rade i na psihološkoj pripremi.

„Uvek stavljam akcenat na psihološku pripremu, jer je veoma važna. Radimo na tome od prvog dana. Moramo da promenimo mentalitet, ako želimo da budemo bolji, jer imamo obavezu i prema upravi, navijačima i ovom gradu. Pobednički duh moramo da popravimo i da budemo takmičari od prvog do 90. minuta, jer tih devet bodova sa gostovanja nije dovoljno”.

Lale pred put u Šumadiju nemaju većih kadrovskih problema, a izvesno će zvanični debi u dresu Vojvodine upisati Vukan Savićević.

Svi igrači su spremni. Savićević nije igrao prošli meč jer je propustio neke treninge, pa mu je nedostajao ritam. Sada je tu. Nedostaje nam jedino Siniša Tanjga zbog lakše povrede”, završio je Bandović.





tagovi

Božidar BandovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara